ДЕРЖАВНА ФIСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 28 серпня 2014 року N 88


Про затвердження Перелiку вiдомостей, якi мiстять службову iнформацiю в органах ДФС

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
наказами Державної фiскальної служби України
вiд 1 листопада 2017 року N 724,
вiд 7 грудня 2017 року N 818

     Згiдно з вимогами Законiв України вiд 13 сiчня 2011 року N 2939-VI "Про доступ до публiчної iнформацiї", вiд 27 березня 2014 року N 1170-VII "Про внесення змiн до деяких законодавчих актiв України у зв'язку з прийняттям Законiв України "Про iнформацiю" та "Про доступ до публiчної iнформацiї" (далi - Закони), на виконання п. 9 ст. 2 Указу Президента України вiд 05 травня 2011 року N 547 "Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публiчної iнформацiї" та вiдповiдно до Типової iнструкцiї про порядок ведення облiку, зберiгання, використання i знищення документiв та iнших матерiальних носiїв iнформацiї, що мiстять службову iнформацiю, затвердженої постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 жовтня 2016 року N 736, наказую:

(преамбула iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     1. Затвердити Перелiк вiдомостей, якi мiстять службову iнформацiю в органах ДФС (далi - Перелiк), що додається.

     Керiвникам структурних пiдроздiлiв ДФС, спецiалiзованих департаментiв та органiв ДФС:

     2.1. довести Перелiк до пiдлеглих працiвникiв (пiд пiдпис) для використання пiд час виконання службових обов'язкiв;

     2.2. забезпечити вiднесення документiв i матерiалiв до службової iнформацiї, встановлення грифа "Для службового користування" вiдповiдно до вимог Законiв та Перелiку, а також надання за необхiдностi вiдповiдних пропозицiй Департаменту iнфраструктури для внесення змiн до Перелiку у встановленому порядку.

     3. Начальникам головних управлiнь ДФС в областях, мiстi Києвi, Офiсу великих платникiв податкiв ДФС, митниць ДФС:

     3.1. забезпечити доведення Перелiку до працiвникiв пiдпорядкованих пiдроздiлiв (пiд пiдпис) та пiдвiдомчих органiв для використання пiд час виконання службових обов'язкiв;

     3.2. забезпечити вiднесення документiв та матерiалiв до службової iнформацiї, встановлення грифа "Для службового користування" вiдповiдно до вимог Законiв та Перелiку, а також надання за необхiдностi вiдповiдних пропозицiй для внесення змiн до Перелiку у встановленому порядку.

(пункт 3 у редакцiї наказу Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     4. Департаменту органiзацiї роботи Служби (Пригаровський В. М.) пiсля надання Департаментом матерiального забезпечення та розвитку iнфраструктури Перелiку забезпечити його оприлюднення на офiцiйному веб-порталi ДФС.

(пункт 4 у редакцiї наказу Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     5. Координацiйно-монiторинговому департаменту (Притула Є. М.) забезпечити внесення змiн у встановленому порядку до Репозиторiя звiтної i статистичної iнформацiї, затвердженого наказом Мiндоходiв вiд 06.09.2013 N 448.

     6. Вважати таким, що втратив чиннiсть, наказ Мiндоходiв вiд 14.01.2014 N 14 "Про затвердження Перелiку вiдомостей, якi мiстять службову iнформацiю в органах Мiндоходiв".

     Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова I. О. Бiлоус

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ ДФС
28 серпня 2014 року N 88

ПЕРЕЛIК
вiдомостей, якi мiстять службову iнформацiю в органах ДФС

     1. Податкова iнформацiя та перевiрочна робота

     1.1. Пункт 1.1 виключено

(згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818)

     1.2. Пункт 1.2 виключено

(згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818, у зв'язку з цим пункти 1.3 - 1.5 вважати пунктами 1.1 - 1.3 вiдповiдно)

     1.1. Iнформацiя, яка мiстить вiдомостi щодо фiнансових операцiй, що можуть бути пов'язанi з легалiзацiєю (вiдмиванням) доходiв, одержаних злочинним шляхом, надана Державною службою фiнансового монiторингу України, а також запити i повiдомлення ДФС про хiд i результати опрацювання таких вiдомостей.

