КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 20 березня 2019 р. N 249


Про внесення змiн до деяких постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань європейської iнтеграцiї

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань європейської iнтеграцiї змiни, що додаються.

Прем'єр-мiнiстр України В. ГРОЙСМАН

Iнд. 55

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 20 березня 2019 р. N 249

ЗМIНИ,
що вносяться до постанов Кабiнету Мiнiстрiв України з питань європейської iнтеграцiї

     1. У текстi Регламенту Кабiнету Мiнiстрiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18 липня 2007 р. N 950 (Офiцiйний вiсник України, 2007 р., N 54, ст. 2180; 2011 р., N 88, ст. 3199; 2014 р., N 24, ст. 735; 2016 р., N 21, ст. 829, N 98, ст. 3187; 2017 р., N 53, ст. 1605, N 59, ст. 1775), слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" в усiх вiдмiнках замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" у вiдповiдному вiдмiнку.

     2. У пунктi 1 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 10 грудня 2014 р. N 700 "Питання пiдготовки та проведення засiдань окремих двостороннiх органiв асоцiацiї мiж Україною та ЄС" (Офiцiйний вiсник України, 2014 р., N 100, ст. 2957; 2015 р., N 60, ст. 1956; 2016 р., N 24, ст. 942, N 98, ст. 3187):

     1) у пiдпунктi 2 та абзацi п'ятому пiдпункту 6 слова "директор Урядового офiсу з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "генеральний директор Урядового офiсу координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     2) у пiдпунктi 4 слова "перший заступник (заступник) директора Урядового офiсу з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "генеральний директор Урядового офiсу координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     3) у пiдпунктi 41 слова "керiвник пiдроздiлу з питань забезпечення роботи двостороннiх органiв мiж Україною та ЄС Урядового офiсу з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "керiвник експертної групи з питань забезпечення роботи двостороннiх органiв асоцiацiї мiж Україною та ЄС Урядового офiсу координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     4) у пiдпунктi 9 слова "Урядовим офiсом з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовим офiсом координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України".

     3. У постановi Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 8 липня 2015 р. N 646 "Питання органiзацiї роботи пiдкомiтетiв Комiтету асоцiацiї мiж Україною та ЄС, у тому числi Комiтету асоцiацiї у торговельному складi, i дiалогiв Україна - ЄС" (Офiцiйний вiсник України, 2015 р., N 72, ст. 2351; 2016 р., N 24, ст. 942, N 98, ст. 3187):

     1) в абзацi третьому пункту 2 постанови слова "Урядовим офiсом з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовим офiсом координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     2) у Порядку органiзацiї роботи пiдкомiтетiв Комiтету асоцiацiї мiж Україною та ЄС, у тому числi Комiтету асоцiацiї у торговельному складi, i дiалогiв Україна - ЄС, затвердженому зазначеною постановою:

     у пунктi 2 слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     у пунктi 1 додатка до Порядку у графi "Державнi органи та iншi суб'єкти, представники яких беруть участь у роботi групи" слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України".

     4. У постановi Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 травня 2017 р. N 447 "Питання проведення планування, монiторингу та оцiнки результативностi виконання Угоди про асоцiацiю мiж Україною, з однiєї сторони, та Європейським Союзом, Європейським спiвтовариством з атомної енергiї та їхнiми державами-членами, з iншої сторони" (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 53, ст. 1605):

     1) у постановi:

     у пунктi 3 слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     в абзацi третьому пункту 4 слова "Урядовим офiсом з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовим офiсом координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     2) у пунктi 7 Порядку проведення планування, монiторингу та оцiнки результативностi виконання Угоди про асоцiацiю мiж Україною, з однiєї сторони, та Європейським Союзом, Європейським спiвтовариством з атомної енергiї та їхнiми державами-членами, з iншої сторони, затвердженого зазначеною постановою, слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України".

     5. У постановi Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 травня 2017 р. N 512 "Про порядок здiйснення перекладу на українську мову актiв Європейського Союзу acquis communautaire" (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 59, ст. 1775):

     1) у пунктi 2 постанови слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     2) у Порядку здiйснення перекладу на українську мову актiв Європейського Союзу acquis communautaire, пов'язаних з виконанням зобов'язань України у сферi європейської iнтеграцiї, затвердженому зазначеною постановою:

     у пунктi 6 слова "Урядовим офiсом з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовим офiсом координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України";

     у пунктi 9 слова "Урядовий офiс з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України" замiнити словами "Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України".

     6. У додатку до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 червня 2017 р. N 467 "Про утворення Мiжвiдомчої комiсiї з питань популяризацiї України у свiтi" (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 57, ст. 1680):

     позицiю:

     "Представник Урядового офiсу з питань європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України"

     замiнити такою позицiєю:

     "Представник Урядового офiсу координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї Секретарiату Кабiнету Мiнiстрiв України".

     7. Пункт 7 Положення про Урядовий офiс координацiї європейської та євроатлантичної iнтеграцiї, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 жовтня 2017 р. N 759 (Офiцiйний вiсник України, 2017 р., N 84, ст. 2565), викласти в такiй редакцiї:

     "7. Урядовий офiс очолює генеральний директор. У разi вiдсутностi генерального директора його повноваження виконує заступник генерального директора. У разi вiдсутностi генерального директора та заступника генерального директора Урядового офiсу повноваження генерального директора виконує один з керiвникiв експертної групи або державних експертiв вiдповiдно до наказу Державного секретаря Кабiнету Мiнiстрiв України.".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.