Документ скасований: Наказ Мінфіну № 9 від 23.01.2015

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

11.01.2011 N 14


Про затвердження Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 лютого 2011 р. за N 160/18898


     Вiдповiдно до статей 229 та 230 роздiлу VI Податкового кодексу України та з метою полiпшення ефективностi роботи щодо запобiгання та боротьби iз незаконним виробництвом i обiгом спирту та продукцiї з його вмiстом, посилення контролю за повнотою i своєчаснiстю надходження до бюджету акцизного податку наказую:

     1. Затвердити Порядок роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах (далi - Порядок), що додається.

     2. Державним податковим адмiнiстрацiям в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi:

     2.1 визначити представникiв органу державної податкової служби за мiсцем розташування акцизних складiв виробникiв спирту етилового, бiоетанолу, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв та податкових постiв виробникiв продуктiв iз використанням спирту етилового, отриманого за ставкою акцизного податку 0 гривень за 1 лiтр 100-вiдсоткового спирту;

     2.2 органiзувати роботу представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах, забезпечити належнi умови роботи та передбачити резерв на випадок тимчасової вiдсутностi працiвникiв;

     2.3 забезпечити представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах штампами "В'їзд дозволено", "Виїзд дозволено", бланками форм та iншими документами, передбаченими Порядком.

     3. Департаменту господарського забезпечення (Цоклан I. I.) вжити заходiв для виготовлення номерних штампiв "В'їзд дозволено".

     4. Департаменту фiнансового забезпечення (Видиборець А. П.) профiнансувати виготовлення номерних штампiв "В'їзд дозволено".

     5. Департаменту контролю за виробництвом та обiгом спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв (Радченко А. П.):

     5.1 подати цей наказ до Мiнiстерства юстицiї України для державної реєстрацiї у встановленому порядку;

     5.2 у десятиденний строк пiсля державної реєстрацiї забезпечити оприлюднення цього наказу.

     6. Цей наказ набирає чинностi через тридцять днiв пiсля його державної реєстрацiї.

     7. Визнати такими, що втратили чиннiсть, накази Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 24.03.2004 N 160 "Про посилення державного контролю за виробництвом та обiгом спирту, повнотою та своєчаснiстю надходження до бюджету акцизного збору", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 01.04.2004 за N 410/9009 (iз змiнами), вiд 14.05.2005 N 178 "Про посилення державного контролю за цiльовим використанням спирту пiдприємствами, що виробляють горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби, повнотою та своєчаснiстю надходження до бюджету акцизного збору", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 27.05.2005 за N 583/10863 (iз змiнами), вiд 07.06.2006 N 321 "Про посилення державного контролю за цiльовим використанням спирту пiдприємствами, що виробляють продукти органiчного синтезу", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 21.06.2006 за N 731/12605, вiд 03.06.2009 N 291 "Про затвердження Порядку роботи податкових постiв, установлених на пiдприємствах суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi, що використовують спирт етиловий для виробництва лiкарських засобiв", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 25.06.2009 за N 567/16583.

     8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Матвєєва О. В.

Голова комiсiї з проведення реорганiзацiї ДПА, Голова Державної податкової служби України В. Ю. Захарченко
ПОГОДЖЕНО:
Мiнiстр фiнансiв України Ф. Ярошенко
Голова комiсiї з проведення реорганiзацiї Мiнiстерства економiки України А. А. Максюта
Мiнiстр охорони здоров'я України I. М. Ємець
Перший заступник Голови - Голова лiквiдацiйної комiсiї Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва Г. Яцишина

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової адмiнiстрацiї України
11.01.2011 N 14
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
9 лютого 2011 р. за N 160/18898

Порядок
роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

I. Загальнi положення

     1.1. Цей Порядок визначає механiзм здiйснення контролю представниками органiв державної податкової служби за виробництвом та обiгом спирту етилового, спирту етилового денатурованого (спирту технiчного), бiоетанолу (далi - спирт), горiлки i лiкеро-горiлчаних виробiв на акцизних складах та пiдприємствах, де використовується спирт, отриманий за нульовою ставкою акцизного податку.