     1.2. Iнформацiя, яка мiстить вiдомостi про надання пiльг з податку на прибуток по пiдприємствах вiйськово-промислового комплексу, Мiнiстерству оборони, МВС, СБУ.

     1.3. Вiдомостi щодо Базової системи оперативного реагування та подолання проявiв тiньової економiки (без перелiку пiдприємств).

     2. З питань охорони державної таємницi, технiчного та криптографiчного захисту iнформацiї

     2.1. Вiдомостi про планування заходiв з охорони державної таємницi щодо конкретного суб'єкта режимно-секретної дiяльностi.

     2.2. Вiдомостi про фактичний стан, наявнiсть недолiкiв в органiзацiї охорони державної таємницi щодо конкретного суб'єкта режимно-секретної дiяльностi, володiння якими не дає змоги зацiкавленiй сторонi iнiцiювати витiк державної таємницi.

     2.3. Узагальненнi вiдомостi (звiт) про стан забезпечення охорони державної таємницi щодо конкретного суб'єкта режимно-секретної дiяльностi.

     2.4. Вiдомостi щодо придатностi режимних примiщень для проведення конкретних видiв секретних робiт.

     2.5. Вiдомостi про порядок охорони режимних примiщень (мiсць зберiгання матерiальних носiїв секретної iнформацiї).

     2.6. Вiдомостi щодо охоронної сигналiзацiї конкретного режимного примiщення.

     2.7. Вiдомостi про маршрути перевезення матерiальних носiїв секретної iнформацiї.

     2.8. Вiдомостi про правила внутрiшньо-об'єктного режиму.

     2.9. Узагальненi вiдомостi щодо посад конкретного суб'єкта режимно-секретної дiяльностi, перебування на яких потребує оформлення допуску до державної таємницi, з визначенням форм допуску.

     2.10. Зведенi вiдомостi про порядок надання допуску та доступу до державної таємницi щодо конкретного суб'єкта режимно-секретної дiяльностi (положення про доступ).

     2.11. Вiдомостi про надання, переоформлення та скасування допуску та доступу до державної таємницi працiвникам органiв ДФС, у т. ч. сукупнi вiдомостi про особу, якiй надано допуск (доступ) до державної таємницi (прiзвище, iм'я, по батьковi, дата та мiсце народження, мiсце проживання, посада, найменування органу, пiдроздiлу, номер i дата наказу, розпорядження про надання допуску та доступу) (заповнена облiкова картка громадянина про надання допуску та доступу до державної таємницi, картка результатiв перевiрки у зв'язку з допуском до державної таємницi тощо).

     2.12. Вiдомостi, зазначенi у номенклатурi секретних справ, журналах облiку матерiальних носiїв секретної iнформацiї, у разi наявностi iнформацiї з обмеженим доступом, крiм iнформацiї, що мiстить державну таємницю.

     2.13. Вiдомостi про схеми розмiщення мiсць зберiгання матерiальних носiїв секретної iнформацiї.

     2.14. Вiдомостi щодо органiзацiї та результатiв проведення службових розслiдувань за фактами витоку секретної iнформацiї, втрат матерiальних носiїв секретної iнформацiї, iнших порушень режиму секретностi, норм i вимог технiчного захисту iнформацiї першої та другої категорiй.

     2.15. Вiдомостi, що не становлять державної таємницi та мiстяться в експертних висновках державного експерта з питань таємниць, протоколах експертних комiсiй при державному експертi з питань таємниць; протоколах та актах експертних комiсiй з питань таємниць, експертної комiсiї з проведення експертизи цiнностi секретних документiв.

     2.16. Вiдомостi щодо категорiювання, обстеження, випробування та дослiдної експлуатацiї систем захисту iнформацiї на об'єктах iнформацiйної дiяльностi (об'єктах електронно-обчислювальної технiки), де циркулює iнформацiя з обмеженим доступом.*

     2.17. Вiдомостi за сукупнiстю всiх складових показникiв про вимоги (рекомендацiї) щодо забезпечення технiчного захисту конфiденцiйної та службової iнформацiї, що циркулює на конкретному об'єктi iнформацiйної дiяльностi або обробляється в конкретнiй iнформацiйнiй, телекомунiкацiйнiй чи iнформацiйно-телекомунiкацiйнiй системi (автоматизованiй системi).

