Документ скасований: Наказ Мінюсту № 892/5/379 від 23.03.2018

МIНIСТЕРСТВО ЮСТИЦIЇ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 12 жовтня 2009 року N 1833/5/943


Про затвердження Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 жовтня 2009 р. за N 978/16994


     Вiдповiдно до Митного кодексу України, Закону України "Про виконавче провадження" та з метою вдосконалення механiзму розпорядження конфiскованим за рiшеннями судiв майном, що було вилучене митними органами, наказуємо:

     1. Затвердити Порядок взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним (додається).

     2. Визнати такими, що втратили чиннiсть, Порядок передачi митними органами майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, органам державної виконавчої служби, затверджений наказом Мiнiстерства юстицiї України та Державної митної служби України вiд 17.08.2001 N 46/5/571, зареєстрований у Мiн'юстi 17.08.2001 за N 720/5911 (зi змiнами), та наказ Мiнiстерства юстицiї України, Державної митної служби України вiд 28.11.2003 N 146/5/804 "Про внесення змiн до Порядку передачi митними органами майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, органам державної виконавчої служби", зареєстрований у Мiн'юстi 28.11.2003 за N 1097/8418.

     3. Начальникам Головного управлiння юстицiї Мiнiстерства юстицiї України в Автономнiй Республiцi Крим, головних управлiнь юстицiї в областях, мiстах Києвi та Севастополi, начальникам митних органiв у десятиденний строк з моменту набрання чинностi цим наказом провести робочi наради, передбаченi пунктом 5 Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним, затвердженого цим наказом.

     4. Департаменту державної виконавчої служби (Стаднiк Г. В.) подати цей наказ на державну реєстрацiю вiдповiдно до Указу Президента України вiд 03.10.92 N 493 "Про державну реєстрацiю нормативно-правових актiв мiнiстерств та iнших органiв виконавчої влади" (зi змiнами).

     5. Департаменту державної виконавчої служби (Стаднiк Г. В.) та Управлiнню справами Державної митної служби України (Погорєлова Т. В.) довести наказ до вiдома Головного управлiння юстицiї Мiнiстерства юстицiї України в Автономнiй Республiцi Крим, головних управлiнь юстицiї в областях, мiстах Києвi та Севастополi, начальникiв митних органiв.

     6. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра юстицiї України Цоклана В. I. та заступника Голови Державної митної служби України Федорова О. О.

Мiнiстр юстицiї М. Онiщук
Голова Державної митної служби А. Макаренко
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Мiнiстра фiнансiв України В. М. Матвiйчук
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О. Кужель

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Мiнiстерства юстицiї України, Державної митної служби України
вiд 12 жовтня 2009 р. N 1833/5/943
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
23 жовтня 2009 р. за N 978/16994

Порядок
взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним

     1. Порядок взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним (далi - Порядок) розроблено вiдповiдно до Митного кодексу України, Закону України "Про виконавче провадження" з метою врегулювання механiзму передачi вилученого митними органами та конфiскованого за судовими рiшеннями майна органам державної виконавчої служби, подальшого iнформування про здiйснене розпорядження ним та взаємодiї представникiв митних органiв та державних виконавцiв пiд час здiйснення такої дiяльностi.

     2. Дiя цього Порядку поширюється на майно, в тому числi транспортнi засоби, вилучене митними органами i конфiсковане на пiдставi судових рiшень, а також на майно з обмеженим термiном зберiгання, що потребує невiдкладного розпорядження.

     3. Метою взаємодiї є забезпечення виконання завдань з мобiлiзацiї коштiв до Державного бюджету України шляхом вжиття дiєвих заходiв щодо забезпечення визначення реальної вартостi конфiскованого майна, а також якiсного та своєчасного оформлення необхiдних документiв при роботi з конфiскованим майном.

     4. Облiк, попередня оцiнка, а також вiдповiдальнiсть за зберiгання конфiскованого за рiшеннями судiв майна до моменту його вилучення державним виконавцем або передачi торговельнiй органiзацiї покладаються на митнi органи та здiйснюються вiдповiдно до Порядку облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення суду про конфiскацiю, передачi його органам державної виконавчої служби i розпорядження ним, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.12.2001 N 1724 (зi змiнами) (далi - Порядок облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення суду про конфiскацiю, передачi його органам державної виконавчої служби i розпорядження ним).