     Представники органiв державної податкової служби дiють на акцизних складах - спецiально обладнаних примiщеннях на обмеженiй територiї, де провадиться господарська дiяльнiсть шляхом вироблення, оброблення (перероблення), змiшування, розливу, пакування, фасування, зберiгання, одержання чи видачi спирту етилового, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв.

     Податковий пост утворюється на територiї пiдприємств, де використовується спирт за нульовою ставкою акцизного податку для виробництва:

     продуктiв органiчного синтезу, якi не мiстять у своєму складi бiльш як 0,1 вiдсотка залишкового етанолу, та вiдвантаження спирту виробникам проводиться у межах квот, встановлених Кабiнетом Мiнiстрiв України;

     лiкарських засобiв (у тому числi компонентiв кровi та вироблених з них препаратiв), крiм лiкарських засобiв у виглядi бальзамiв i елiксирiв, та вiдвантаження спирту виробникам проводиться у межах квот, встановлених Кабiнетом Мiнiстрiв України;

     виноградних та плодово-ягiдних виноматерiалiв i сусла (далi - виноматерiали i сусло);

     бензинiв моторних сумiшевих iз вмiстом бiоетанолу, етил-трет-бутилового етеру (ЕТБЕ), iнших добавок на основi бiоетанолу;

     бiопалива.

     1.2. На акцизних складах постiйно дiють представники органу державної податкової служби за мiсцем розташування таких акцизних складiв.

     1.3. Орган державної податкової служби за мiсцем розташування акцизного складу та податкового поста призначає свого представника (представникiв) на таких складах та постах.

     У наказi про призначення керiвник органу державної податкової служби визначає режим роботи представникiв органу державної податкової служби з урахуванням режиму роботи акцизного складу.

     Керiвник органу державної податкової служби встановлює режим роботи представникiв органу державної податкової служби на пiдприємствi, що здiйснює виробництво продукцiї з використанням спирту, отриманого за нульовою ставкою акцизного податку (далi - пiдприємство), з урахуванням особливостей контролю за виробництвом такої продукцiї, зокрема, представник органу державної податкової служби здiйснює контроль за надходженням спирту на пiдприємство, вiдпуском його у виробництво, бере участь в iнвентаризацiях готової продукцiї, залишку спирту у спиртосховищi i незавершеному виробництвi тощо.

     У наказi визначаються заходи щодо матерiально-технiчного забезпечення представника органу державної податкової служби, транспортного обслуговування, iншi умови, необхiднi для забезпечення ефективностi контролю.

     У разi припинення дiяльностi пiдприємств, що здiйснюють виробництво спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, або припинення використання спирту за нульовою ставкою акцизного податку режим роботи представникiв державної податкової служби на акцизних складах або податкових постах встановлюється iндивiдуально наказом органу державної податкової служби за мiсцем розташування таких акцизних складiв або податкових постiв.

     Представники державної податкової служби не призначаються у мiсцях роздрiбної торгiвлi суб'єктiв господарювання, що виробляють, обробляють (переробляють) горiлку та лiкеро-горiлчанi вироби.

     Копiя наказу про призначення представника (представникiв) органу державної податкової служби у день прийняття такого рiшення надсилається розпоряднику акцизного складу або керiвнику пiдприємства, який зобов'язаний видати у триденний строк вiдповiдний наказ, передбачивши створення належних умов для ефективної роботи представника органу державної податкової служби.

     1.4. Представник (представники) органу державної податкової служби здiйснює (здiйснюють) постiйний безпосереднiй контроль за дотриманням установленого порядку вiдпуску спирту, сплатою акцизного податку та цiльовим використанням спирту.

     1.5. У разi виявлення фактiв неоприбуткування або неповного оприбуткування спирту органи державної податкової служби вживають вiдповiдних заходiв згiдно iз законом.

     1.6. У своїй дiяльностi представники органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах керуються положеннями Податкового кодексу України, Закону України "Про державне регулювання виробництва i обiгу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв", цим Порядком та iншими нормативно-правовими актами.

     1.7. Вiдповiднi органи державної податкової служби контролюють роботу акцизних складiв та податкових постiв та згiдно з наданою iнформацiєю таких постiв проводять аналiз дiяльностi пiдприємства щодо цiльового використання спирту та обсягiв виробництва продукцiї з його вмiстом.

