МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

23.01.2015 N 9


Про затвердження Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
14 лютого 2015 р. за N 155/26600


     Вiдповiдно до статей 229 та 230 роздiлу VI Податкового кодексу України та з метою полiпшення ефективностi роботи iз запобiгання та боротьби з незаконним виробництвом i обiгом спирту та продукцiї з його вмiстом, посилення контролю за повнотою i своєчаснiстю надходження до бюджету акцизного податку наказую:

     1. Затвердити Порядок роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку, що додається.

     2. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Державної податкової адмiнiстрацiї України вiд 11 сiчня 2011 року N 14 "Про затвердження Порядку роботи представникiв органiв державної податкової служби на акцизних складах та податкових постах", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 09 лютого 2011 року за N 160/18898.

     3. Департаменту податкової, митної полiтики та методологiї бухгалтерського облiку Мiнiстерства фiнансiв України (Чмерук М. О.), Департаменту контролю за обiгом та оподаткуванням пiдакцизних товарiв Державної фiскальної служби України (Герц В. I.) в установленому порядку забезпечити:

     подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України;

     оприлюднення цього наказу.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра фiнансiв України Фудашкiна Д. О. та Голову Державної фiскальної служби України Бiлоуса I. О.

В. о. Мiнiстра I. Уманський
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державної фiскальної служби України I. О. Бiлоус
Т. в. о. Голови Державної служби України з питань регуляторної полiтики та розвитку пiдприємництва О. Л. Шейко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства фiнансiв України
23 сiчня 2015 року N 9
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
14 лютого 2015 р. за N 155/26600

Порядок
роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку

I. Загальнi положення

     1. Цей Порядок визначає механiзм здiйснення контролю представниками контролюючих органiв на акцизних складах, де суб'єктами господарювання виробляється, обробляється (переробляється), змiшується, розливається, пакується, фасується, зберiгається, одержується чи видається спирт етиловий (далi - спирт), горiлка та лiкеро-горiлчанi вироби, та на податкових постах на територiї пiдприємств, де використовується спирт, отриманий за нульовою ставкою акцизного податку, для виробництва деяких видiв продукцiї, визначених пiдпунктом 229.1.1 пункту 229.1 статтi 229 роздiлу VI Податкового кодексу України (далi - Кодекс).

     У цьому Порядку термiни "акцизний склад" та "податковий пост" вживаються у значеннях, наведених у Кодексi.

     2. На акцизних складах та податкових постах постiйно дiють представники контролюючих органiв за мiсцем розташування таких акцизних складiв i податкових постiв.

     3. Контролюючий орган за мiсцем розташування акцизного складу та податкового поста вiдповiдним наказом призначає свого представника (представникiв) на таких складах та постах, передбачає резерв на випадок тимчасової вiдсутностi працiвникiв, визначає заходи щодо матерiально-технiчного забезпечення, транспортного обслуговування, iншi умови, необхiднi для забезпечення ефективностi контролю, а також забезпечує наявнiсть штампiв "В'їзд дозволено", "Виїзд дозволено", бланкiв форм та iнших документiв, передбачених цим Порядком.

     Фiнансування та виготовлення номерних штампiв забезпечує Державна фiскальна служба України.

     Режим роботи представникiв контролюючих органiв на акцизному складi встановлюється з урахуванням режиму роботи акцизного складу, встановленого його розпорядником.

     Режим роботи представникiв контролюючих органiв на пiдприємствi, що здiйснює виробництво продукцiї з використанням спирту, отриманого за нульовою ставкою акцизного податку (далi - пiдприємство), встановлюється з урахуванням особливостей контролю за виробництвом такої продукцiї та режиму роботи пiдприємства, зокрема, представник контролюючого органу здiйснює контроль за надходженням спирту на пiдприємство, вiдпуском його у виробництво, бере участь в iнвентаризацiях готової продукцiї, залишку спирту у спиртосховищi i спиртовмiсної продукцiї у незавершеному виробництвi.