     2.18. Вiдомостi про планування, органiзацiю запровадження заходiв, фактичний стан, наявнiсть недолiкiв з технiчного або криптографiчного захисту iнформацiї щодо окремого об'єкта iнформацiйної дiяльностi, iнформацiйної, телекомунiкацiйної, iнформацiйно-телекомунiкацiйної системи (автоматизованої системи), де циркулює службова iнформацiя.*

(пункт 2.18 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     2.19. Вiдомостi щодо окремих показникiв розмiщення, побудови об'єктiв iнформацiйної дiяльностi, в яких циркулює iнформацiя з обмеженим доступом (ситуацiйний та генеральний плани, схеми розмiщення та прокладки кабельних лiнiй, змiст заходiв та склад засобiв технiчного захисту iнформацiї тощо)*.

     2.20. Вiдомостi про порядок виготовлення, облiку та зберiгання паролiв, ключiв та iдентифiкаторiв, якi використовуються в автоматизованих системах, де обробляється вiдкрита iнформацiя та/або iнформацiя з обмеженим доступом.*

     2.21. Вiдомостi про технiчнi засоби, на яких здiйснюється обробка iнформацiї з обмеженим доступом, порядок їх охорони та евакуацiї.

     2.22. Вiдомостi про пiдроздiли технiчного захисту iнформацiї щодо їх укомплектованостi фахiвцями, технiкою технiчного контролю та виконанi роботи з технiчного захисту iнформацiї за звiтний перiод.

     2.23. Вiдомостi державних експертиз у сферi технiчного захисту iнформацiї щодо об'єктiв iнформацiйної дiяльностi, на яких циркулює службова iнформацiя.

     2.24. Вiдомостi про органiзацiю заходiв, фактичний стан та наявнiсть недолiкiв у забезпеченнi безпеки криптографiчного захисту службової iнформацiї.

     2.25. Вiдомостi, що регламентують роботу та порядок поводження iз засобами криптографiчного захисту службової iнформацiї.

     2.26. Вiдомостi про порядок поводження та окремi технiчнi характеристики ключових документiв (їх складових частин) до засобiв криптографiчного захисту службової iнформацiї.

     2.27. Вiдомостi про об'єкти, засоби криптографiчного захисту iнформацiї та допомiжне обладнання до них (тактико-технiчнi характеристики, порядок використання, вимоги до умов розмiщення та випробування або експлуатацiї), за допомогою яких обробляється службова iнформацiя, або засоби, якi використовуються в органах спецiального зв'язку та не мають грифа секретностi.

     2.28. Вiдомостi про органiзацiю та результати спецiальної пiдготовки особового складу органiв спецiального зв'язку.*

____________
     * Крiм вiдомостей, що пiдпадають пiд дiю ЗВДТ.

     2.29. Вiдомостi про стан забезпечення охорони iнформацiї НАТО.

     2.30. Вiдомостi про конкретнi заходи щодо захисту iнформацiї з обмеженим доступом пiд час прийому iноземних делегацiй, груп та окремих iноземцiв.

     2.31. Вiдомостi, що мiстяться в актах щодо матерiальних носiїв секретної iнформацiї (перевiрок наявностi МНСI перегляду грифiв, знищення, приймання-передачi тощо).

     3. Вiдомостi з питань iнформатизацiї

     3.1. Вiдомостi про алгоритмiчне та програмне забезпечення, що використовується при формуваннi реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв, власником яких є ДФС.

     3.2. Вiдомостi з питань алгоритму отримання, обробки та зберiгання податкової iнформацiї, що реалiзованi в автоматизованих iнформацiйних системах ДФС.

     4. Робота з особовим складом

     4.1. Особовi справи та iншi матерiали щодо начальницького складу працiвникiв пiдроздiлiв податкової мiлiцiї органiв ДФС, якщо вони не мiстять секретних вiдомостей.

(пункт 4.1 у редакцiї наказу Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     4.2. Вiдомостi, зазначенi у списку осiб начальницького складу, включених до резерву кандидатiв у довготермiновi закордоннi вiдрядження до дипломатичних установ України iноземних держав.