     1.8. Журнали, якi передбаченi цим Порядком, повиннi бути прошнурованi, пронумерованi та скрiпленi печаткою органу державної податкової служби.

     1.9. Розпорядник акцизного складу або уповноважена особа пiдприємства зобов'язаний(а):

     надавати постiйному представнику органу державної податкової служби окреме примiщення, яке вiдповiдає санiтарно-гiгiєнiчним нормам, обладнане телефоном, а також вжити заходiв для запобiгання несанкцiонованому втручанню в роботу представника органу державної податкової служби i використанню службової та iншої iнформацiї, що зберiгається представником органу державної податкової служби на акцизному складi або пiдприємствi;

     встановлювати та пiдтримувати у належному станi необхiднi замки, пломби, лiчильники чи iншi подiбнi пристрої, якi можуть бути затребуванi постiйним представником органу державної податкової служби з метою забезпечення цiльового використання спирту та повноти сплати належної суми акцизного податку iз спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, що виробляються на акцизному складi або пiдприємствi;

     забезпечувати облiк наявностi та руху сировини, спирту та водно-спиртових розчинiв у незавершеному виробництвi горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв i готової продукцiї, розмiщених на акцизному складi або пiдприємствi;

     надавати постiйному представнику органу державної податкової служби достовiрну iнформацiю щодо наявностi та руху сировини, спирту та водно-спиртових розчинiв у незавершеному виробництвi горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв i готової продукцiї, а також вiдповiднi документи первинного, бухгалтерського облiку та звiтностi для ознайомлення.

II. Функцiї та завдання представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

     2.1. Основним завданням представника органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах є здiйснення постiйного безпосереднього контролю за дотриманням установленого порядку виробництва, зберiгання, вiдпуску спирту, горiлки i лiкеро-горiлчаних виробiв i сплати податкiв, а також за цiльовим використанням спирту.

     2.2. Представник органу державної податкової служби на акцизному складi та податкових постах вiдповiдно до покладених завдань:

     2.2.1 здiйснює контроль за виробництвом, зберiганням, вiдпуском та облiком спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла за даними бухгалтерського облiку акцизного складу або пiдприємства;

     2.2.2 фiксує у Журналi контролю за виробництвом спирту (додаток 1) щоденно на початок роботи першої виробничої змiни на акцизному складi, де виробляється спирт, показники лiчильникiв спиртовимiрювальних апаратiв, електроенергiї, газу (мазуту), води та кiлькiсть використаної сировини;

     2.2.3 контролює облiк, зберiгання та використання марок акцизного податку i маркування продукцiї;

     2.2.4 здiйснює контроль за облiком надходження, витрачанням сировини, яка використовується для виробництва спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, i кiлькiстю виробленої продукцiї;

     2.2.5 контролює додержання установленого порядку обчислення та сплати акцизного податку;

     2.2.6 бере участь у проведеннi iнвентаризацiї сировини, спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, продукцiї, виробленої з використанням спирту, та марок акцизного податку;

     2.2.7 здiйснює контроль за вiдповiднiстю обсягiв використаного спирту за нульовою ставкою акцизного податку обсягам виготовленої продукцiї, про що фiксує у Контрольному журналi цiльового використання спирту (додаток 2);

     2.2.8 надає (у разi виявлення порушень установленого законодавством порядку ведення облiку, зберiгання i вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, марок акцизного податку, сировини) розпоряднику акцизного складу або керiвнику пiдприємства пропозицiї щодо усунення виявлених порушень та контролює їх виконання;

     2.2.9 вносить пропозицiї щодо удосконалення системи контролю за облiком, зберiганням, вiдпуском i транспортуванням спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв;

     2.2.10 присутнiй при опломбуваннi мiсць можливого доступу до спирту (у тому числi лiчильникiв спирту), спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукцiї пiсля закiнчення робочого дня;

     2.2.11 бере участь у складаннi акта про фактично отриману кiлькiсть спирту та розрахунку акцизного податку виходячи з фактично отриманої кiлькостi спирту;

     2.3.12 надає iнформацiю щодо отримання та використання спирту розпорядником акцизного складу або пiдприємством для виробництва продукцiї з його вмiстом до регiональних управлiнь Департаменту контролю за виробництвом та обiгом спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв центрального органу державної податкової служби для узагальнення.

