МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 5 грудня 2019 року N 566


Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7, 35 та 40 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 12 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, наказую:

     1. Призначити державне пiдприємство "Днiпропетровський регiональний державний науково-технiчний центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" (вул. Барикадна, 23, м. Днiпро, 49044, iдентифiкацiйний код 04725941) органом з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам Технiчного регламенту мийних засобiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20.08.2008 N 717, з присвоєним iдентифiкацiйним номером UA.TR.022.

     2. Видати державному пiдприємству "Днiпропетровський регiональний державний науково-технiчний центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" рiшення про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту (далi - рiшення про призначення).

     3. У позицiї 9 графи "Назва технiчного регламенту, на вiдповiднiсть вимогам якого призначений орган з оцiнки вiдповiдностi" додатка до наказу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 02.08.2013 N 890 "Про призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi продукцiї вимогам технiчних регламентiв i внесення змiн у додаток до наказу Мiнiстерства вiд 16.02.2012 N 209" слова i цифри "Технiчний регламент мийних засобiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20.08.2008 N 717" виключити.

     4. Департаменту технiчного регулювання та метрологiї:

     розмiстити на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України рiшення про призначення не пiзнiше п'яти робочих днiв з дня видання цього наказу;

     унести вiдповiдну iнформацiю щодо призначення державного пiдприємства "Днiпропетровський регiональний державний науково-технiчний центр стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї" органом з оцiнки вiдповiдностi до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України - Торгового представника України Качку Т. А.

Мiнiстр розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України Т. Милованов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.