     4.3. Вiдомостi, зазначенi у висновку про направлення осiб начальницького складу у довготермiновi закордоннi вiдрядження до дипломатичних установ України iноземних держав.

     4.4. Вiдомостi про порядок добору та здiйснення спецiальних перевiрок осiб, якi приймаються на службу до пiдроздiлiв податкової мiлiцiї органiв ДФС, якщо вони не становлять державну таємницю.

(роздiл 4 доповнено пунктом 4.4 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     4.5. Вiдомостi, зазначенi у довiдцi з архiвної особової справи колишнiх працiвникiв пiдроздiлiв оперативного документування у складi органiв ДФС, якщо вони не становлять державну таємницю.

(роздiл 4 доповнено пунктом 4.5 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     4.6. Вiдомостi, зазначенi в довiдцi про результати опитування з використанням полiграфа.

(роздiл 4 доповнено пунктом 4.6 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724, пункт 4.6 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818)

     4.7. Вiдомостi, зазначенi в рапортах, клопотаннях, листах тощо, щодо iнiцiювання опитування з використанням полiграфа*.

____________
     * Питання щодо необхiдностi присвоєння грифа "Для службового користування" вирiшується виконавцем або керiвником структурного пiдроздiлу ДФС, територiальних органiв ДФС з дотриманням вимог частини другої статей 6, 9 Закону України "Про доступ до публiчної iнформацiї".

(роздiл 4 доповнено пунктом 4.7 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724, пункт 4.7 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818)

     4.8. Пункт 4.8 виключено

(роздiл 4 доповнено пунктом 4.8 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724, пункт 4.8 виключено згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818)

     5. Правоохоронна дiяльнiсть

     5.1. Вiдомостi про розробку заходiв iз протидiї протиправним та провокацiйним дiям щодо працiвникiв органiв ДФС, у зв'язку з виконанням службових обов'язкiв, та їх близьких родичiв, якщо вони не мiстять державної таємницi.

     5.2. Вiдомостi щодо планування роботи оперативних пiдроздiлiв незалежно вiд перiоду проведення, що мiстять оперативний та профiлактичний характер, щодо вчинення правопорушень, якщо вони не мiстять секретних вiдомостей.

     5.3. Вiдомостi з питань оперативно-розшукової дiяльностi, що надаються за спецiальними запитами правоохоронних органiв та органiв виконавчої влади, якщо вони не становлять державної таємницi.

     5.4. Iнформацiя про форми i методи оперативно-розшукової дiяльностi щодо виявлення податкових злочинiв, крiм iнформацiї, яку вiднесено до державної таємницi.

     5.5. Iнформацiя, зiбрана у процесi оперативно-розшукової дiяльностi пiдроздiлiв внутрiшньої безпеки ДФС, яку не вiднесено до державної таємницi.

     5.6. Матерiали службових розслiдувань за фактами надзвичайних подiй серед особового складу, перевiрок скарг та заяв громадян, пов'язаних iз оперативно-розшуковою, службовою дiяльнiстю оперативних пiдроздiлiв, якщо вони не мiстять секретних вiдомостей.

     5.7. Iнформацiя про норми, органiзацiю i порядок забезпечення, облiк та зберiгання озброєння в оперативних пiдроздiлах органiв ДФС.

     5.8. Вiдомостi щодо порядку оповiщення особового складу оперативних управлiнь органiв ДФС за сигналом "Оголошено збiр".

(пункт 5.8 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     5.9. Вiдомостi щодо органiзацiї та здiйснення радiозв'язку в оперативних пiдроздiлах (паролi, допуски, схеми зв'язку тощо).

     5.10. Оперативнi матерiали (за областями) щодо впливу кримiногенних угрупувань у сферi оподаткування.

     5.11. Iнформацiя, що мiститься в документах, якi становлять внутрiвiдомчу службову кореспонденцiю у тих випадках, коли її розголошення може зашкодити оперативним заходам, розслiдуванню чи дiзнанню, запобiганню злочину, репутацiї та правам iнших осiб, порушити право людини на справедливий та об'єктивний судовий розгляд справи, створити загрозу життю або здоров'ю будь-якої особи.