     2.4. При вiдвантаженнi спирту представник органу державної податкової служби робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй про погодження його вiдпуску шляхом проставляння штампа "Виїзд дозволено" та особистого пiдпису.

     2.5. Представник органу державної податкової служби на акцизному складi реєструє обсяги вiдвантаженого спирту у Контрольному журналi вiдвантаження спирту (додаток 3) та у дводенний строк направляє органу державної податкової служби за мiсцезнаходженням покупця Довiдку про вiдвантаження спирту (додаток 4) за допомогою засобiв зв'язку, якi забезпечують контроль за вiдправленням та отриманням довiдки.

     2.6. Орган державної податкової служби за мiсцезнаходженням покупця спирту пiсля одержання вiд представника органу державної податкової служби на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, реєструє Довiдку про вiдвантаження спирту у Контрольному журналi реєстрацiї довiдок про вiдвантаження спирту (додаток 5), контролює повноту надходження спирту до покупця та iнформує представникiв органу державної податкової служби на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, про дату та кiлькiсть отриманого покупцем спирту.

     2.7. Пiд час ввезення спирту представник органу державної податкової служби на акцизному складi та податковому посту:

     2.7.1 робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй про погодження ввезення спирту шляхом проставляння штампа "В'їзд дозволено" та особистого пiдпису, а також запис у Контрольному журналi реєстрацiї отримання спирту (додаток 6);

     2.7.2 надсилає протягом трьох дiб Довiдку про отримання спирту (додаток 7) представнику органу державної податкової служби на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, про що робить вiдмiтку в Контрольному журналi реєстрацiї отримання спирту.

     2.8. Пiд час вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв заповнюється товарно-транспортна накладна, в якiй представник органу державної податкової служби на акцизному складi робить вiдмiтку про погодження вiдпуску шляхом проставляння штампа "Виїзд дозволено" та особистого пiдпису, а також запис у Журналi реєстрацiї вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв (додаток 8).

     2.9. Усi документи, якi є пiдставою для вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, обов'язково перевiряються представником органу державної податкової служби.

     2.10. Пiд час ввезення горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв на акцизний склад представник органу державної податкової служби робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй про погодження їх ввезення шляхом проставляння штампа "В'їзд дозволено" та особистого пiдпису, а також запис у Журналi реєстрацiї отримання горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв (додаток 9).

     2.11. Транспортування спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, вiдвантажених з акцизного складу пiдприємства, на якому виробляються спирт, горiлка та лiкеро-горiлчанi вироби, без товарно-транспортних накладних з вiдмiткою представника органу державної податкової служби на акцизному складi забороняється.

III. Порядок проведення спецiального навчання або iнструктажу щодо специфiки контролю за виробництвом та обiгом спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

     3.1. Керiвник органу державної податкової служби забезпечує органiзацiю спецiального навчання або iнструктажу представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах щодо специфiки контролю за виробництвом та обiгом спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, а також методики користування вимiрювальними приладами.

     3.2. Спецiальне навчання або iнструктаж проводиться з представниками органiв державної податкової служби при призначеннi на акцизний склад або податковий пост, а потiм не менше нiж один раз на рiк.

     3.3. Про проведення спецiального навчання або iнструктажу робляться вiдповiднi записи у Журналi реєстрацiї проведення спецiального навчання або iнструктажу представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах (додаток 10).

     3.4. Представники органу державної податкової служби проходять спецiальне навчання або iнструктаж з таких питань:

     складського i бухгалтерського облiку спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла;

     порядку облiку, зберiгання, використання марок акцизного податку та дотримання встановленого порядку позначення продукцiї марками акцизного податку;

     порядку зберiгання, вiдпуску та обiгу спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла;

     порядку облiку надходження, витрачання спирту та сировини, яка використовується для виробництва спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла;

     порядку проведення денатурацiї спирту;

     порядку обчислення та сплати акцизного податку;

     порядку проведення iнвентаризацiї спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, готової продукцiї та марок акцизного податку;

     порядку опломбування спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукцiї пiсля закiнчення робочого дня;

     порядку заповнення товарно-транспортних накладних;

     дотримання комерцiйної таємницi;

     методики користування вимiрювальними приладами;

     перелiку документiв, якi є пiдставою для вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв;

     з iнших питань, якi необхiднi для забезпечення якiсної та ефективної роботи представникiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах.

