Документ скасований: Наказ Мінфіну № 1066 від 09.10.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 12 грудня 2007 року N 1047


Про внесення змiн до Порядку контролю за доставкою в митницi призначення транзитних товарiв залiзничним транспортом з використанням накладної УМВС (СМГС) або на умовах Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ) з використанням накладної ЦIМ (СIМ)

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
28 грудня 2007 р. за N 1421/14688


     На виконання Закону України вiд 19.04.2007 N 959-V "Про внесення змiн до статтi 6 Закону України "Про транзит вантажiв", статтi 187 Митного кодексу України та зобов'язань, що випливають з Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ), до якої Україна приєдналася згiдно iз Законом України вiд 05.06.2003 N 943-IV "Про приєднання України до Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ)", i для органiзацiї взаємодiї залiзниць i митних органiв України при забезпеченнi вiдповiдно доставки транзитних товарiв, що прямують залiзничним транспортом, i контролю за їх доставкою в митницi призначення наказую:

     1. Унести змiни до назви наказу Держмитслужби України вiд 04.08.2004 N 566 "Про затвердження Порядку контролю за доставкою в митницi призначення транзитних товарiв залiзничним транспортом з використанням накладної УМВС (СМГС) або на умовах Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ) з використанням накладної ЦIМ (СIМ)", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї 16.08.2004 за N 1013/9612, виклавши її в такiй редакцiї: "Про затвердження Порядку контролю за доставкою в митницi призначення транзитних товарiв залiзничним транспортом з використанням накладної УМВС (СМГС) або на умовах Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ) з використанням накладної ЦIМ (СIМ) та накладної ЦIМ/УМВС (CIM/SMGS, ЦИМ/СМГС)".

     2. Унести змiни до Порядку контролю за доставкою в митницi призначення транзитних товарiв залiзничним транспортом з використанням накладної УМВС (СМГС) або на умовах Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ) з використанням накладної ЦIМ (СIМ), затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 04.08.2004 N 566 i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 16 серпня 2004 за N 1013/9612, виклавши його в редакцiї, що додається.

     3. Управлiнню контролю за перемiщенням вантажiв (Луговець В. А.) i Юридичному департаменту (Небрат Л. М.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     4. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С. А.) доопрацювати в перiод вiд дати державної реєстрацiї цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України до дати набрання чинностi цим наказом програмно-iнформацiйнi комплекси для забезпечення здiйснення контролю за доставкою товарiв у митницi призначення з урахуванням змiн, унесених цим наказом.

     5. Начальникам регiональних митниць, митниць довести цей наказ пiсля його державної реєстрацiї до вiдома особового складу, фiзичних i юридичних осiб.

     6. Установити, що цей наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля його офiцiйного опублiкування.

     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Т. в. о. Голови Служби Р. А. Черкасський
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Мiнiстра фiнансiв України В. А. Копилов
Мiнiстр транспорту та зв'язку України М. М. Рудьковський
Т. в. о. Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Г. М. Бiлоус

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державної митної служби України
вiд 4 серпня 2004 р. N 566
(в редакцiї наказу Державної митної служби України
вiд 12 грудня 2007 р. N 1047)
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
28 грудня 2007 р. за N 1421/14688

Порядок контролю за доставкою в митницi призначення транзитних товарiв залiзничним транспортом з використанням накладної УМВС (СМГС) або на умовах Конвенцiї про мiжнароднi залiзничнi перевезення (КОТIФ) з використанням накладної ЦIМ (СIМ) та накладної ЦIМ/УМВС (CIM/SMGS, ЦИМ/СМГС)

I. Загальнi положення

     1. Цей Порядок розроблено на виконання Закону України вiд 19.04.2007 N 959-V "Про внесення змiн до статтi 6 Закону України "Про транзит вантажiв", статтi 187 Митного кодексу України i з метою органiзацiї взаємодiї залiзниць i митних органiв України при забезпеченнi доставки транзитних непiдакцизних товарiв, що прямують залiзничним транспортом.

