Документ скасований: Постанова КМУ № 609 від 05.08.2015

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 10 жовтня 2007 р. N 1215


Про внесення змiн до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2000 р. N 1698 i вiд 4 липня 2001 р. N 756

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2000 р. N 1698 "Про затвердження перелiку органiв лiцензування" (Офiцiйний вiсник України, 2000 р., N 46, ст. 2001; 2003 р., N 41, ст. 2161) i вiд 4 липня 2001 р. N 756 "Про затвердження перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi" (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 27, ст. 1212; 2003 р., N 41, ст. 2161; 2006 р., N 13, ст. 892) змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ЯНУКОВИЧ

Iнд. 21

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 10 жовтня 2007 р. N 1215

ЗМIНИ,
що вносяться до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2000 р. N 1698 i вiд 4 липня 2001 р. N 756

     1. Пункт 22 перелiку органiв лiцензування, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14 листопада 2000 р. N 1698, викласти у такiй редакцiї:

"22. Головавтотрансiнспекцiя надання послуг з перевезення пасажирiв i вантажiв автомобiльним транспортом вiдповiдно до видiв робiт, визначених Законом України "Про автомобiльний транспорт".".

     2. Пункт 39 перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 липня 2001 р. N 756, викласти у такiй редакцiї:

"39. Надання послуг з перевезення пасажирiв i вантажiв автомобiльним транспортом вiдповiдно до видiв робiт, визначених Законом України "Про автомобiльний транспорт" вiдомостi за пiдписом заявника - суб'єкта господарювання про наявнiсть власної або орендованої матерiально-технiчної бази та штатних спецiалiстiв для проведення технiчного обслуговування i ремонту автомобiльних транспортних засобiв, перевiрки їх технiчного стану, зберiгання, забезпечення проведення медичного огляду водiїв або укладення договорiв про закупiвлю таких послуг з поданням їх завiрених копiй

засвiдченi заявником - суб'єктом господарювання копiї документiв, що пiдтверджують вiдповiдний рiвень освiти (квалiфiкацiї) осiб, якi вiдповiдають за:

експлуатацiю та технiчний стан автомобiльних транспортних засобiв;

органiзацiю та безпеку перевезень, охорону працi та пожежну безпеку (для автомобiльних перевiзникiв з кiлькiстю автомобiльних транспортних засобiв десять i бiльше);

забезпечення проведення з працiвниками (водiями) iнструктажiв з безпеки руху, охорони працi та пожежної безпеки (для автомобiльних перевiзникiв з кiлькiстю автомобiльних транспортних засобiв до десяти)

засвiдченi заявником - суб'єктом господарювання копiї документiв, що пiдтверджують наявнiсть у водiїв мiжнародних посвiдчень водiя (для автомобiльних перевiзникiв, що мають намiр надавати послуги з мiжнародного перевезення пасажирiв i вантажiв)

засвiдченi заявником - суб'єктом господарювання копiї свiдоцтв про пiдготовку водiїв автомобiльних транспортних засобiв, що перевозять небезпечнi вантажi (для автомобiльних перевiзникiв, що мають намiр надавати послуги з перевезення небезпечних вантажiв) 

список власних або орендованих транспортних засобiв (автобуси, вантажнi та легковi автомобiлi, вантажопасажирськi автомобiлi, таксi, причепи, напiвпричепи) iз зазначенням типу, марки, моделi, державного номера, повної маси (пасажиромiсткостi), року випуску, з наданням копiї свiдоцтв про реєстрацiю або тимчасових реєстрацiйних талонiв, виданих перевiзнику, що має намiр здiйснювати внутрiшнi перевезення в установленому порядку на пiдставi договору оренди (найму) транспортного засобу, з поданням копiї такого договору

вiдомостi за пiдписом заявника - суб'єкта господарювання про квалiфiкацiю, стан здоров'я та стаж роботи водiїв, якi залучатимуться до надання послуг з перевезення пасажирiв i вантажiв автомобiльним транспортом, з поданням засвiдченої копiї укладеного з ними трудового договору та копiї посвiдчення водiя вiдповiдної категорiї i талона до нього 

засвiдченi заявником - суб'єктом господарювання копiї свiдоцтв про реєстрацiю власних транспортних засобiв (автобуси, вантажнi та легковi автомобiлi, вантажопасажирськi автомобiлi, таксi, причепи, напiвпричепи) або тимчасових реєстрацiйних талонiв, виданих перевiзнику, що має намiр здiйснювати внутрiшнi перевезення в установленому порядку на пiдставi договору оренди (найму) транспортного засобу, з поданням копiї такого договору перевезення (для автомобiльних перевiзникiв з кiлькiстю автомобiльних транспортних засобiв до десяти) 

засвiдченi в установленому порядку копiї страхових документiв, що пiдтверджують страхування перевiзникiв за обов'язковими видами 

вiдомостi за пiдписом заявника - суб'єкта господарювання про спецiальне обладнання легкового автомобiля, а саме: про наявнiсть розпiзнавального лiхтаря, сигнальних лiхтарiв, нанесенi композицiї з квадратiв, марку, тип та серiйний номер таксометра (для автомобiльних перевiзникiв, що мають намiр надавати послуги з перевезень пасажирiв на таксi)

вiдомостi за пiдписом заявника - суб'єкта господарювання про досвiд роботи на внутрiшнiх перевезеннях на договiрних засадах не менше нiж три роки (для автомобiльних перевiзникiв, що мають намiр надавати послуги з мiжнародних перевезень пасажирiв i вантажiв)".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.