ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

24.07.2006 р. N 11/4-16/8145-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


     20.07.06 набули чинностi накази Держмитслужби України вiд 21.11.05 N 1134 та N 1135, якими затверджено Порядок формування й оновлення Довiдника контрольних показникiв митної вартостi товарiв при здiйсненнi контролю за правильнiстю визначення митної вартостi товарiв, що ввозяться на митну територiю України та Порядок дiй посадових осiб митних органiв при здiйсненнi контролю за правильнiстю визначення митної вартостi товарiв, що ввозяться на митну територiю України, у разi, якщо рiвень митної вартостi поданого до митного оформлення товару нижчий за контрольний показник митної вартостi цього товару.

     Наголошуємо на недопущення затримання у митному оформленнi та неухильному дотриманнi вимог пункту 1.2. Порядку формування й оновлення Довiдника контрольних показникiв митної вартостi товарiв, яким визначено, що застосування цього Порядку не може бути пiдставою для вiдмови в митному оформленнi товарiв.

     У разi отримання пiд час обробки електронної копiї вантажної митної декларацiї, поданої до митного оформлення, повiдомлення програмно-iнформацiйного комплексу "Автоматизована система митного оформлення товарiв та iнших предметiв" (далi - АСМО) про те, що контрольний показник для товару вiдсутнiй, до внесення вiдповiдних змiн в нормативнi акти, дiяти на пiдставi Порядку, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 20.04.05 N 314.

     До 30.07.06 надати, у разi наявностi, зауваження до цих порядкiв на адресу Управлiння митної вартостi разом з пропозицiями, щодо їх вирiшення у тому числi, в межах конкретного митного органу.

Заступник Голови Служби О.П.Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.