МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

31.12.2021 N 1194-21


Про внесення змiн до пiдпункту 3 пункту 2 глави 24 роздiлу II Вимог щодо ввезення на митну територiю України живих тварин та їхнього репродуктивного матерiалу

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
24 сiчня 2022 р. за N 80/37416


     Вiдповiдно до пункту 4 частини першої статтi 6 Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчовi продукти, корми, побiчнi продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин", абзацу п'ятого частини першої статтi 6 Закону України "Про ветеринарну медицину", абзацу двадцять сьомого пiдпункту 302 пункту 4 Положення про Мiнiстерство економiки України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 року N 459 (у редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 лютого 2021 року N 124), наказую:

     1. Унести до пiдпункту 3 пункту 2 глави 24 роздiлу II Вимог щодо ввезення на митну територiю України живих тварин та їхнього репродуктивного матерiалу, затверджених наказом Мiнiстерства аграрної полiтики та продовольства України вiд 16 листопада 2018 року N 553, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 04 квiтня 2019 року за N 346/33317, такi змiни:

     1) в абзацi третьому слова "щодо титрування" замiнити словами "на наявнiсть";

     2) доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "не потребують повторних дослiджень на наявнiсть антитiл до вiрусу сказу пiдданi вакцинацiї проти сказу тварини за умови отримання позитивних результатiв, визначених абзацом третiм цього пiдпункту, та дотримання вимоги проведення вакцинацiй протягом строку дiї попередньої вакцини;".

     2. Директорату державної полiтики у сферi санiтарних та фiтосанiтарних заходiв забезпечити в установленому законодавством порядку подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра економiки України згiдно з розподiлом обов'язкiв.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр економiки України Юлiя СВИРИДЕНКО
ПОГОДЖЕНО:
В. о. Голови Державної служби України з питань безпечностi харчових продуктiв та захисту споживачiв Анатолiй ВОВНЮК
Мiнiстр аграрної полiтики та продовольства України Роман ЛЕЩЕНКО
Мiнiстр охорони здоров'я України Вiктор ЛЯШКО
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.