Директор Департаменту контролю за виробництвом та обiгом спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв ДПА України А. П. Радченко

 

Додаток 1
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

Журнал контролю за виробництвом спирту

Дата Показники спиртовимiрювальних апаратiв Кiлькiсть виробленого спирту за облiковими документами (форма П-18) в дал Рух спирту у мiсцях зберiгання (спиртосховищi, спиртобазi, складi)
номери спиртовимi-
рювальних апаратiв
показники спиртовимiрю-
вальних апаратiв на початок доби
кiлькiсть виробленого спирту за добу в дал кiлькiсть отриманого спирту в дал кiлькiсть вiдпущеного спирту в дал залишок спирту на кiнець доби в дал
1 2 3 4 5 6 7 8
               
               
               
               
               

 

Назва сировини Кiлькiсть спожитої сировини в тоннах Показники лiчильника електроенергiї на початок доби Кiлькiсть спожитої електроенергiї за добу в кВт Показники лiчильникiв газу на початок доби Кiлькiсть спожитого газу за добу в куб. м Показники лiчильникiв води на початок доби Кiлькiсть спожитої води за добу в куб. м Показники лiчильникiв мазуту на початок доби Кiлькiсть спожитого мазуту за добу в тоннах
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
                   
                   
                   
                   
                   
                   

 

Додаток 2
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

Контрольний журнал цiльового використання спирту

Дата Надходження спирту в спиртосховище, дал б. с. Обсяги вiдпущеного спирту iз спиртосховища у виробництво, дал б. с. Документи, якi пiдтверджують використання спирту Готова продукцiя Кiлькiсть спирту у незавершеному виробництвi на кiнець мiсяця в дал б. с. Залишок спирту у спиртосховищi на кiнець мiсяця, дал б. с. Примiтки
назва документа, що пiдтверджує використання спирту номер i дата кiлькiсть використаного спирту в дал б. с. найменування виготовленої продукцiї обсяги виробленої продукцiї за мiсяць, дал кiлькiсть спирту в готовiй продукцiї в дал б. с. об'ємна частка спирту в готовiй продукцiї в %
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
                         

 

Додаток 3
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

Контрольний журнал вiдвантаження спирту

з _____________________________________________
(найменування пiдприємства - виробника спирту)

Дата, час вiдвантаження спирту та номер довiдки Номер, дата наряду Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, що отримала спирт, документ, що пiдтверджує особу та її повноваження Номер, дата товарно-
транспортної накладної
Вид спирту Обсяги в перерахунку на безводний спирт,
тис. дал
Вид тари та кiлькiсть мiсць Повнi реквiзити покупця спирту Мiсцезнаходження органу державної податкової служби, де взято на облiк покупця спирту Iнформацiя про надходження спирту до покупця або проходження через митний кордон (дата та номер документа, кiлькiсть спирту)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
                   
                   

 

Додаток 4
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

ДОВIДКА
про вiдвантаження спирту

на адресу ______________________________________________
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)

1. Кому вiдвантажено  
(повне найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке одержало спирт)
2. Ким вiдвантажено  
(повне найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке вiдвантажило спирт)
3. Пiдстави для вiдвантаження:
наряд, виданий  
вiд "___" ____________ 20__ року N _______,
на отримання   дал спирту.
(кiлькiсть)
4. Фактично вiдвантажено спирту в перерахунку на безводний (стовiдсотковий) спирт - тис. дал
 
 
(кiлькiсть словами)
5. Мета одержання спирту  
 
6. Мiсця зберiгання спирту, що використовуються покупцем  
(мiсцезнаходження мiсця зберiгання,
 
iндивiдуальний номер за Єдиним державним реєстром мiсць зберiгання, дата внесення)
7. Дата та час вiдвантаження спирту  
8. Серiя та номер товарно-транспортної накладної на перевезення спирту
 
