Документ скасований: Постанова НБУ № 31 від 05.02.2019

ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 24 березня 2016 року N 184


Про внесення змiн до Положення про порядок видачi резидентам iндивiдуальних лiцензiй на переказування iноземної валюти за межi України з метою придбання облiгацiй зовнiшнiх державних позик України

     Вiдповiдно до статей 7, 15, 44, 56 Закону України "Про Нацiональний банк України", Декрету Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 лютого 1993 року N 15-93 "Про систему валютного регулювання i валютного контролю", а також з метою вдосконалення нормативно-правових актiв Нацiонального банку України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Унести до Положення про порядок видачi резидентам iндивiдуальних лiцензiй на переказування iноземної валюти за межi України з метою придбання облiгацiй зовнiшнiх державних позик України, затвердженого постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 29 сiчня 2003 року N 35, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 17 лютого 2003 року за N 120/7441 (зi змiнами), такi змiни:

     1) у главi 4:

     пункти 4.1, 4.12 викласти в такiй редакцiї:

     "4.1. Лiцензiя (змiни до лiцензiї) видається резиденту лише пiсля перевiрки Нацiональним банком правильностi та повноти платежу за послуги щодо видачi лiцензiї (змiн до лiцензiї). Резидент здiйснює оплату за видачу лiцензiї (змiн до лiцензiї) у розмiрi, установленому нормативно-правовими актами Нацiонального банку";

     "4.12. Нацiональний банк у разi втрати або пошкодження лiцензiї (змiн до лiцензiї) видає дублiкат лiцензiї (дублiкат змiн до лiцензiї), оформлення i видача якого здiйснюється в порядку, визначеному в пунктах 4.5, 4.7 глави 4 цього Положення. Дублiкат лiцензiї (дублiкат змiн до лiцензiї) у верхньому правому кутку мiстить слово "Дублiкат", його текст iдентичний тексту лiцензiї (змiн до лiцензiї).

     Резидент здiйснює оплату за надання дублiката лiцензiї (дублiката змiн до лiцензiї) у розмiрi, установленому нормативно-правовими актами Нацiонального банку";

     доповнити пункт 4.13 новим абзацом такого змiсту:

     "лiквiдацiя юридичної особи або скасування державної реєстрацiї фiзичної особи - пiдприємця згiдно iз законодавством України".

     2. Департаменту методологiї (Iваненко Н. В.) довести змiст цiєї постанови до вiдома банкiв України для використання в роботi.

     3. Контроль за виконанням цiєї постанови покласти на в. о. заступника Голови Нацiонального банку України Рожкову К. В.

     4. Постанова набирає чинностi з дня, наступного за днем її офiцiйного опублiкування.

Голова В. О. Гонтарева
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.