ЧЕРНIГIВСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГIН

НАКАЗ

07 серпня 2014 року N 118-ОД


Про запровадження додаткових тимчасових режимних обмежень в межах Городнянського, Рiпкинського та Чернiгiвського контрольованих прикордонних районiв

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Чернiгiвськiй областi
08 серпня 2014 р. за N 28/982


     У вiдповiдностi до пункту 18 статтi 20 Закону України "Про Державну прикордонну службу України", статтi 24 Закону України "Про державний кордон України", пункту 5 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 липня 1998 року N 1147, та пунктiв 5, 6, 10 Положення про орган охорони державного кордону Державної прикордонної служби України, затвердженого наказом Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби вiд 15 лютого 2005 року N 116, зареєстрованим в Мiнiстерствi юстицiї України 11 березня 2005 року за N 294/10574, з метою посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобiгання правопорушенням в межах прикордонної смуги i контрольованих прикордонних районах та для захисту нацiональної безпеки на державному кордонi України наказую:

     1. Запровадити додатковi тимчасовi режимнi обмеження на в'їзд i пересування в прикордоннiй смузi та контрольованих Городнянському, Рiпкинському та Чернiгiвському прикордонних районах на українсько-бiлоруськiй дiлянцi державного кордону України.

     2. В рамках додаткових тимчасових режимних обмежень у визначених контрольованих прикордонних районах заборонити:

     рух транспортних засобiв на дорогах, що ведуть до державного кордону i не забезпечують пересування до встановлених пунктiв пропуску через державний кордон, мiж населеними пунктами в прикордоннiй смузi (крiм сiльськогосподарської технiки, яка проводить сiльськогосподарськi роботи);

     знаходження в прикордоннiй смузi iноземцiв, осiб без громадянства та громадян України, не зареєстрованих в межах контрольованих прикордонних районiв, за винятком iноземцiв, осiб без громадянства, якi постiйно проживають (мають посвiдку на постiйне проживання) на територiї України;

     використання в автомобiлях радiостанцiй, крiм спецiального транспорту;

     полювання;

     перевезення в транспортних засобах зброї та будь-яких засобiв активної оборони;

     здiйснення будь-яких польотiв легкомоторних лiтальних апаратiв в прикордоннiй смузi;

     вихiд на прикордоннi рiчки;

     скупчення колон транспортних засобiв в прикордоннiй смузi;

     тривалi (понад 15 хвилин) зупинки вантажних транспортних засобiв, тракторiв та iншої великогабаритної технiки на узбiччях дорiг поза встановлених автомобiльних стоянок.

     3. Вихiд маломiрних плавзасобiв на воднi об'єкти в межах прикордонної смуги, рибальство дозволити тiльки за погодженням з пiдроздiлом Державної прикордонної служби України.

     4. Iнформувати голiв Городнянської, Рiпкинської та Чернiгiвської районних державних адмiнiстрацiй, керiвникiв пiдроздiлiв правоохоронних органiв, пiдприємств, установ та органiзацiй незалежно вiд форм власностi про запровадження додаткових тимчасових режимних обмежень.

     5. Помiчнику начальника загону з правової роботи - начальнику групи правового забезпечення забезпечити:

     пiдготовку цього наказу для погодження з головою Чернiгiвської обласної державної адмiнiстрацiї;

     подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацiю до Головного управлiння юстицiї у Чернiгiвськiй областi.

     6. Помiчнику начальника загону - начальнику прес-служби забезпечити оприлюднення цього наказу в засобах масової iнформацiї.

     7. Наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     8. Контроль виконання цього наказу залишаю за собою.

Начальник Чернiгiвського прикордонного загону полковник О. Г. Птиця
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.