9. Спосiб вiдвантаження спирту:
самовивiз  
(вид транспортного засобу, державний номер, пункт доставки,
  ;
прiзвище, iм'я, по батьковi водiя, номер та ким видане посвiдчення водiя)
доставку забезпечує виробник  
(вид транспортного засобу, державний номер,
 
пункт доставки)
10. Спирт отримав  
(прiзвище, iм'я, по батьковi уповноваженої особи)
за довiренiстю N __________ вiд "___" ____________ 20__ року
Представник органу державної податкової служби
     
(посада представника та найменування органу державної податкової служби) (пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)

 

Додаток 5
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

КОНТРОЛЬНИЙ ЖУРНАЛ
реєстрацiї довiдок про вiдвантаження спирту

___________________________________________________
(найменування органу державної податкової служби)

Дата отримання та номер довiдки про вiдвантаження спирту, прiзвище, iм'я, по батьковi особи, що склала довiдку Реквiзити покупця спирту Реквiзити продавця спирту Номер, дата товарно-
транспортної накладної
Вид спирту (сорт та мiцнiсть) Обсяги вiдвантаженого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Обсяги отриманого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Примiтки
1 2 3 4 5 6 7 8
               
               

 

Додаток 6
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

КОНТРОЛЬНИЙ ЖУРНАЛ
реєстрацiї отримання спирту

_________________________________________________
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)

Дата отримання спирту Номер, дата товарно-транспортної накладної Повнi реквiзити вiдвантажувача спирту Обсяги вiдвантаженого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Обсяги фактично отриманого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Номер, дата довiдки про вiдвантаження спирту Дата отримання довiдки про вiдвантаження спирту Номер, дата довiдки про отримання спирту
1 2 3 4 5 6 7 8
               

 

Додаток 7
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

ДОВIДКА
про отримання спирту

______________________________________________________
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)

____________ 20__ року N ______
1. Ким отримано  
(найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке одержало спирт)
2. Ким вiдвантажено  
(найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке вiдвантажило спирт)
3. Пiдстави для вiдвантаження:
наряд, виданий  
вiд ____________ 20__ року N ______,
на отримання   дал спирту.
(кiлькiсть)
4. Фактично отримано спирту в перерахунку на безводний (стовiдсотковий) спирт - тис. дал
 
(кiлькiсть словами)
5. Мета одержання спирту  
 
6. Мiсця зберiгання спирту, що використовуються покупцем  
(мiсцезнаходження мiсця зберiгання,
 
iндивiдуальний номер за Єдиним державним реєстром мiсць зберiгання, дата внесення)
7. Дата отримання спирту  
8. Серiя та номер товарно-транспортної накладної на перевезення спирту
 
Представник органу державної податкової служби
     
(посада представника та найменування органу державної податкової служби) (пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)

 

Додаток 8
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

ЖУРНАЛ
реєстрацiї вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

з _______________________________________________________________
(найменування пiдприємства - виробника горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв)

Дата вiдвантаження Товарно-транспортна накладна Повнi реквiзити покупця горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв
дата номер сума
1 2 3 4 5
         
         

 

Додаток 9
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

ЖУРНАЛ
реєстрацiї отримання горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

__________________________________________________________
(найменування пiдприємства - отримувача горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв)

Дата отримання Товарно-транспортна накладна Повнi реквiзити вiдвантажувача горiлки та лiкеро-горiлчаної продукцiї
дата номер сума
1 2 3 4 5
         
         

 

Додаток 10
до Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

ЖУРНАЛ
реєстрацiї проведення спецiального навчання або iнструктажу представникiв органу державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах

___________________________________________________________________
(найменування пiдприємства (мiсце розташування акцизного складу або податкового поста))

N
з/п
Дата Вид iнструктажу Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яку iнструктують Посада особи, яку iнструктують Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яка iнструктує Пiдписи Примiтки
особи, яку iнструктують особи, яка iнструктує
1 2 3 4 5 6 7 8 9
                 
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.