     У разi припинення дiяльностi пiдприємств, що здiйснюють виробництво спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, або припинення використання спирту, отриманого за нульовою ставкою акцизного податку, режим роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах або податкових постах встановлюється iндивiдуально наказом контролюючого органу за мiсцем розташування таких акцизних складiв або податкових постiв.

     Копiя наказу про призначення представника (представникiв) контролюючого органу у день прийняття такого рiшення надсилається розпоряднику акцизного складу або керiвнику пiдприємства, який зобов'язаний видати у триденний строк вiдповiдний наказ, передбачивши створення належних умов для ефективної роботи представника контролюючого органу.

     4. У своїй дiяльностi представники контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах керуються положеннями Кодексу, Закону України "Про державне регулювання виробництва i обiгу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробiв", цим Порядком та iншими нормативно-правовими актами.

     5. Представник (представники) контролюючого органу здiйснює (здiйснюють) постiйний безпосереднiй контроль за дотриманням установленого порядку вiдпуску спирту, сплатою акцизного податку та цiльовим використанням спирту.

     6. У разi виявлення фактiв неоприбуткування або неповного оприбуткування спирту контролюючим органом вживаються вiдповiднi заходи згiдно iз законом.

     7. Вiдповiднi контролюючi органи контролюють роботу акцизних складiв та податкових постiв та згiдно з iнформацiєю, наданою такими складами (постами), аналiзують дiяльнiсть пiдприємства щодо цiльового використання спирту та обсягiв виробництва продукцiї з його вмiстом.

     8. Журнали, передбаченi цим Порядком, повиннi бути прошнурованi, пронумерованi та скрiпленi печаткою контролюючого органу.

     9. Розпорядник акцизного складу або уповноважена особа пiдприємства зобов'язаний(а):

     надати представнику контролюючого органу окреме примiщення, яке вiдповiдає санiтарно-гiгiєнiчним нормам, обладнане телефоном, а також вжити заходiв для запобiгання несанкцiонованому втручанню в роботу представника контролюючого органу i використанню службової та iншої iнформацiї, що зберiгається представником контролюючого органу на акцизному складi або податковому посту;

     встановити та пiдтримувати у належному станi необхiднi замки, пломби, лiчильники чи iншi подiбнi пристрої, якi можуть бути затребуванi представником контролюючого органу, з метою забезпечення контролю за цiльовим використанням спирту та повноти сплати належної суми акцизного податку зi спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, що виробляються на акцизному складi або пiдприємствi;

     забезпечити облiк наявностi та руху сировини, спирту та водно-спиртових розчинiв у незавершеному виробництвi горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв i готової продукцiї, розмiщених на акцизному складi або пiдприємствi;

     надавати постiйному представнику контролюючого органу достовiрну iнформацiю щодо наявностi та руху сировини, спирту та водно-спиртових розчинiв у незавершеному виробництвi горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв i готової продукцiї, а також вiдповiднi документи первинного, бухгалтерського облiку та звiтностi для ознайомлення.

II. Функцiї та завдання представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах

     1. Основним завданням представника контролюючого органу на акцизних складах та податкових постах є здiйснення постiйного безпосереднього контролю за дотриманням установленого порядку виробництва, зберiгання, вiдпуску спирту, горiлки i лiкеро-горiлчаних виробiв i сплати податкiв, а також за цiльовим використанням спирту.