     2. Дiя Порядку поширюється на непiдакцизнi товари, що ввозяться на митну територiю України, перемiщуються нею пiд митним контролем мiж двома пунктами або в межах одного пункту пропуску через державний кордон України та вивозяться за її межi залiзничним видом транспорту (далi - транзитнi товари) з використанням протягом усього шляху єдиного транспортного документа у виглядi мiжнародної залiзничної накладної ЦIМ (СIМ) (далi - накладна ЦIМ) або накладної УМВС (СМГС) (далi - накладна УМВС), або накладної ЦIМ/УМВС (CIM/SMGS, ЦИМ/СМГС) (далi - накладна ЦIМ/УМВС).

     На товари, що прямують вiд одного вiдправника на адресу одного одержувача та перевозяться за декiлькома накладними ЦIМ, УМВС або ЦIМ/УМВС, може оформлюватись одна електронна копiя вiдповiдної накладної.

     3. Митний контроль i митне оформлення транзитних товарiв здiйснюються вiдповiдно до Порядку взаємодiї митних органiв i залiзниць України пiд час перемiщення через митний кордон України товарiв (вантажiв) залiзничними вантажними поїздами, затвердженого наказом Держмитслужби України й Мiнiстерства транспорту України вiд 30.03.2001 N 231/174 (зi змiнами), зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 19.04.2001 за N 360/5551 (далi - Порядок взаємодiї).

     4. Єдиний збiр за проведення державних видiв контролю транзитних товарiв i транспортних засобiв, якими цi товари перемiщуються, у пунктi пропуску митницi вiдправлення справляється в розмiрi та порядку, установлених законодавством України.

     5. Для декларування товарiв у митному режимi транзиту використовуються накладна ЦIМ або накладна УМВС, або накладна ЦIМ/УМВС та їх електроннi копiї, що мiстять iнформацiю з окремих граф цих накладних i додатковi вiдомостi, потрiбнi для здiйснення митного контролю й наявнi в супровiдних документах на товари.

     Наявнiсть на оригiналi накладної ЦIМ або накладної УМВС, або накладної ЦIМ/УМВС i на роздрукованому примiрнику електронної копiї однiєї з наведених накладних календарного штемпеля залiзничної станцiї, яка прийняла товари до перевезення, є свiдченням узяття залiзницею солiдарного зобов'язання про дотримання митних правил, установлених законодавством України.

     6. Строк доставки товарiв у митницю призначення визначається посадовою особою митницi вiдправлення вiдповiдно до вимог Положення про порядок здiйснення контролю за доставкою вантажiв у митницi призначення, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 08.12.98 N 771 (зi змiнами), зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 22.01.99 за N 42/3335 (далi - Положення про контроль за доставкою), з урахуванням маршруту перемiщення. Строк доставки обчислюється з 24-ї години дати прийняття товару (вантажу) до перевезення, зазначеної на календарному штемпелi залiзничної станцiї, проставленому на накладнiй ЦIМ або накладнiй УМВС, або накладнiй ЦIМ/УМВС та на роздрукованому примiрнику електронної копiї вiдповiдної накладної.

     7. Процедура проведення модифiкацiї та анулювання в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Державної митної служби України (далi - ЄАIС Держмитслужби України) електронних копiй залiзничних накладних здiйснюється в порядку, що визначається Держмитслужбою України.

     8. Процедура продовження строку доставки товару в митницю призначення, змiни транспортного засобу тощо здiйснюється вiдповiдно до Положення про контроль за доставкою.

     9. У разi потреби допускається змiна митницi призначення товарiв на iншу, нiж та, що зазначена в електроннiй копiї накладної.

     Для цього вiддiл контролю за перемiщенням товарiв митницi фактичного прибуття за рiшенням начальника цього вiддiлу або особи, що його замiщує, шляхом унесення вiдповiдної вiдмiтки в ЄАIС Держмитслужби України проводить змiну коду митницi призначення та протягом доби iнформує про прийняте рiшення митницю вiдправлення. В електроннiй копiї накладної залишається код першого митного органу, а код нового митного органу заноситься до ЄАIС Держмитслужби України окремо.

