МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

11.04.2016 N 343


Про внесення змiни до Порядку здiйснення контролю за вiдповiднiстю iмунобiологiчних препаратiв, що застосовуються в медичнiй практицi, вимогам державних i мiжнародних стандартiв

Зареєстрований
в Мiнiстерствi юстицiї України
19 квiтня 2016 р. за N 594/28724


     Вiдповiдно до частини третьої статтi 17 Закону України "Про лiкарськi засоби" та пункту 8 Положення про Мiнiстерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 березня 2015 року N 267, наказую:

     1. Унести до Порядку здiйснення контролю за вiдповiднiстю iмунобiологiчних препаратiв, що застосовуються в медичнiй практицi, вимогам державних i мiжнародних стандартiв, затвердженого наказом Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 01 жовтня 2014 року N 698, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 29 жовтня 2014 року за N 1356/26133, таку змiну:

     пункт 5 роздiлу I пiсля слiв "туберкульозом та малярiєю в Українi" доповнити словами ", та на МIБП, що пройшли процедуру переквалiфiкацiї Всесвiтньої органiзацiї охорони здоров'я та закупленi за результатами закупiвельної процедури, проведеної спецiалiзованою органiзацiєю, яка здiйснює закупiвлi, на виконання угоди щодо закупiвлi мiж Мiнiстерством охорони здоров'я України та вiдповiдною спецiалiзованою органiзацiєю, яка здiйснює закупiвлi.".

     2. Управлiнню фармацевтичної дiяльностi та якостi фармацевтичної продукцiї (Лясковський Т. М.) в установленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Мiнiстр О. Квiташвiлi
ПОГОДЖЕНО:
Заступник голови комiсiї з реорганiзацiї Державної служби України з лiкарських засобiв I. М. Суворова
В. о. Голови Державної регуляторної служби України В. П. Загороднiй
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.