     2. Представник контролюючого органу на акцизному складi та податкових постах вiдповiдно до покладених завдань:

     1) здiйснює контроль за виробництвом, зберiганням, вiдпуском та облiком спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв за даними бухгалтерського облiку акцизного складу або пiдприємства;

     2) фiксує у журналi контролю за виробництвом спирту (додаток 1) щодня на початок роботи першої виробничої змiни на акцизному складi, де виробляється спирт, показники лiчильникiв спиртовимiрювальних апаратiв, електроенергiї, газу (мазуту), води та кiлькiсть використаної сировини;

     3) на акцизному складi, де виробляється спирт, вносить до Єдиного державного реєстру витратомiрiв - лiчильникiв обсягу виробленого спирту етилового iнформацiю про:

     встановлення, замiни, технiчного обслуговування, повiрки або державної метрологiчної атестацiї витратомiра та вiдомостi щодо органiзацiй та осiб, якi здiйснювали такi операцiї (роботи);

     щоденнi облiковi данi витратомiрiв щодо обсягу виробленого спирту етилового та осiб, якi їх знiмали;

     4) контролює облiк, зберiгання та використання марок акцизного податку i маркування продукцiї;

     5) здiйснює контроль за облiком надходження, витрачанням сировини, яка використовується для виробництва спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв, i кiлькiстю виробленої продукцiї, данi фiксує у журналi контролю за надходженням сировини для виробництва спирту, виноматерiалiв i сусла (додаток 2);

     6) контролює додержання установленого порядку обчислення та сплати акцизного податку;

     7) бере участь у проведеннi iнвентаризацiї сировини, спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв, продукцiї, виробленої з використанням спирту, та марок акцизного податку;

     8) здiйснює контроль за вiдповiднiстю обсягiв використаного спирту за нульовою ставкою акцизного податку обсягам виготовленої продукцiї, данi фiксуються у контрольному журналi цiльового використання спирту (додаток 3);

     9) надає (у разi виявлення порушень установленого законодавством порядку ведення облiку, зберiгання i вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв, марок акцизного податку, сировини) розпоряднику акцизного складу або керiвнику пiдприємства пропозицiї щодо усунення виявлених порушень та контролює виконання вiдповiдних заходiв;

     10) вносить пропозицiї щодо удосконалення системи контролю за облiком, зберiганням, вiдпуском i транспортуванням спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв;

     11) присутнiй при опломбуваннi мiсць можливого доступу до спирту (у тому числi лiчильникiв спирту), спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукцiї пiсля закiнчення робочого дня;

     12) бере участь у складаннi акта про фактично отриману кiлькiсть спирту та розрахунку акцизного податку, виходячи з фактично отриманої кiлькостi спирту;

     13) погоджує довiдку про цiльове використання спирту етилового, отриманого за нульовою ставкою акцизного податку для виробництва окремих видiв продукцiї;

     14) надає iнформацiю щодо надходження i витрачання сировини, отримання та використання спирту розпорядником акцизного складу або пiдприємством для виробництва продукцiї з його вмiстом до головних управлiнь ДФС в областях та мiстi Києвi, Мiжрегiонального головного управлiння ДФС - Центрального офiсу з обслуговування великих платникiв для узагальнення.

     3. При вiдвантаженнi спирту представник контролюючого органу на акцизному складi пiдприємства:

     1) робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй, зареєстрованiй в Єдиному реєстрi товарно-транспортних накладних на перемiщення спирту етилового та алкогольних напоїв (далi - Єдиний реєстр товарно-транспортних накладних), про погодження його вiдпуску шляхом проставляння штампа "Виїзд дозволено" та особистого пiдпису, зазначає час виїзду та показники пробiгу транспортного засобу, реквiзити акта про вiдвантаження i прийняття спирту етилового та реєструє обсяги вiдвантаженого спирту у контрольному журналi вiдвантаження спирту (додаток 4);

     2) вносить до Єдиного реєстру товарно-транспортних накладних вiдмiтку про вiдправлення з акцизного складу спирту етилового;

     3) протягом трьох днiв надсилає контролюючому органу за мiсцезнаходженням покупця довiдку про вiдвантаження спирту (додаток 5) за допомогою засобiв зв'язку, якi забезпечують контроль за вiдправленням та отриманням довiдки.