     Це рiшення приймається на пiдставi письмового звернення перевiзника або структурного пiдроздiлу митного органу, у зону дiяльностi якого фактично прибув товар.

     10. У разi виявлення фактiв недоставки товару в митний орган призначення справу про порушення митних правил порушує митний орган, якому було надане зобов'язання про доставку товару. В iнших випадках справа про порушення митних правил порушується митним органом, що безпосередньо виявив правопорушення.

II. Дiї посадових осiб митницi вiдправлення та посадових осiб залiзницi при ввезеннi транзитних товарiв на митну територiю України

     1. Посадовi особи митницi вiдправлення й посадовi особи залiзницi в порядку й у строки, установленi Технологiчним процесом роботи прикордонної передавальної станцiї, погодженим з митницею, проводять перевiрку кiлькостi й номерiв транспортних засобiв, що прибувають, цiлiсностi митних забезпечень iнших країн, запiрно-пломбувальних пристроїв або пломб, схоронностi товарiв (вантажiв) на вiдкритому рухомому складi тощо. Про всi виявленi такою перевiркою невiдповiдностi посадовi особи залiзницi складають акт загальної форми, а у випадках, передбачених правилами перевезень товарiв залiзничним транспортом, встановленими Мiнiстерством транспорту та зв'язку України, i мiжнародними угодами, - комерцiйний акт. В актi також зазначається прiзвище та проставляється пiдпис посадової особи митного органу, яка брала участь у перевiрцi. Копiя акта подається митницi вiдправлення.

     Посадовими особами залiзницi в присутностi посадової особи митного органу складається акт, форму якого затверджено наказом Держмитслужби України вiд 18.11.2002 N 630 "Про затвердження форми акта про невiдповiднiсть товарiв вiдомостям, зазначеним у потрiбних для здiйснення митного контролю документах, про пошкодження товарiв чи їх упаковки або маркування", зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 29.11.2002 за N 932/7220 (зi змiнами).

     2. У пунктi пропуску для залiзничного сполучення посадовiй особi митницi вiдправлення декларантом подається накладна ЦIМ або накладна УМВС, або накладна ЦIМ/УМВС та електронна копiя вiдповiдної накладної на магнiтному носiї та два її роздрукованi примiрники, завiренi календарним штемпелем залiзничної станцiї, що прийняла товари до перевезення, та (за наявностi) рахунок-фактура, iншi документи, що вказують вартiсть товару, пакувальний лист (специфiкацiя), передатна вiдомiсть (та їх копiї - по однiй з кожного документа з вiдмiтками залiзницi та iнших контрольних служб).

     3. Посадова особа митницi вiдправлення в межах своєї компетенцiї:

     перевiряє правильнiсть заповнення електронної копiї накладної, її роздрукованих примiрникiв i вiдповiднiсть унесеної до них iнформацiї вiдомостям, зазначеним у поданих до оформлення товаросупровiдних документах (у разi виявлення розбiжностей у вiдомостях, зазначених у електроннiй копiї накладної та її роздрукованих примiрниках, i в товаросупровiдних документах на товар i за вiдсутностi ознак порушення митних правил декларант одразу вносить вiдповiднi змiни до електронної копiї накладної та її роздрукованих примiрникiв);

     присвоює роздрукованим примiрникам та електроннiй копiї накладної реєстрацiйний номер.

     4. Пiсля здiйснення митного контролю й митного оформлення посадова особа митницi вiдправлення:

     на всiх примiрниках товаросупровiдних документiв, накладної ЦIМ або накладної УМВС, накладної ЦIМ/УМВС, на роздрукованих примiрниках електронної копiї залiзничної накладної проставляє вiдбиток штампа "Пiд митним контролем" у встановленому порядку, у разi потреби заносить iнформацiю про накладене митне забезпечення на транспортнi засоби. При цьому вiдбиток особистої номерної печатки на залiзничнiй накладнiй є дозволом на транзит товарiв через митну територiю України;

     повертає декларанту оригiнали поданих до оформлення документiв i другий роздрукований примiрник електронної копiї залiзничної накладної;

     у строк, що не перевищує чотирьох годин з моменту завершення митного оформлення, передає електронну копiю залiзничної накладної засобами електронного зв'язку з персональної електронної обчислювальної машини (далi - ПЕОМ), розмiщеної в примiщеннi структурного пiдроздiлу митницi, до ЄАIС Держмитслужби України.