     5. Протягом першого кварталу року за участю керiвникiв або уповноважених ними посадових осiб органiв державної виконавчої служби, якi задiянi в процесi розпорядження конфiскованим за рiшенням суду майном, та митних органiв, якими це майно було вилучено, проводиться робоча нарада, на якiй розглядаються результати роботи в минулому роцi та виносяться в межах компетенцiї рiшення для покращення взаємодiї.

     6. З метою забезпечення розпорядження конфiскованим майном у разi неможливостi його реалiзацiї начальниками вiддiлiв державної виконавчої служби, якi здiйснюють виконання рiшень про конфiскацiю майна, вилученого митними органами, утворюються комiсiї, передбаченi пунктом 11 Порядку розпорядження майном, конфiскованим за рiшенням суду i переданим органам державної виконавчої служби, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 11.07.2002 N 985 (зi змiнами) (далi - Порядок розпорядження майном, конфiскованим за рiшенням суду i переданим органам державної виконавчої служби).

     Засiдання комiсiї вiдбуваються на вимогу державного виконавця у встановлений ним строк та є повноважними у випадку присутностi не менше 2/3 членiв комiсiї.

     Головує на засiданнi комiсiї представник органу державної виконавчої служби.

     Рiшення комiсiї приймаються простою бiльшiстю голосiв. У разi якщо голоси роздiлилися порiвну, голова комiсiї має ухвальний голос.

     7. Для своєчасного визначення вартостi майна пiсля нарахування усiх податкiв i зборiв, що пiдлягають сплатi при перемiщеннi зазначеного майна через митний кордон України, митний орган розпочинає вчиняти дiї щодо оформлення вiдповiдної довiдки за формою, наведеною у додатку 1 до цього Порядку, одразу пiсля отримання рiшення суду про конфiскацiю цього майна.

     Вартiсть майна пiсля нарахування усiх податкiв i зборiв, що пiдлягають сплатi при перемiщеннi зазначеного майна через митний кордон України, визначається митним органом як сума митної вартостi майна та розмiру податкiв i зборiв, розрахованих вiдповiдно до цiєї митної вартостi.

     8. Пiсля вiдкриття виконавчого провадження щодо виконання рiшення суду про конфiскацiю майна державний виконавець невiдкладно з'ясовує у митного органу мiсцезнаходження майна, що пiдлягає опису та арешту, та умови його зберiгання (примiщення (майданчик) належить митному органу, орендується або використовується за договором зберiгання) для органiзацiї його подальшого зберiгання. У разi необхiдностi на вимогу державного виконавця митний орган надає вказану iнформацiю у письмовому виглядi.

     Опис та арешт майна проводяться у строк не пiзнiше п'яти днiв з моменту вiдкриття виконавчого провадження.

     На призначений державним виконавцем день проведення опису та арешту майна митний орган повинен забезпечити безперешкодний доступ та супроводження державного виконавця, суб'єкта оцiночної дiяльностi, понятих, iнших осiб, залучених державним виконавцем, до майна, що пiдлягає опису та арешту.

     9. Державний виконавець за участю суб'єкта оцiночної дiяльностi оглядає майно, що пiдлягає конфiскацiї, ознайомлюється iз супровiдними документами на нього i складає акт опису й арешту майна, в якому зазначаються вiдомостi про майно та його вартiсть пiсля нарахування усiх податкiв i зборiв, що пiдлягають сплатi при перемiщеннi зазначеного майна через митний кордон України.

     Матерiально вiдповiдальна особа митного органу визначається в актi опису та арешту зберiгачем майна лише у разi зберiгання конфiскованого майна у власному примiщеннi (на майданчику) митного органу. В таких випадках митний орган зобов'язаний в установлений державним виконавцем строк здiйснити передачу майна визначенiй спецiалiзованiй торговельнiй органiзацiї.

     У випадку якщо майно зберiгається не у власному примiщеннi (на майданчику) митного органу, державний виконавець визначає зберiгачем майна органiзацiю, яка його зберiгає, або одну зi спецiалiзованих органiзацiй, якiй надано право реалiзацiї арештованого державними виконавцями майна. Спецiалiзована органiзацiя, яка взяла на зберiгання конфiсковане за рiшенням суду майно, отримує переважне право реалiзацiї цього майна. Про визначення зберiгача державний виконавець зазначає в актi опису й арешту майна.