     4. Контролюючий орган за мiсцезнаходженням покупця спирту пiсля одержання вiд представника контролюючого органу на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, реєструє довiдку про вiдвантаження спирту в контрольному журналi реєстрацiї довiдок про вiдвантаження спирту (додаток 6), контролює повноту надходження спирту до покупця та iнформує представника контролюючого органу на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, про дату та кiлькiсть отриманого покупцем спирту.

     5. Пiд час ввезення спирту представник контролюючого органу на акцизному складi та податковому посту:

     1) робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй, зареєстрованiй в Єдиному реєстрi товарно-транспортних накладних, про погодження ввезення спирту шляхом проставляння штампа "В'їзд дозволено" та особистого пiдпису, зазначає час в'їзду та показники пробiгу транспортного засобу, здiйснює запис у контрольному журналi реєстрацiї отримання спирту (додаток 7), а також бере участь у роботi комiсiї з приймання спирту;

     2) вносить до Єдиного реєстру товарно-транспортних накладних вiдмiтку про доставляння спирту етилового;

     3) надсилає протягом трьох дiб довiдку про отримання спирту (додаток 8) представнику контролюючого органу на акцизному складi пiдприємства, що вiдпустило спирт, про що робить вiдмiтку в контрольному журналi реєстрацiї отримання спирту.

     6. Пiд час вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв з акцизного складу:

     1) робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй, зареєстрованiй в Єдиному реєстрi товарно-транспортних накладних, про погодження вiдпуску шляхом проставляння штампа "Виїзд дозволено" та особистого пiдпису, зазначає час виїзду та показники пробiгу транспортного засобу, а також здiйснює запис у журналi реєстрацiї вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв (додаток 9);

     2) вносить до Єдиного реєстру товарно-транспортних накладних вiдмiтку про вiдправлення з такого складу горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв.

     7. Усi документи, якi є пiдставою для вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, обов'язково перевiряються представником контролюючого органу.

     8. Пiд час ввезення горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв на акцизний склад представник контролюючого органу робить вiдмiтку на товарно-транспортнiй накладнiй, зареєстрованiй в Єдиному реєстрi товарно-транспортних накладних, про погодження їх ввезення шляхом проставляння штампа "В'їзд дозволено" та особистого пiдпису, зазначає час в'їзду на акцизний склад та показники пробiгу транспортного засобу, а також здiйснює запис у журналi реєстрацiї отримання горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв (додаток 10).

     9. Транспортування спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв, вiдвантажених з акцизного складу пiдприємства, на якому виробляються спирт, горiлка та лiкеро-горiлчанi вироби, без товарно-транспортних накладних, зареєстрованих в Єдиному реєстрi товарно-транспортних накладних, з вiдмiткою представника контролюючого органу на акцизному складi забороняється.

III. Порядок проведення спецiального навчання або iнструктажу щодо специфiки контролю за виробництвом та обiгом спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

     1. Керiвник контролюючого органу забезпечує органiзацiю спецiального навчання або iнструктажу представникiв контролюючого органу на акцизних складах та податкових постах щодо специфiки контролю за виробництвом та обiгом спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв, а також методики користування вимiрювальними приладами.

     2. Спецiальне навчання або iнструктаж проводиться з представниками контролюючого органу при призначеннi на акцизний склад або податковий пост, а потiм не рiдше нiж один раз на рiк.

     3. Про проведення спецiального навчання або iнструктажу робляться вiдповiднi записи в журналi реєстрацiї проведення спецiального навчання або iнструктажу представникiв контролюючого(их) органу(iв) на акцизних складах та податкових постах (додаток 11).