     5.12. Вiдомостi з питань оперативно-розшукової дiяльностi, якщо вони не становлять державної таємницi.

     5.13. Вiдомостi про органiзацiю та розробку заходiв оперативних пiдроздiлiв ДФС щодо попередження розкрадання державних коштiв та лiквiдацiї тiньових фiнансових потокiв у сферi державних закупiвель.

     5.14. Вiдомостi щодо органiзацiї проведення комплексу оперативно-розшукових та перевiрочних заходiв iз вiдпрацювання пiдприємств-переможцiв державних закупiвель та ланцюгiв їх постачання.

     5.15. Документи, що становлять внутрiвiдомчу службову кореспонденцiю, якщо вони пов'язанi з розробкою напряму та методiв дiяльностi органiв ДФС, процесом прийняття рiшень i передують їх прийняттю.

     5.16. Розширена iнформацiя про суб'єктiв господарювання - боржникiв та суб'єктiв господарювання - банкрутiв (П. I. Б. керiвникiв та засновникiв), стосовно яких проводяться заходи, направленi на виявлення порушень законодавства та участi у схемах ухилення вiд сплати податкiв.

     5.17. Вiдомостi, що мiстять iнформацiю стосовно спецiальних (спецiалiзованих) транспортних засобiв, що обслуговують пiдроздiли ДФС.

(пункт 5.17 iз змiнами, внесеними згiдно з наказами Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724, вiд 07.12.2017р. N 818)

     5.18. Вiдомостi з питань органiзацiї дiяльностi слiдчих пiдроздiлiв органiв ДФС.

(пункт 5.18 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     5.19. Вiдомостi про розробку та змiст заходiв щодо запобiгання корупцiйним правопорушенням та вiдомостi, що розкривають конкретнi методи роботи, та основними напрямами дiяльностi пiдроздiлiв внутрiшньої безпеки ДФС з питань запобiгання i протидiї корупцiї та кримiнальним правопорушенням.

     5.20. Вiдомостi, зазначенi в iнформацiйно-аналiтичних та прогнозних матерiалах, щодо дiяльностi пiдроздiлiв внутрiшньої безпеки ДФС з питань запобiгання i протидiї корупцiї та кримiнальним правопорушенням, розголошення яких може завдати негативних наслiдкiв репутацiї або правам iнших осiб.

     5.21. Вiдомостi з питань органiзацiї фiнансово-господарської дiяльностi пiдроздiлiв оперативного документування у складi органiв ДФС, якщо вони не становлять державної таємницi.

(пункт 5.21 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     5.22. Вiдомостi з питань органiзацiї дiяльностi оперативних пiдроздiлiв органiв ДФС (положення, посадовi iнструкцiї, плани роботи тощо) та його структурних пiдроздiлiв, якщо вони не становлять державної таємницi.

(пункт 5.22 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     5.23. Вiдомостi про факт або плани використання засобiв забезпечення оперативно-розшукової дiяльностi, якщо вони не становлять державної таємницi.

(роздiл 5 доповнено пунктом 5.23 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     6. Мобiлiзацiйна робота та цивiльний захист

     6.1. Iнформацiя про заходи мобiлiзацiйної пiдготовки, мобiлiзацiйного плану ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, щодо:

     6.1.1. закупiвлi та поставлення продовольства, сiльськогосподарської продукцiї, пально-мастильних матерiалiв, лiкарських засобiв та медичного майна на особливий перiод;

     6.1.2. вiдомостей про передачу (оренду, видiлення) будiвель, споруд, земельних дiлянок, транспортних та iнших матерiально-технiчних засобiв для Збройних Сил України, iнших вiйськових формувань в особливий перiод;

     6.1.3. показникiв iз працi та кадрiв, джерел забезпечення кадрами потреб ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, на особливий перiод;

     6.1.4. пiдготовки фахiвцiв у закладах освiти на особливий перiод;

     6.1.5. номенклатури, обсягiв (норм), мiсць зберiгання матерiальних цiнностей мобiлiзацiйного резерву;

     6.1.6. капiтального будiвництва в особливий перiод.

     6.2. Вiдомостi, викладенi у методичних матерiалах з питань мобiлiзацiйної пiдготовки.