     Передання майна митним органом зберiгачу здiйснюється одразу пiсля його опису та арешту на пiдставi акта приймання-передачi майна (за формою, наведеною у додатку 2) вiд митного органу органiзацiї-зберiгачу та з оформленням митним органом видаткової накладної.

     Подальшi дiї щодо узгодження вартостi майна, визначеної суб'єктом оцiночної дiяльностi, проводяться вiдповiдно до вимог Порядку облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення суду про конфiскацiю, передачi його органам державної виконавчої служби i розпорядження ним (зi змiнами), та цього Порядку.

     10. Акт опису й арешту майна пiдписується державним виконавцем, представником митного органу, понятими, зберiгачем майна, iншими особами, якi були присутнi при описi майна. Акт опису й арешту майна складається у трьох примiрниках (у разi якщо зберiгачем майна визначено митний орган - у двох примiрниках). Перший залишається у провадженнi державного виконавця, другий та третiй видаються представнику митного органу i зберiгачу майна пiд розписку на першому примiрнику.

     Довiдка митного органу про визначення вартостi майна пiсля нарахування усiх податкiв i зборiв, що пiдлягають сплатi при перемiщеннi зазначеного майна через митний кордон України, є невiд'ємною частиною кожного примiрника акта опису й арешту майна. Копiя довiдки передається в процесi опису та арешту майна через державного виконавця суб'єкту оцiночної дiяльностi для врахування ним пiд час визначення ринкової вартостi майна.

     11. Копiя звiту про оцiнку майна направляється митному органу державним виконавцем у строки, встановленi пунктом 9 Порядку облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення про конфiскацiю, передачi його органам державної виконавчої служби i розпорядження ним (зi змiнами).

     У разi незгоди державного виконавця чи представника митного органу зi звiтом про оцiнку майна з iнiцiативи особи, що заперечує, приймається рiшення про проведення його рецензування в порядку, установленому законодавством.

     Якщо письмовим запитом про необхiднiсть проведення рецензування звiту про оцiнку майна встановлюється вимога щодо надання висновку про вартiсть майна, така вимога задовольняється шляхом проведення оцiнки майна. У цьому випадку рецензент здiйснює або забезпечує здiйснення оцiнки майна в порядку, встановленому нормативно-правовими актами з оцiнки майна.

     Заборонено передання на реалiзацiю або безоплатне передання конфiскованого майна до повного узгодження оцiнки такого майна державним виконавцем та митним органом.

     Якщо розмiр податкiв i зборiв перевищує ринкову вартiсть майна, визначену рецензентом, комiсiя, визначена пунктом 6 цього Порядку, може прийняти рiшення про недоцiльнiсть передачi майна на реалiзацiю та подальше розпорядження ним у порядку, встановленому законодавством.

     У разi коли передане на реалiзацiю майно не буде продано протягом двох мiсяцiв, воно пiдлягає переоцiнцi. Державний виконавець переоцiнює майно за участю представника спецiалiзованої торговельної органiзацiї у присутностi представникiв митного органу, органу державної податкової служби та фiнансового органу. Розмiр переоцiнки не повинен перевищувати 20 вiдсоткiв вартостi, узгодженої державним виконавцем та митним органом. Якщо майно не реалiзовано протягом мiсяця пiсля проведення переоцiнки, проводиться додаткова переоцiнка у такому самому порядку.

     12. Дата передання конфiскованого майна вiд зберiгача спецiалiзованiй органiзацiї, яка здiйснюватиме його реалiзацiю, якщо ця органiзацiя не була попередньо визначена його зберiгачем, призначається державним виконавцем на один з наступних десяти робочих днiв пiсля визначення спецiалiзованої торговельної органiзацiї.

     Якщо зберiгачем майна визначено митний орган, державний виконавець пiсля визначення на конкурсних умовах спецiалiзованої торговельної органiзацiї, яка здiйснюватиме реалiзацiю майна, повiдомляє про це митному органу та визначає на один з наступних десяти робочих днiв строк передачi майна. У встановлений державним виконавцем строк представники спецiалiзованої торговельної органiзацiї прибувають до мiсця зберiгання майна, i вiдповiдальнi посадовi особи митного органу зобов'язанi здiйснити дiї, необхiднi для передачi цього майна спецiалiзованiй торговельнiй органiзацiї. Передача майна здiйснюється у присутностi державного виконавця.

