ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 16 червня 2015 року N 380


Про внесення змiн до Iнструкцiї про порядок регулювання дiяльностi банкiв в Українi

     Вiдповiдно до статей 7, 15, 55, 56, 58 Закону України "Про Нацiональний банк України", статей 4, 30, 52, 66, 67 Закону України "Про банки i банкiвську дiяльнiсть", з метою пiдвищення ефективностi та забезпечення стабiльної дiяльностi банкiв України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Унести до глави 3 роздiлу III Iнструкцiї про порядок регулювання дiяльностi банкiв в Українi, затвердженої постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 28 серпня 2001 року N 368, зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 26 вересня 2001 року за N 841/6032 (зi змiнами), такi змiни:

     1) у пунктi 3.3:

     в абзацi першому слова "протягом усього перiоду дiї угоди (договору)", "та приймається банком" виключити;

     доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "у разi продовження строку дiї угоди (договору) про залучення коштiв на умовах субординованого боргу - на дату укладення додаткової угоди (договору) про внесення змiн до угоди (договору)";

     2) у пунктi 3.8:

     абзац перший пiсля слiв "В угодi" доповнити словами "про залучення коштiв на умовах субординованого боргу, укладенiй з пов'язаною з банком особою,";

     в абзацi восьмому слова "облiкової ставки Нацiонального банку" замiнити словами та цифрами "10 вiдсоткiв вiд розмiру максимальної ставки залучення субординованого боргу у нацiональнiй валютi, встановленої Нацiональним банком України".

     2. Департаменту методологи (Iваненко Н. В.) довести змiст цiєї постанови до вiдома банкiв України для використання в роботi.

     3. Постанова набирає чинностi з дня, наступного за днем її офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цiєї постанови покласти на першого заступника Голови Нацiонального банку України Писарука О. В.

Голова В. О. Гонтарева
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.