     6.3. Вiдомостi про виконання законiв, iнших нормативно-правових актiв з питань мобiлiзацiйної пiдготовки.

     6.4. Вiдомостi про вiйськовозобов'язаних, заброньованих за ДФС, її територiальними органами, пiдприємствами та установою, що належать до сфери управлiння ДФС.

     6.5. Вiдомостi про заходи, передбаченi для забезпечення сталого функцiонування ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС.

     6.6. Вiдомостi про стан мобiлiзацiйної готовностi ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС.

     6.7. Вiдомостi про функцiонування єдиної транспортної системи України в особливий перiод у частинi, що стосується ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС.

     6.8. Вiдомостi про органiзацiю оповiщення, управлiння i зв'язку, порядок переведення ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, на режим роботи в умовах особливого перiоду, крiм тих, що становлять державну таємницю.

     6.9. Вiдомостi про довгостроковi та рiчнi програми мобiлiзацiйної пiдготовки ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС.

     6.10. Вiдомостi про потребу в асигнуваннях та фактичнi фiнансовi витрати на мобiлiзацiйну пiдготовку ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, крiм тих, що становлять державну таємницю.

     6.11. Вiдомостi (накази) про доступ працiвникiв ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, до секретних мобiлiзацiйних документiв.

     6.12. Вiдомостi про дислокацiю, характеристики запасних пунктiв управлiння ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, обсяги матерiально-технiчних засобiв, продовольства, система їх охорони та захисту, крiм тих, що становлять державну таємницю.

     6.13. Вiдомостi про заходи цивiльного захисту ДФС, її територiальних органiв, пiдприємств та установи, що належать до сфери управлiння ДФС, на особливий перiод, крiм тих, що становлять державну таємницю.

     6.14. Зведенi вiдомостi про стан цивiльного захисту ДФС за рiк.

     6.15. Зведенi вiдомостi про кiлькiсть, результати проведених навчань та тренувань з цивiльного захисту у ДФС за рiк.

     6.16. Вiдомостi про порядок, критерiї, правила вiднесення об'єктiв нацiональної економiки до вiдповiдних категорiй з цивiльного захисту, перелiк таких об'єктiв, якi належать до сфери управлiння ДФС.

     6.17. Вiдомостi за сукупнiстю показникiв про об'єкти, щодо яких здiйснюється державна охорона (органiзацiйнi заходи щодо забезпечення

     пожежної безпеки, протипожежний стан будiвель, споруд i територiй, наявнiсть та утримання iнженерного обладнання, шляхи евакуацiї i виходи, автоматичнi системи протипожежного захисту та протипожежного водопостачання), крiм тих, що становлять державну таємницю.

(роздiл 6 у редакцiї наказу Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     7. Несекретне дiловодство

     7.1. Вiдомостi про втрату документiв, виробiв або iнших матерiальних носiїв iнформацiї, якi мiстять службову iнформацiю i яким присвоюється гриф обмеження доступу "Для службового користування".

     8. Митнi питання

     8.1. Матерiальнi носiї, що мiстять вiдомостi, отриманi з Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи органiв доходiв i зборiв України (далi - ЄАIС) та локальних баз даних митниць, спецiалiзованих органiв, з моменту проставлення виконавцем на матерiальному носiї грифа "Для службового користування" в разi надсилання цих вiдомостей органам державної влади в порядку, встановленому законом, у випадку, якщо такi вiдомостi мiстять в собi один або декiлька з наступних показникiв:

     обсяги зовнiшньоторговельних операцiй у вартiсних або кiлькiсних показниках за:

     товарною групою 93 (зброя, боєприпаси) згiдно з УКТЗЕД та подальшою її деталiзацiєю;

     товарною позицiєю 8710 (танки та iншi бойовi самохiднi броньованi транспортнi засоби) згiдно з УКТЗЕД та подальшою її деталiзацiєю;

     товарною пiдкатегорiєю 8906 10 00 00 (кораблi вiйськовi) згiдно з УКТЗЕД.

(абзаци другий та третiй пункту 8.1 замiнено абзацами згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 01.11.2017р. N 724)

     8.2. Вiдомостi щодо проведення контрольних заходiв, перевiрок фактiв правопорушень, пов'язаних iз здiйсненням службової дiяльностi, з боку посадових осiб митниць та спецiалiзованих органiв, у тому числi спiльних з правоохоронними органами.

