Документ скасований: Наказ МВС № 993/998/421 від 05.12.2017

АДМIНIСТРАЦIЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ
МIНIСТЕРСТВО IНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

30.12.2011 N 1067/1852/661


Про органiзацiю i здiйснення прикордонного та митного контролю пасажирських поїздiв пiд час їх руху

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
25 сiчня 2012 р. за N 115/20428


     З метою спрощення процедур проведення прикордонного i митного контролю пасажирських поїздiв, скорочення часу їх стоянки на прикордонних залiзничних станцiях та створення комфортних умов для громадян пiд час перетинання державного кордону, вiдповiдно до частини другої статтi 16 Закону України "Про прикордонний контроль", абзацу четвертого пункту 20 Порядку здiйснення митного контролю залiзничних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.12.2003 N 1989, пункту 4.1 глави 4 Технологiї прикордонного та митного контролю у пунктах пропуску (пунктах контролю) через державний кордон для залiзничного сполучення, затвердженої наказом Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України, Державної митної служби України, Мiнiстерства транспорту та зв'язку України вiд 06.10.2009 N 745/926/1032, зареєстрованої у Мiнiстерствi юстицiї України 05.11.2009 за N 1036/17052, наказуємо:

     1. Затвердити дiлянки залiзничних маршрутiв для здiйснення прикордонного та митного контролю пасажирських поїздiв пiд час руху:

     "Куп'янськ - Тополi - Куп'янськ";

     "Харкiв - Козача Лопань - Харкiв";

     "Iловайськ - Квашине - Iловайськ";

     "Ворожба - Волфiне - Ворожба";

     "Горностаївка - Чернiгiв - Горностаївка";

     "Щорс - Хоробичi - Щорс";

     "Овруч - Коростень - Овруч";

     "Удрицьк - Сарни - Удрицьк";

     "Могилiв-Подiльський - Жмеринка - Могилiв-Подiльський";

     "Київ-пасажирський - Дарниця - Київ-пасажирський".

     2. У разi сезонного збiльшення пасажиропотоку, залежно вiд iнтенсивностi руху поїздiв та iнших обставин, на пiдставi наказу керiвника органу охорони державного кордону, за погодженням з керiвником митного органу та залiзницi, контрольнi процедури можуть здiйснюватися пiд час руху пасажирських поїздiв.

     Копiя наказу в 10-денний строк пiсля його пiдписання надсилається до Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України, Державної митної служби України та Державної адмiнiстрацiї залiзничного транспорту України.

     3. На пiдставi прийнятого рiшення щодо здiйснення контрольних процедур пiд час руху пасажирських поїздiв Генеральному директору Державної адмiнiстрацiї залiзничного транспорту України Козаку В. В.:

     вносити вiдповiднi змiни до розкладу руху пасажирських поїздiв мiжнародного сполучення, забезпечити iнформування про це пасажирiв;

     забезпечувати перевезення змiн прикордонних, митних та iнших контрольних органiв, якi здiйснюють державнi види контролю пiд час руху пасажирських поїздiв, для доставки змiн до/вiд мiсць здiйснення контролю та пiд час здiйснення контролю за умови наявностi у посадових осiб представницьких карток та службових посвiдчень;

     забезпечувати iнформування причетних працiвникiв та пасажирiв про порядок здiйснення контрольних процедур пiд час перетинання державного кордону, а також унеможливлення вилучення (потрапляння) предметiв поза митним контролем iз вагонiв, купе, тамбурiв, технiчних i технологiчних пустот пiд час руху цього поїзда шляхом блокування дверей та використання технiчних засобiв контролю тощо.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної прикордонної служби України - директора Департаменту охорони державного кордону Шишолiна П. А., першого заступника Мiнiстра фiнансiв України Мярковського А. I., першого заступника Мiнiстра iнфраструктури України Єфименка К. О.

     5. Начальнику управлiння прикордонного контролю та реєстрацiї Департаменту охорони державного кордону Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України Бiньковському О. А. в установленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     6. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

Т. в. о. Голови Державної прикордонної служби України П. А. Шишолiн
Мiнiстр фiнансiв України Ф. О. Ярошенко
Вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр iнфраструктури України Б. В. Колеснiков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.