     13. Першi примiрники акта приймання-передачi майна та видаткової накладної, а також копiя звiту про оцiнку майна суб'єктом оцiночної дiяльностi залишаються у справах митного органу.

     14. Майном, що швидко псується або має обмежений строк зберiгання, мають право розпоряджатися в установленому законодавством порядку митнi органи.

     Швидкопсувне майно передається митним органом для реалiзацiї, а за наявностi ознак псування, непридатностi до використання чи загрози санiтарно-епiдемiологiчному благополуччю населення - для утилiзацiї, знищення чи на переробку, з дотриманням вимог дiючого порядку розпорядження вiдповiдною категорiєю майна.

     У разi якщо митний орган здiйснив розпорядження майном до винесення рiшення суду про його конфiскацiю, митний орган негайно пiсля отримання постанови про вiдкриття виконавчого провадження надає державному виконавцю iнформацiю про спосiб розпорядження майном з доданням копiй пiдтверджувальних документiв.

     Пiсля отримання вказаних документiв державний виконавець закiнчує виконавче провадження на пiдставi пункту 8 частини першої статтi 37 Закону України "Про виконавче провадження".

     15. Розпорядження вилученими митними органами i конфiскованими за рiшеннями судiв лiкарськими та медичними препаратами, наркотичними засобами, психотропними речовинами, прекурсорами шляхом передачi їх для знищення чи утилiзацiї, а також зброєю та боєприпасами шляхом передачi органам МВС, а також iншим майном (за винятком валютних цiнностей, дорогоцiнних металiв i дорогоцiнного камiння, дорогоцiнного камiння органогенного утворення та напiвдорогоцiнного камiння, а також культурних цiнностей) здiйснюється митними органами на пiдставi вiдповiдного доручення державного виконавця (додаток 3).

     16. Якщо майно, в тому числi транспортнi засоби, переданi органам державної виконавчої служби, за рiшенням комiсiї, визначеної пунктом 6 цього Порядку, не може бути реалiзоване, заборонене для експлуатацiї та яке не реалiзоване в порядку, передбаченому Порядком розпорядження майном, конфiскованим за рiшенням суду i переданим органам державної виконавчої служби, таке майно передається безоплатно в установленому порядку або знищується (утилiзується).

     При прийняттi комiсiєю рiшення про безоплатну передачу майна орган державної виконавчої служби розмiщує iнформацiю щодо цього майна на веб-сайтi з питань реалiзацiї арештованого державними виконавцями майна. Якщо протягом мiсяця з моменту розмiщення повiдомлення жодна з осiб, яким надано право безоплатного отримання майна, не звернулася до державного виконавця щодо його отримання, державний виконавець виносить на розгляд комiсiї питання щодо знищення (утилiзацiї) майна. Рiшення щодо знищення (утилiзацiї) майна приймається також у випадку, якщо за рiшенням комiсiї майно не було безоплатно передано жоднiй з осiб, якi виявили бажання його отримати.

     Якщо механiзм знищення (утилiзацiї) вiдповiдно до наданих рекомендацiй або приписiв спецiально уповноважених органiв виконавчої влади, якi здiйснюють державний контроль i нагляд за обiгом, якiстю та безпекою продукцiї, не вимагає технологiчного оброблення, таке знищення може бути проведено комiсiєю самостiйно.

     Знищення (утилiзацiя) iншого майна здiйснюється iз залученням органiзацiй, якi отримали вiдповiднi лiцензiї, мають обладнання та досвiд, необхiднi для проведення такої роботи. Рiшення про визначення такої органiзацiї приймається комiсiєю.

     Транспортнi засоби можуть бути розукомплектованi, при потребi iз залученням спецiалiста станцiї технiчного обслуговування, з подальшою реалiзацiєю органами державної виконавчої служби приладiв, вузлiв, агрегатiв за вартiстю, визначеною експертом.

     На запит державного виконавця щодо даного виду майна iз зазначенням кодiв вiдповiдно до Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що встановлюються експертом або представником митного органу, який запрошується для їх визначення, митний орган зобов'язаний надати довiдку про суму належних до сплати податкiв та зборiв.

     Рiшення щодо передачi на утилiзацiю приладiв, вузлiв, агрегатiв, що не придатнi для подальшого використання за призначенням, приймається комiсiєю.

