МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 5 сiчня 2022 року N 15


Про призначення товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" органом з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у вiдповiдному технiчному регламентi

     Вiдповiдно до статей 7 i 35 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 9 Порядку видачi або вiдмови у видачi свiдоцтва про призначення, розширення або скорочення сфери призначення, призупинення чи поновлення дiї або анулювання такого свiдоцтва, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.11.2020 N 1071, та з урахуванням пропозицiї Мiнiстерства енергетики України (лист вiд 07.10.2021 N 26/1.4-7.2-16147) наказую:

     1. Призначити товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" (вул. Академiка Проскури, 1, м. Харкiв, 61085, iдентифiкацiйний код 36987763) органом з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у Технiчному регламентi щодо вимог до газу скрапленого для автомобiльного транспорту, комунально-побутового споживання та промислових цiлей, затвердженому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.07.2020 N 667, з присвоєним iдентифiкацiйним номером UA.TR.130.

     2. Видати товариству з обмеженою вiдповiдальнiстю "Сертифiкацiйний експертний центр АСУ" свiдоцтво про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi для виконання як третьою стороною певних завдань з оцiнки вiдповiдностi, визначених у вiдповiдному технiчному регламентi.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра економiки України згiдно з розподiлом функцiональних обов'язкiв.

Заступник Мiнiстра економiки України Олександр ГРИБАН
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.