     5. У справах митницi вiдправлення залишаються роздрукований примiрник електронної копiї залiзничної накладної, копiя накладної ЦIМ або накладної УМВС, або накладної ЦIМ/УМВС, копiї iнших товаросупровiдних документiв з вiдмiтками залiзницi, митницi вiдправлення та iнших контрольних служб.

III. Дiї посадових осiб митницi призначення та посадових осiб залiзницi при вивезеннi транзитних товарiв за межi митної територiї України

     1. При надходженнi товарiв до митницi призначення протягом установленого строку їх доставки посадова особа цiєї митницi пiсля отримання товаросупровiдних документiв вiд посадових осiб залiзницi:

     проставляє вiдбиток штампа "Пiд митним контролем" на накладнiй ЦIМ або накладнiй УМВС, або накладнiй ЦIМ/УМВС з вiдмiтками митницi вiдправлення та товаросупровiдних документах;

     перевiряє вiдповiднiсть вiдомостей, зазначених у залiзничнiй накладнiй та товаросупровiдних документах, вiдомостям, зазначеним у електроннiй копiї залiзничної накладної, що мiститься в ЄАIС Держмитслужби України;

     з ПЕОМ робить вiдмiтку в ЄАIС Держмитслужби України про надходження товарiв у митницю призначення за цiєю залiзничною накладною;

     приймає рiшення про необхiднiсть проведення митного огляду перемiщуваних товарiв.

     2. За вiдсутностi зауважень посадова особа митницi призначення приймає рiшення про пропуск товарiв через митний кордон України, проставляє на всiх примiрниках товаросупровiдних документiв, накладнiй ЦIМ або накладнiй УМВС, або накладнiй ЦIМ/УМВС вiдбиток особистої номерної печатки.

     3. Пiсля прийняття рiшення про пропуск товарiв через митний кордон України товаросупровiднi документи повертаються посадовiй особi залiзницi.

     4. Пiсля пропуску товарiв через митний кордон України посадова особа митницi призначення вносить про це вiдмiтку з ПЕОМ у ЄАIС Держмитслужби України.

     5. У разi вiдсутностi в ЄАIС Держмитслужби України електронної копiї залiзничної накладної на момент надходження транзитних товарiв у митницю призначення митний контроль, митне оформлення й пропуск цих товарiв через митний кордон України здiйснюються на пiдставi товаросупровiдних документiв, накладної ЦIМ або накладної УМВС, або накладної ЦIМ/УМВС з вiдмiтками митницi вiдправлення.

     При цьому митниця призначення засобами оперативного зв'язку невiдкладно повiдомляє митницю вiдправлення про зазначенi обставини з метою внесення вiдповiдної iнформацiї до ЄАIС Держмитслужби України.

     6. За вiдсутностi зв'язку з ЄАIС Держмитслужби України в пунктi пропуску через державний кордон України митницi вiдправлення та/або митницi призначення пропуск транзитних товарiв на митну територiю України та/або за межi митної територiї України здiйснюється на пiдставi належним чином оформлених товаросупровiдних документiв, накладної ЦIМ або накладної УМВС, або накладної ЦIМ/УМВС.

     Одразу пiсля поновлення зв'язку митницею вiдправлення та/або митницею призначення вноситься вiдповiдна iнформацiя про перемiщуванi за накладною ЦIМ або накладною УМВС, або накладною ЦIМ/УМВС товари.

     7. При частковому надходженнi транзитних товарiв у митницю призначення, зокрема в разi подрiбнення партiї товарiв, їх пропуск проводиться вiдповiдно до вимог пунктiв 5.12 - 5.19 Положення про контроль за доставкою.