     17. Отриманi вiд реалiзацiї майна податки та збори перераховуються державним виконавцем на вiдповiдний рахунок митного органу в 3-денний термiн з дня надходження коштiв на депозитний рахунок вiдповiдного вiддiлу державної виконавчої служби для подальшого їх зарахування до Державного бюджету України за кодом класифiкацiї доходiв бюджету "Надходження коштiв вiд реалiзацiї конфiскованого майна за матерiалами митних органiв".

     18. У разi реалiзацiї, знищення, утилiзацiї, переробки або безоплатного передання конфiскованого майна державний виконавець виносить вiдповiдну постанову про закiнчення виконавчого провадження на пiдставi пункту 8 частини першої статтi 37 Закону України "Про виконавче провадження", копiю якої додатково направляє до митного органу.

     19. У разi скасування рiшення суду про конфiскацiю майна орган, у якого воно знаходиться на зберiганнi чи у розпорядження якого надiйшло, повертає майно власниковi в порядку, встановленому законодавством.

     Якщо описане державним виконавцем майно на момент скасування рiшення суду про конфiскацiю продовжує зберiгатися митним органом, таке повернення здiйснюється митним органом за участю державного виконавця.

     Якщо ж майно надiйшло у розпорядження державного виконавця (передано ним на зберiгання суб'єкту господарювання чи спецiалiзованiй торговельнiй органiзацiї), орган державної виконавчої служби забезпечує повернення майна митному органу для подальшого його оформлення у митному вiдношеннi та видачi власнику. Повернення майна митному органу здiйснюється на пiдставi матерiальної довiреностi та оформлюється актом приймання-передачi вiд зберiгача майна до митного органу.

     У разi реалiзацiї майна, щодо якого скасоване попереднє рiшення суду про конфiскацiю, власнику або уповноваженiй ним особi повертаються кошти, одержанi вiд реалiзацiї такого майна. Повернення грошових коштiв здiйснюється згiдно з Порядком виконання рiшень про стягнення коштiв з рахункiв, на яких облiковуються кошти державного та мiсцевих бюджетiв, або бюджетних установ, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.07.2008 N 609, органами Державного казначейства України.

     20. Щокварталу до 5-го числа мiсяця, наступного за звiтним кварталом, мiж органом державної виконавчої служби та митним органом проводиться звiрення щодо розпорядження конфiскованим майном.

     За результатами такого звiрення складається акт за формою, наведеною у додатку 4 до цього Порядку.

     Звiрення проводиться наростаючим пiдсумком з початку року з урахуванням залишкiв описаного та (або) переданого протягом попереднiх рокiв майна. В актах звiрення обов'язково зазначаються показники по всьому конфiскованому майну, по якому виконавчi документи знаходяться на виконаннi, з урахуванням документiв, якi на початок звiтного року не були завершенi. Данi можуть бути виключенi з актiв звiрення лише пiсля здiйснення повного розпорядження майном на початку наступного звiтного року.

     Узагальнений акт до 15 числа мiсяця, наступного за звiтним кварталом, направляється органами державної виконавчої служби та митними органами вiдповiдно до пiдпорядкованостi до Департаменту державної виконавчої служби Мiнiстерства юстицiї України та до Державної митної служби України за формою, наведеною у додатку 5 до цього Порядку.

     21. У кiнцi кожного року (грудень) комiсiєю у складi представникiв органу державної виконавчої служби та митного органу проводиться суцiльна перевiрка наявностi конфiскованого майна, переданого на зберiгання та реалiзацiю, у всiх мiсцях його зберiгання, у тому числi в митних органах та в спецiалiзованих торговельних органiзацiях.

     Про результати перевiрки наявностi конфiскованого майна органи державної виконавчої служби та митнi органи iнформують у довiльнiй формi вiдповiдно до пiдпорядкованостi Департамент державної виконавчої служби Мiнiстерства юстицiї України та Державну митну службу України одночасно з направленням узагальненої iнформацiї про результати розпорядження конфiскованим майном за IV квартал.

