КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 29 червня 2004 р. N 821


Про внесення змiн до пункту 11 Положення про прикордонний режим

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести змiни до пункту 11 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 липня 1998 р. N 1147 (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N ЗО, ст. 1127; 1999 р., N 17, ст. 726; 2003 р., N 37, ст, 1981), виклавши його у такiй редакцiї:

     "11. З метою виявлення порушень законодавства з прикордонних питань, виконання завдань, пов'язаних з боротьбою з органiзованою злочиннiстю та незаконною мiграцiєю у межах прикордонної смуги i контрольованого прикордонного району, уповноваженi особи Державної прикордонної служби та органiв внутрiшнiх справ, а також члени добровiльних формувань мають право вiдповiдно до Законiв України "Про Державну прикордонну службу України" та "Про дорожнiй рух" у разi потреби зупиняти та оглядати транспортнi засоби.

     Зупинка транспортного засобу здiйснюється:

     уповноваженими особами органiв внутрiшнiх справ - у встановленому порядку;

     уповноваженими особами Державної прикордонної служби, а також членами добровiльних формувань - iз застосуванням диска з червоним свiтлоповертачем або рукою, що вказує на цей транспортний засiб.

     Водiй повинен зупинити транспортний засiб у мiсцi, на яке йому буде вказано, з дотриманням правил зупинки, а також:

     подати для перевiрки документи, що посвiдчують особу водiя i пасажирiв, та реєстрацiйний документ на транспортний засiб (для транспортних засобiв Збройних Сил - технiчний талон);

     дати можливiсть оглянути транспортний засiб i перевiрити номери його агрегатiв".

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 31

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.