     8. Змiна митного режиму та переадресування товарiв, що перебувають пiд митним контролем, унаслiдок змiни вантажоодержувача або станцiї призначення проводяться з дотриманням вимог, визначених главою 7 Положення про контроль за доставкою та главою 6 Порядку взаємодiї.

IV. Порядок заповнення граф електронної копiї залiзничної накладної

     1. Графи електронної копiї залiзничної накладної заповнюються декларантом аналогiчно порядку заповнення вiдповiдних граф оригiналiв цих накладних, а також особливостей заповнення окремих граф електронної копiї залiзничної накладної, наведених у роздiлi V цього Порядку.

     2. Посадовою особою митницi вiдправлення заповнюється графа 99 електронної копiї накладної ЦIМ або графа 26 електронної копiї накладної УМВС, або графа 26 електронної копiї накладної ЦIМ/УМВС та їх роздрукованих примiрникiв. Вiдповiднi графи оригiналiв таких накладних заповнюються декларантом.

     3. У разi оформлення однiєї електронної копiї накладної на товари, що перевозяться за декiлькома накладними ЦIМ, УМВС або ЦIМ/УМВС i прямують вiд одного вiдправника на адресу одного одержувача, до графи 99 накладної ЦIМ або графи 26 накладної УМВС, або графи 26 накладної ЦIМ/УМВС декларантом заносяться всi номери оригiналiв залiзничних накладних.

V. Особливостi заповнення окремих граф електронної копiї залiзничної накладної

     З метою проведення митного контролю та митного оформлення посадовими особами митних органiв України перевiряється заповнення таких граф залiзничних накладних:

     накладна ЦIМ - перевiрка заповнення граф 1, 4, 9, 10, 18, 21, 24, 25, 26, 30, 51, 62, 99.

     Графа 9 "Додатки до накладної"

     Зазначаються документи, поданi при митному оформленнi.

     Графа 21 "Найменування вантажу"

     Наводиться опис товару на рiвнi коду товарної позицiї, зазначеного в графi 24 накладної. Зазначається кiлькiсть товару та вiдомостi про його упаковку й маркування.

     Якщо товари перевозяться в контейнерах, то проставляються кiлькiсть контейнерiв та їх реєстрацiйнi номери.

     Графа 24 "Код NHM"

     Зазначаються першi чотири знаки коду товару згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi. Цей код записується без пропускiв та iнших роздiлових знакiв.

     Графа 25 "Маса"

     У графi зазначається вага брутто (у кiлограмах) товару, описаного в графi 21. (Вага брутто - це загальна вага товару, округлена до цiлих величин за правилами округлення, уключаючи вагу упаковки).

     Графа 26 "Вартiсть вантажу"

     У лiвому пiдроздiлi наводиться цифровий код валюти договору (контракту) згiдно з Класифiкатором валют, затвердженим наказом Державного комiтету статистики України вiд 08.07.2002 N 260.

     У правому пiдроздiлi графи зазначається цифрами загальна фактурна вартiсть товарiв у валютi України.

     Графа 51 "Митне оформлення"

     Зазначаються згiдно з Класифiкатором митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженим наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами), найменування митного органу, через який товари, заявленi в митний режим транзиту, вивозяться за межi митної територiї України, та його дев'ятизначний код.

     Графа 62 "Iдентифiкацiя вiдправлення"

     Зазначається назва країни, з якої товари були вiдправленi.

     Накладна УМВС - перевiрка заповнення граф 1, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 23, 24, 26, 27, 46.

     Графа 3 "Станцiя вiдправлення"

     Зазначається назва країни, з якої товари були вiдправленi.

     Графа 7 "Прикордоннi станцiї переходу"

     Зазначаються згiдно з Класифiкатором митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженим наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами), найменування митного органу, через який товари, заявленi в митний режим транзиту, вивозяться за межi митної територiї України, та його дев'ятизначний код.

     Графа 8 "Залiзниця i станцiя призначення"

     Зазначається назва країни призначення згiдно з Класифiкатором валют, затвердженим наказом Державного комiтету статистики України вiд 08.07.2002 N 260.