Директор Департаменту державної виконавчої служби Мiнiстерства юстицiї України Г. В. Стаднiк
Директор Департаменту фiнансiв, бухгалтерського облiку та звiтностi Державної митної служби України М. В. Околiта

 

Додаток 1
до Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним

ДОВIДКА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТI МАЙНА ПIСЛЯ НАРАХУВАННЯ УСIХ ПОДАТКIВ I ЗБОРIВ, ЩО ПIДЛЯГАЮТЬ СПЛАТI ПРИ ПЕРЕМIЩЕННI ЗАЗНАЧЕНОГО МАЙНА ЧЕРЕЗ МИТНИЙ КОРДОН УКРАЇНИ

 

Додаток 2
до Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним

АКТ N
приймання-передачi майна

"     " ____________ 20 року ____________________
(мiсце складання)
Представник  
(найменування митного органу)
 
(посадова особа митного органу, прiзвище, iм'я, по батьковi)
представник  
(найменування суб'єкта господарювання, який приймає майно)
 
(матерiально вiдповiдальна особа суб'єкта господарювання, прiзвище, iм'я, по батьковi)
у присутностi
представника  
(найменування органу державної виконавчої служби)
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi державного виконавця)
на пiдставi постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.12.2001 N 1724 "Про порядок облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення суду про конфiскацiю, передачi цього майна органам державної виконавчої служби i розпорядження ним" провели приймання-передачу нижченаведеного майна:
N з/п Номер виконавчого документа, дата видачi та яким судом видано Дата, серiя та номер акта опису й арешту майна Номер i дата первинного документа, на пiдставi якого вилучено майно Перелiк майна Од. вим. К-ть Сума податкiв i зборiв, грн. Вартiсть майна при передачi
на зберiгання (згiдно з довiдкою митного органу), грн. на реалiзацiю (згiдно зi звiтом про оцiнку майна), грн.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ВСЬОГО

     
Видав  
(пiдпис посадової особи митного органу)
Майно, зазначене в цьому актi, прийняв:
"___" ____________ 20   року  
(пiдпис)
 
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi)
Присутнiй  
(пiдпис державного виконавця)
Довiренiсть: серiя N
"___" ____________ 20   року
Паспорт: серiя N
виданий:  
 
"___" ____________ 20    року

 

Додаток 3
до Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним
 
(найменування митного органу,
 
якому доручається здiйснити
 
розпорядження майном)

ДОРУЧЕННЯ
державного виконавця щодо розпорядження майном

"___" ____________ ____ року м. ____________
Вiдповiдно до пункту 11 Порядку облiку, зберiгання, оцiнки вилученого митними органами майна, щодо якого винесено рiшення суду про конфiскацiю, передачi його органам державної виконавчої служби i розпорядження ним, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26.12.2001 N 1724, доручаю здiйснити розпорядження
  ,
(найменування майна)
конфiскованим на пiдставi  
(назва виконавчого документа, дата видачi, номер, ким виданий)
  ,
яке перебуває на виконаннi у вiддiлi державної виконавчої служби/пiдроздiлi примусового виконання рiшень
 
  управлiння юстицiї
  , за виконавчим провадженням N
________ вiд "___" ____________ ____ року
Державний виконавець ______________
(пiдпис)
____________
(П. I. Б.)

 

Додаток 4
до Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним
ЗАТВЕРДЖУЮ
 
(найменування посади керiвника органу ДВС)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року
ЗАТВЕРДЖУЮ
 
(найменування посади керiвника митного органу)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року

Акт N _______
звiрення щодо розпорядження конфiскованим майном станом на _______________

грн.

N з/п Но-
мер i дата вико-
нав-
чого доку-
ме-
нта
Про-
то-
кол про пору-
ше-
ння мит-
них пра-
вил
Пере-
лiк май-
на
Кiль-
кiсть, од.
Збе-
рi-
гач май-
на
Акт опису й арешту Акт приймання-
передачi
Зага-
льна сума пода-
ткiв та зборiв, нара-
хова-
них мит-
ним орга-
ном (за вiдпо-
вiдним ряд-
ком)
Розпорядження майном Зага-
льна сума витрат на органi-
зацiю роз-
поряд-
ження (ком. вина-
города, викон. збiр, вит-
рати за експе-
ртизу, зберi-
гання, iнше)
Перераховано вiд розпорядження майном Залишок майна, розпорядження яким не здiйснено
дата та но-
мер
вартiсть дата та но-
мер
вартiсть розмiр уцiнки (-), доо-
цiнки (+) при роз-
поряд-
женнi
реа-
лi-
зо-
вано
зни-
щено (ути-
лiзо-
вано)
безоп-
латно пере-
дано
пове-
рнуто мит-
ному ор-
гану
вияв-
лено нес-
тачу або кра-
дiжку
iнше (iз зазна-
ченням у графi шляхiв роз-
поряд-
ження)
до Державного бюджету України на рахунок митного органу податкiв та зборiв кiль-
кiсть, од.
цiна за оди-
ницю
зага-
льна вар-
тiсть
цiна за оди-
ницю
зага-
льна вар-
тiсть
цiна за оди-
ницю
зага-
льна вар-
тiсть
сума кош-
тiв
рек-
вi-
зити пла-
тiж-
них доку-
ме-
нтiв
сума кош-
тiв
рек-
вi-
зити пла-
тiж-
них доку-
ме-
нтiв
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
На початок звiтного року
                                                       