     8.3. Iнформацiя про конкретнi намiри або факти втягування посадових осiб митниць, спецiалiзованих органiв, у кримiнальнi структури, вчинення ними правопорушень у сферi службової дiяльностi, яка пiдлягає перевiрцi.

     8.4. Iнформацiя про виконання Плану заходiв iз захисту особового складу митниць, спецiалiзованих органiв.

     8.5. Документи митниць, спецiалiзованих органiв (накази, плани, листи) з питань проведення спiльних з правоохоронними органами операцiй, перевiрок щодо виявлення контрабанди й фактiв порушень митних правил, заходiв, спрямованих на профiлактику правопорушень, пов'язаних зi здiйсненням службової дiяльностi посадовими особами митниць, спецiалiзованих органiв (вибiрково).

     8.6. Орiєнтування з питань протидiї контрабандi й порушенням митних правил, правопорушенням у сферi службової дiяльностi посадових осiб митниць, спецiалiзованих органiв (вибiрково).

     8.7. Журнали облiку використання, зберiгання та знищення наркотичних засобiв, психотропних речовин, прекурсорiв.

     8.8. Аналiтичнi довiдки та звiти про незаконне перемiщення наркотичних засобiв, психотропних речовин, прекурсорiв, зброї тощо (вибiрково).

     8.9. Табелi озброєння митниць, спецiалiзованих органiв.

     8.10. Заявки на отримання та рознарядки на видачу озброєння, спецiальних засобiв, боєприпасiв i вiйськово-технiчного майна.

     8.11. Iнвентаризацiйнi описи озброєння, спецiальних засобiв, боєприпасiв i вiйськово-технiчного майна.

     8.12. Книги облiку озброєння та боєприпасiв.

     8.13. Накази про надання права постiйного носiння табельної зброї посадовим особам митниць, спецiалiзованих органiв.

     8.14. Iнформацiя про кiлькiсть одиниць табельної зброї та боєприпасiв у митницях, спецiалiзованих органах.

     8.15. Книги облiку й закрiплення озброєння та боєприпасiв.

     8.16. Книги видачi й прийняття озброєння та боєприпасiв.

     8.17. Книги номерного облiку озброєння.

     8.18. Картки облiку озброєння та боєприпасiв.

     8.19. Вiдомостi закрiплення озброєння та боєприпасiв за особовим складом митниць, спецiалiзованих органiв.

     8.20. Iнформацiя, що вноситься до окремої бази даних митних декларацiй, якi згiдно вимоги дiючого законодавства мають обмеження доступу "Для службового користування".

     8.21. Вiдомостi та документи комплексних систем захисту iнформацiї та з питань захисту iнформацiї в ЄАIС.

     8.22. Сукупнi вiдомостi за показниками, якi мiстяться у паспортi профiлю ризику про термiн дiї профiлю ризику, номер i назву профiлю ризику, область та iндикатори ризику, опис алгоритму обчислення ступеня ризику, митнi формальностi, порушення, якi враховуються при розрахунку негативної iсторiї профiлю ризику, контактну особу по профiлю ризику.

     8.23. Iнформацiя щодо обсягiв експорту та iмпорту товарiв вiйськового призначення та подвiйного використання, що перемiщуються через митний кордон України авiацiйним транспортом.

     8.24. Iнформацiя щодо фактичного митного оформлення товарiв, що пiдлягають експортному контролю.

     8.25. Документи, що вiдповiдно до законодавства подаються пiдприємством з метою отримання статусу уповноваженого економiчного оператора.

     8.26. Вiдомостi щодо критерiїв iз заданими наперед параметрами, використання яких дає можливiсть здiйснювати вибiр об'єкта контролю, що становить ризик, та розголошення яких може призвести до порушення функцiонування системи управлiння ризиками та завдати шкоди митним iнтересам i митнiй безпецi України.

(роздiл 8 доповнено пунктом 8.26 згiдно з наказом Державної фiскальної служби України вiд 07.12.2017р. N 818)
 
Директор Департаменту iнфраструктури
О. М. Лазарев
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.