     Графа 9 "Знаки, марки i номери"

     Зазначаються першi чотири цифри коду товару згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi. Цей код записується без пропускiв та iнших роздiлових знакiв.

     Графа 11 "Найменування вантажу"

     Наводиться опис товару на рiвнi коду товарної позицiї, зазначеного в графi 9 залiзничної накладної.

     Зазначається кiлькiсть товару та вiдомостi про його упаковку й маркування.

     Графа 13 "Маса (в кг), визначена вiдправником"

     У графi зазначається вага брутто (у кiлограмах) товару, описаного в графi 11. (Вага брутто - це загальна вага товару, округлена до цiлих величин за правилами округлення, уключаючи вагу упаковки).

     Графа 18 "Вид - категорiя"

     Якщо товари перевозяться в контейнерах, то проставляються кiлькiсть контейнерiв та їх номери.

     Графа 23 "Документи, доданi вiдправником"

     Зазначаються документи, поданi при митному оформленнi.

     Графа 24 "Оголошена цiннiсть вантажу"

     У верхньому пiдроздiлi наводиться цифровий код валюти договору (контракту) згiдно з Класифiкатором валют, затвердженим наказом Державного комiтету статистики України вiд 08.07.2002 N 260.

     У правому пiдроздiлi графи зазначається цифрами загальна фактурна вартiсть товарiв у валютi України.

     Накладна ЦIМ/УМВС - перевiрка заповнення граф 1, 4, 9, 10, 16, 19, 20, 23, 24, 26, 27, 28, 37, 61.

     Графа 9 "Документи, доданi вiдправником"

     Зазначаються документи, поданi при митному оформленнi.

     Графа 20 "Найменування вантажу"

     Наводиться опис товару на рiвнi коду товарної позицiї, зазначеного в графi 23 залiзничної накладної.

     Зазначається кiлькiсть товару та вiдомостi про його упаковку й маркування.

     Якщо товари перевозяться в контейнерах, то проставляються кiлькiсть контейнерiв та їх номери.

     Графа 23 "Код NHM"

     Зазначаються першi чотири знаки коду товару згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi. Цей код записується без пропускiв та iнших роздiлових знакiв.

     Графа 24 "Маса, визначена вiдправником"

     У графi зазначається вага брутто (у кiлограмах) товару, описаного в графi 20. (Вага брутто - це загальна вага товару, округлена до цiлих величин за правилами округлення, уключаючи вагу упаковки).

     Графа 61 "Митне оформлення"

     Зазначаються згiдно з Класифiкатором митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженим наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами), найменування митного органу, через який товари, заявленi в митний режим транзиту, вивозяться за межi митної територiї України, та його дев'ятизначний код.

     Графа 27 "Цiннiсть вантажу"

     У лiвому пiдроздiлi наводиться цифровий код валюти договору (контракту) згiдно з Класифiкатором валют, затвердженим наказом Державного комiтету статистики України вiд 08.07.2002 N 260.

     У правому пiдроздiлi графи зазначається цифрами загальна фактурна вартiсть товарiв у валютi України.

     Графа 99 "Позначки митницi" накладної ЦIМ або графа 26 "Вiдмiтки митницi" накладної УМВС, або графа 26 "Позначки митницi" накладної ЦIМ/УМВС

     Проставляється реєстрацiйний номер електронної копiї накладної ЦIМ або накладної УМВС, або накладної ЦIМ/УМВС, який формується за такою схемою:

ххххххххх / х / хххххх ,
1 2 3

     де 1 - 9-значний цифровий код митного органу згiдно з Класифiкатором митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженим наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами);

     2 - остання цифра поточного року;

     3 - 6-значний порядковий номер у порядку зростання згiдно з електронним журналом реєстрацiї електронних копiй накладних ЦIМ або накладних УМВС, або накладних ЦIМ/УМВС.

Начальник Управлiння контролю за перемiщенням вантажiв В. А. Луговець
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.