                                                       
                                                       
Усього                                            
За звiтний перiод без урахування залишку документiв, якi не були виконанi на початок звiтного року
                                                       
                                                       
                                                       
Усього                                            

____________
* Показники в усiх графах зазначаються з урахуванням суми податкiв та зборiв, нарахованих митними органами.

 
(найменування посадової особи органу ДВС)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року
 
(найменування посадової особи митного органу)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року

 

Додаток 5
до Порядку взаємодiї органiв державної виконавчої служби та митних органiв при переданнi майна, конфiскованого за рiшеннями судiв, та розпорядженнi ним
ЗАТВЕРДЖУЮ
 
(найменування посади керiвника органу ДВС)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року
ЗАТВЕРДЖУЮ
 
(найменування посади керiвника митного органу)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року

УЗАГАЛЬНЕНИЙ АКТ
щодо розпорядження конфiскованим майном, переданим органам державної виконавчої служби
за _________________ 20__ року
(словами)

грн.

Най-
мену-
вання ор-
гану дер-
жав-
ної вико-
нав-
чої слу-
жби
Залишки майна на початок року Рух майна в поточному роцi Залишки майна на кiнець звiтного перiоду
опи-
сано та пере-
дано мит-
ним орга-
нам на зберi-
гання
фак-
тично пере-
дано ор-
гану ДВС
сума пода-
ткiв i зборiв, нара-
хова-
них мит-
ним орга-
ном
нес-
тачi та кра-
дiжки май-
на
передача майна сума пода-
ткiв i зборiв, нара-
хова-
них мит-
ним орга-
ном
роз-
поряд-
ження майном митним орга-
ном (за дору-
ченням, погод-
женням з ДВС)
розпорядження майном органом ДВС нестача або крадiжка загальна сума витрат органiв ДВС на орга-
нiзацiю роз-
поряд-
ження (комiсiйна вина-
города, вико-
навчий збiр, витрати за експе-
ртизу, зберi-
гання, тран-
спор-
тування, iнше)
перераховано вiд розпорядження майном опи-
сано та пере-
дано мит-
ним орга-
нам на зберi-
гання
фак-
тично пере-
дано орга-
нам ДВС
сума пода-
ткiв i зборiв, нара-
хо-
ваних мит-
ним орга-
ном
нес-
тачi та кра-
дiжки май-
на
опи-
сано й ареш-
товано майна з по-
чатку року
опи-
сано та пере-
дано мит-
ним орга-
нам на зберi-
гання
фак-
тично пере-
дано органу ДВС
розмiр уцiнки (-), доо-
цiнки (+) при роз-
поряд-
женнi
реа-
лiзо-
вано
зни-
щено (ути-
лiзо-
вано)
безоп-
латно пере-
дано
пове-
рнуто мит-
ному ор-
гану
iнше (iз заз-
наченням пiд таб-
лицею шляхiв роз-
поряд-
ження)
вияв-
лено
пога-
шено чи спи-
сано
до Дер-
жавного бюд-
жету Ук-
раїни
на раху-
нок мит-
ного ор-
гану пода-
ткiв та зборiв
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
          0,00                               0,00 0,00   0,00

____________
* Показники в усiх графах зазначаються з урахуванням суми податкiв та зборiв, нарахованих митними органами.

 
(найменування посадової особи органу ДВС)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року
 
(найменування посадової особи митного органу)
 
(пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
"___" ____________ 20__ року
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.