МIНIСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА САНIТАРНО-ЕПIДЕМIОЛОГIЧНА СЛУЖБА

Департамент державного
санiтарно-епiдемiологiчного нагляду МОЗ України
Київ, вул. Грушевського, 7
ЗАТВЕРДЖУЮ
Головний державний санiтарний лiкар України
М.Г.Проданчук

Висновок державної санiтарно-епiдемiологiчної експертизи

вiд 17 квiтня 2008 р. N 05.03.02-03/23540
Об'єкт експертизи: Об'єкти зовнiшньо-економiчної дiяльностi за кодами УКТ ЗЕД (перелiк у додатку)
(назва об'єкта експертизи)
Код за УКТЗЕД: Перелiк кодiв у додатку
(сфера застосування та реалiзацiї об'єкта експертизи)
Сфера застосування та реалiзацiї об'єкта експертизи: Усi сфери
(код за ДКПП, код за УКТЗЕД, артикул)
Країна - виробник: Усi країни
(країна походження об'єкта експертизи)
Заявник експертизи: Усi виробники
(найменування та реквiзити виробника, розробника, власника або його представника в Українi, мiсцезнаходження, телефон, факс, Е-mail, WWW)
За результатами державної санiтарно-епiдемiологiчної експертизи:

Об'єкти зовнiшньо-економiчної дiяльностi за кодами УКТ ЗЕД (перелiк у додатку) можуть бути ввезеними та реалiзованими в Українi за умови дотримання вимог цього висновку. У разi необхiдностi рiшення щодо проведення державної санiтарно-епiдемiологiчної експертизи конкретної продукцiї приймається вiдповiдним головним державним санiтарним лiкарем

Висновок дiйсний до до 01.01.2009 р.
Вiдповiдальнiсть за дотримання вимог цього висновку несе власник
(власник, заявник, виробник)

   Показники безпеки, якi пiдлягають контролю на кордонi: додержання протиепiдемiчних заходiв, наявнiсть ветеринарного свiдоцтва України
   Показники безпеки, якi пiдлягають контролю при митному оформленнi: не потребує
   Поточний державний санепiднагляд щодо поводження з об'єктами зовнiшньо-економiчної дiяльностi за кодами УКТ ЗЕД (Перелiк у додатку) на територiї України здiйснювати згiдно вiдповiдних санiтарних правил i норм

     Iнститут екогiгiєни i токсикологiї iм. Л.I.Медведя м. Київ, вул. Героїв оборони, 6

     Протокол експертизи вiд 14.04.2008 р. N 3/9-А-117а

В.о. Голови експертної комiсiї Iнституту екогiгiєни та токсикологiї к.м.н. О.О.Бобильова

 

Перелiк
Об'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi за кодами УКТЗЕД

Роздiл I
ЖИВI ТВАРИНИ; ПРОДУКТИ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ

Група 02
М'ясо та їстiвнi субпродукти

Код Назва
0201 М'ясо великої рогатої худоби, свiже або охолоджене:
0201 10 00 00 - тушi та половини туш
0201 20 - iншi вiдруби, необваленi:
0201 20 20 00 - - компенсованi четвертини
0201 20 30 00 - - нероздiленi або роздiленi переднi четвертини
0201 20 50 00 - - нероздiленi або роздiленi заднi четвертини
0201 20 90 00 - - iншi
0201 30 00 00 - обваленi
0202 М'ясо великої рогатої худоби, морожене:
0202 10 00 00 - тушi та половини туш
0202 20 - iншi вiдруби необваленi:
0202 20 10 00 - - компенсованi четвертини
0202 20 30 00 - - нероздiленi або роздiленi переднi четвертини
0202 20 50 00 - - нероздiленi або роздiленi заднi четвертини
0202 20 90 00 - - iншi
0202 30 - обваленi:
0202 30 10 00 - - переднi четвертини, цiлi або розрубанi як максимум на п'ять частин, кожна четвертина може бути лише в одному блоцi; компенсованi четвертини - у двох блоках, при цьому один з переднiми четвертинами, цiлими або розрубаними щонайбiльше на п'ять частин, а другий з її заднiми четвертинами, за винятком фiле, одним куском
0202 30 50 00 - - лопатка, шийно-лопаткова частина та грудинка
0202 30 90 00 - - iншi
0203 Свинина, свiжа, охолоджена або морожена:
  - свiжа або охолоджена:
0203 11 - - тушi та половини туш:
0203 11 10 00 - - - свiйських свиней
0203 11 90 00 - - - iншi
0203 12 - - окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi:
  - - - свiйських свиней:
0203 12 11 00 - - - - окости та їх вiдруби
0203 12 19 00 - - - - лопатки та їх вiдруби
0203 12 90 00 - - - iншi
0203 19 - - iнша:
  - - - свiйських свиней:
0203 19 11 00 - - - - переднiй край та його вiдруби
0203 19 13 00 - - - - корейка та її вiдруби, необваленi
0203 19 15 00 - - - - грудинка з прошарком сала та її вiдруби
  - - - - iншi:
0203 19 55 00 - - - - - обваленi
0203 19 59 00 - - - - - iншi
0203 19 90 00 - - - iнша
  - морожена:
0203 21 - - тушi та половини туш:
0203 21 10 00 - - - свiйських свиней
0203 21 90 00 - - - iншi
0203 22 - - окости, лопатки та їх вiдруби, необваленi:
  - - - свiйських свиней:
0203 22 11 00 - - - - окости та їх вiдруби
0203 22 19 00 - - - - лопатки та їх вiдруби
0203 22 90 00 - - - iншi
0203 29 - - iнша:
  - - - свiйських свиней:
0203 29 11 00 - - - - переднiй край та його вiдруби
0203 29 13 00 - - - - корейка та її вiдруби, необваленi
0203 29 15 00 - - - - грудинка з прошарком сала та її вiдруби
  - - - - iншi:
0203 29 55 00 - - - - - обваленi
0203 29 59 00 - - - - - iншi
0203 29 90 00 - - - iнша
0204 Баранина або козлятина, свiжа, охолоджена або морожена:
0204 10 00 00 - тушi та половини туш ягнят, свiжi або охолодженi
  - iнша баранина, свiжа або охолоджена:
0204 21 00 00 - - тушi та половини туш
0204 22 - - iншi вiдруби, необваленi:
0204 22 10 00 - - - переднi четвертини короткого розрубу
0204 22 30 00 - - - хребтовi краї спинної частини i/або нирковi частини
0204 22 50 00 - - - тазостегновi частини з гомiлками
0204 22 90 00 - - - iншi
0204 23 00 00 - - обвалена
0204 30 00 00 - тушi та половини туш ягнят, мороженi
  - iнша баранина, морожена:
0204 41 00 00 - - тушi та половини туш
0204 42 - - iншi вiдруби, необваленi:
0204 42 10 00 - - - переднi четвертини короткого розрубу
0204 42 30 00 - - - хребтовi краї спинної частини i/або нирковi частини
0204 42 50 00 - - - тазостегновi частини з гомiлками
0204 42 90 00 - - - iншi
0204 43 - - обваленi:
0204 43 10 00 - - - ягнят
0204 43 90 00 - - - iншi
0204 50 - козлятина:
  - - свiжа або охолоджена:
0204 50 11 00 - - - тушi та половини туш
0204 50 13 00 - - - переднi четвертини короткого розрубу
0204 50 15 00 - - - хребтовi краї спинної частини i/або нирковi частини
0204 50 19 00 - - - тазостегновi частини з гомiлками
  - - - iншi:
0204 50 31 00 - - - - вiдруби, необваленi
0204 50 39 00 - - - - вiдруби, обваленi
  - - морожена:
0204 50 51 00 - - - тушi та половини туш
0204 50 53 00 - - - переднi четвертини короткого розрубу
0204 50 55 00 - - - хребтовi краї спинної частини i/або нирковi частини
0204 50 59 00 - - - тазостегновi частини з гомiлками
  - - - iншi:
0204 50 71 00 - - - - вiдруби, необваленi
0204 50 79 00 - - - - вiдруби, обваленi
0205 00 М'ясо коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв, свiже, охолоджене або морожене:
0205 00 20 00 - свiже або охолоджене
0205 00 80 00 - морожене
0206 Їстiвнi субпродукти великої рогатої худоби, свиней, овець, кiз, коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв, свiжi, охолодженi або мороженi:
0206 10 - великої рогатої худоби, свiжi або охолодженi:
  - - iншi:
0206 10 91 00 - - - печiнка
0206 10 95 00 - - - товста дiафрагма i тонка дiафрагма
0206 10 99 00 - - - iншi
  - великої рогатої худоби, мороженi:
0206 21 00 00 - - язики
0206 22 00 00 - - печiнка
0206 29 - - iншi:
  - - - iншi:
0206 29 91 00 - - - - товста дiафрагма i тонка дiафрагма
0206 29 99 00 - - - - iншi
0206 30 00 00 - свиней, свiжi або охолодженi
  - свиней, мороженi:
0206 41 00 00 - - печiнка
0206 49 - - iншi:
0206 49 20 00 - - - свiйських свиней
0206 49 80 00 - - - iншi
0206 80 - iншi, свiжi або охолодженi:
  - - iншi:
0206 80 91 00 - - - коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв
0206 80 99 00 - - - овець та кiз
0206 90 - iншi, мороженi:
  - - iншi:
0206 90 91 00 - - - коней, вiслюкiв, мулiв або лошакiв
0206 90 99 00 - - - овець та кiз
0207 М'ясо та їстiвнi субпродукти свiйської птицi, зазначеної в товарнiй позицiї 0105, свiжi, охолодженi або мороженi:
  - курей свiйських (Gallus domesticus):
0207 11 - - не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 11 10 00 - - - обскубанi, напiвпатранi, з головою та лапами, так званi "83% курчата"
0207 11 30 00 - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "70% курчата"
0207 11 90 00 - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та шлунка, так званi "65% курчата", або в iншому виглядi
0207 12 - - не розрiзанi на частини, мороженi:
0207 12 10 00 - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "70% курчата"
0207 12 90 00 - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та шлунка, так званi "65% курчата", або в iншому виглядi
0207 13 - - частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi:
  - - - частини тушок:
0207 13 10 00 - - - - обваленi
  - - - - необваленi:
0207 13 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 13 30 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 13 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 13 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
0207 13 60 00 - - - - - нiжки та їх частини
0207 13 70 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
0207 13 91 00 - - - - печiнка
0207 13 99 00 - - - - iншi
0207 14 - - частини тушок i субпродукти, мороженi:
  - - - частини тушок:
0207 14 10 00 - - - - обваленi
  - - - - необваленi:
0207 14 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 14 30 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 14 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 14 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
0207 14 60 00 - - - - - нiжки та їх частини
0207 14 70 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
0207 14 91 00 - - - - печiнка
0207 14 99 00 - - - - iншi
  - iндикiв:
0207 24 - - не роздiленi на частини, свiжi або охолодженi:
0207 24 10 00 - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "80% iндики"
0207 24 90 00 - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та шлунка, так званi "73% iндики", або в iншому виглядi
0207 25 - - не розрiзанi на частини, мороженi:
0207 25 10 00 - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "80% iндики"
0207 25 90 00 - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки i шлунка, так званi "73% iндики", або в iншому виглядi
0207 26 - - частини тушок i субпродукти, свiжi або охолодженi:
  - - - частини тушок:
0207 26 10 00 - - - - обваленi
  - - - - необваленi:
0207 26 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 26 30 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 26 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 26 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
  - - - - - нiжки та їх частини:
0207 26 60 00 - - - - - - гомiлки та їх частини
0207 26 70 00 - - - - - - iншi
0207 26 80 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
0207 26 91 00 - - - - печiнка
0207 26 99 00 - - - - iншi
0207 27 - - частини тушок i субпродукти, мороженi:
  - - - частини тушок:
0207 27 10 00 - - - - обваленi
  - - - - необваленi:
0207 27 20 00 - - - - - половини та четвертини
0207 27 30 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 27 40 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
0207 27 50 00 - - - - - грудинки та їх частини
  - - - - - нiжки та їх частини:
0207 27 60 00 - - - - - - гомiлки та їх частини
0207 27 70 00 - - - - - - iншi
0207 27 80 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
0207 27 91 00 - - - - печiнка
0207 27 99 00 - - - - iншi
  - качок, гусей або цесарок:
0207 32 - - не розрiзанi на частини, свiжi або охолодженi:
  - - - качок:
0207 32 11 00 - - - - обскубанi, знекровленi, без кишок, але непатранi, з головою та лапками, так званi "85% качки"
0207 32 15 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "70% качки"
0207 32 19 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та шлунка, так званi "63% качки", або в iншому виглядi
  - - - гусей:
0207 32 51 00 - - - - обскубанi, знекровленi, але непатранi, з головою та лапками, так званi "82% гуси"
0207 32 59 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i шлунком чи без них, так званi "75% гуси", або в iншому виглядi
0207 32 90 00 - - - цесарок
0207 33 - - не розрiзанi на частини, мороженi:
  - - - качок:
0207 33 11 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з шиєю, серцем, печiнкою та шлунком, так званi "70% качки"
0207 33 19 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови, лапок, шиї, серця, печiнки та шлунка, так званi "63% качки", або в iншому виглядi
  - - - гусей:
0207 33 51 00 - - - - обскубанi, знекровленi, непатранi, але з головою та лапками, так званi "82% гуси"
0207 33 59 00 - - - - обскубанi, патранi, без голови та лапок, але з серцем i шлунком чи без них, так званi "75% гуси", або в iншому виглядi
0207 33 90 00 - - - цесарок
0207 34 - - печiнка жирна, свiжа або охолоджена:
0207 34 10 00 - - - гусей
0207 34 90 00 - - - качок
0207 35 - - iншi, свiжi або охолодженi:
  - - - частини тушок:
  - - - - обваленi:
0207 35 11 00 - - - - - гусей
0207 35 15 00 - - - - - качок i цесарок
  - - - - необваленi:
  - - - - - половини або четвертини:
0207 35 21 00 - - - - - - качок
0207 35 23 00 - - - - - - гусей
0207 35 25 00 - - - - - - цесарок
0207 35 31 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 35 41 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
  - - - - - грудинки та їх частини:
0207 35 51 00 - - - - - - гусей
0207 35 53 00 - - - - - - качок i цесарок
  - - - - - нiжки та їх частини:
0207 35 61 00 - - - - - - гусей
0207 35 63 00 - - - - - - качок i цесарок
0207 35 71 00 - - - - - палетоти гусей або качок
0207 35 79 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
0207 35 91 00 - - - - печiнка, крiм жирної
0207 35 99 00 - - - - iншi
0207 36 - - iншi, мороженi:
  - - - частини тушок:
  - - - - обваленi:
0207 36 11 00 - - - - - гусей
0207 36 15 00 - - - - - качок i цесарок
  - - - - необваленi:
  - - - - - половини i четвертини:
0207 36 21 00 - - - - - - качок
0207 36 23 00 - - - - - - гусей
0207 36 25 00 - - - - - - цесарок
0207 36 31 00 - - - - - крила цiлi, з кiнчиками або без них
0207 36 41 00 - - - - - спини, шиї, спини з шиями, гузки, кiнчики крил
  - - - - - грудинки та їх частини:
0207 36 51 00 - - - - - - гусей
0207 36 53 00 - - - - - - качок i цесарок
  - - - - - нiжки та їх частини:
0207 36 61 00 - - - - - - гусей
0207 36 63 00 - - - - - - качок i цесарок
0207 36 71 00 - - - - - палетоти гусей або качок
0207 36 79 00 - - - - - iншi
  - - - субпродукти:
  - - - - печiнка:
0207 36 81 00 - - - - - гусяча жирна
0207 36 85 00 - - - - - качина жирна
0207 36 89 00 - - - - - iнша
0207 36 90 00 - - - - iншi
0208 Iншi м'ясо та їстiвнi субпродукти, свiжi, охолодженi або мороженi:
0208 10 - кролятина або зайчатина:
  - - свiйських кроликiв:
0208 10 11 00 - - - свiжi або охолодженi
0208 10 19 00 - - - мороженi
0208 10 90 00 - - iншi
0208 20 00 00 - жаб'ячi лапки
0208 30 00 00 - приматiв
0208 40 - китiв, дельфiнiв i морських свиней (ссавцiв ряду Сetacea); ламантинiв i дюгонiв (ссавцiв ряду Sirenia):
0208 40 10 00 - - м'ясо китiв
0208 40 90 00 - - iнше
0208 50 00 00 - рептилiй (включаючи змiй i черепах)
0208 90 - iншi:
0208 90 10 00 - - свiйських голубiв
  - - дичини, крiм кролятини або зайчатини:
0208 90 20 00 - - - перепiлок
0208 90 40 00 - - - iншi
0208 90 55 00 - - м'ясо тюленiв
0208 90 60 00 - - пiвнiчних оленiв
0208 90 95 00 - - iншi
0209 00 Сало без пiсних частин, свинячий жир i жир свiйської птицi, не витопленi та не видiленi iншим способом, свiжi або охолодженi, мороженi, солонi або в розсолi, сушенi або копченi:
  - сало:
0209 00 11 00 - - свiже, охолоджене, морожене, солоне або в розсолi
0209 00 19 00 - - сушене або копчене
0209 00 30 00 - жир свинячий
0209 00 90 00 - жир свiйської птицi

Група 05
Iншi продукти тваринного походження, в iншому мiсцi не зазначенi

0504 00 00 00 Кишки, сечовi мiхурi та шлунки тварин, цiлi та шматками, крiм риб'ячих, свiжi, охолодженi, мороженi, солонi або у розсолi, сушенi або копченi

 

В.о.Голови експертної комiсiї Iнституту екогiгiєни та токсикологiї к.м.н. О.О.Бобильова
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.