     4. Представники контролюючих органiв проходять спецiальне навчання або iнструктаж з таких питань:

     складського i бухгалтерського облiку спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв;

     порядку облiку, зберiгання, використання марок акцизного податку та дотримання встановленого порядку позначення продукцiї марками акцизного податку;

     порядку зберiгання, вiдпуску та обiгу спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв;

     порядку облiку надходження i витрачання спирту, сировини, яка використовується для виробництва спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв;

     порядку проведення денатурацiї спирту;

     порядку обчислення та сплати акцизного податку;

     порядку проведення iнвентаризацiї спирту, горiлки, лiкеро-горiлчаних виробiв, виноматерiалiв i сусла, вермутiв, готової продукцiї та марок акцизного податку;

     порядку опломбування спиртосховища, цеху розливу та складу готової продукцiї пiсля закiнчення робочого дня;

     порядку заповнення товарно-транспортних накладних;

     дотримання комерцiйної таємницi;

     методики користування вимiрювальними приладами;

     перелiку документiв, якi є пiдставою для вiдпуску спирту, горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв;

     з iнших питань, знання з яких необхiднi для забезпечення якiсної та ефективної роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах.

Директор Департаменту податкової, митної полiтики та методологiї бухгалтерського облiку М. О. Чмерук

 

Додаток 1
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 2 пункту 2 роздiлу II)

Журнал контролю за виробництвом спирту

Дата Показники спиртовимiрювальних апаратiв Кiлькiсть виробленого спирту за облiковими документами (форма П-18) в дал Рух спирту в мiсцях зберiгання (спиртосховищi, спиртобазi, складi)
номери спиртовимiрювальних апаратiв показники спиртовимiрювальних апаратiв на початок доби кiлькiсть виробленого спирту за добу в дал кiлькiсть отриманого спирту в дал кiлькiсть вiдпущеного спирту в дал залишок спирту на кiнець доби в дал
1 2 3 4 5 6 7 8
               

 

Назва сировини Кiлькiсть спожитої сировини в тоннах Показники лiчильника електроенергiї на початок доби Кiлькiсть спожитої електроенергiї за добу в кВт Показники лiчильникiв газу на початок доби Кiлькiсть спожитого газу за добу в куб. м Показники лiчильникiв води на початок доби Кiлькiсть спожитої води за добу в куб. м Показники лiчильникiв мазуту на початок доби Кiлькiсть спожитого мазуту за добу в тоннах
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
                   

 

Додаток 2
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 5 пункту 2 роздiлу II)

ЖУРНАЛ КОНТРОЛЮ
за надходженням сировини для виробництва спирту, виноматерiалiв i сусла

 
(найменування пiдприємства - отримувача сировини (крохмалевмiсної, цукровмiсної, винограду, плодiв, ягiд тощо))
Дата отримання Найменування сировини Найменування постачальника, мiсцезнаходження, код за ЄДРПОУ Номер та дата товарно-
транспортної накладної
Кiлькiсть отриманої сировини, т
1 2 3 4 5
         

 

Додаток 3
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 8 пункту 2 роздiлу II)

Контрольний журнал цiльового використання спирту

Дата Надходження спирту в спиртосховище, дал б. с. Обсяги вiдпущеного спирту iз спиртосховища у виробництво, дал б. с. Документи, якi пiдтверджують використання спирту Готова продукцiя Кiлькiсть спирту у водно-
спиртових сумiшах у незавершеному виробництвi на кiнець мiсяця, дал б. с.
Залишок спирту у спиртосховищi на кiнець мiсяця, дал б. с. Примiтки
назва документа, що пiдтверджує використання спирту номер i дата кiлькiсть використаного спирту, дал б. с. найменування виготовленої продукцiї мiсткiсть тари обсяги виробленої продукцiї за мiсяць, дал кiлькiсть спирту в готовiй продукцiї, дал б. с. об'ємна частка спирту в готовiй продукцiї в %
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
                           

 

Додаток 4
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 1 пункту 3 роздiлу II)

Контрольний журнал вiдвантаження спирту

з  
(найменування пiдприємства - виробника спирту)
Дата, час вiдвантаження спирту Дата та номер довiдки про вiдвантаження спирту Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яка отримала спирт, документ, що пiдтверджує особу та її повноваження Номер, дата товарно-
транспортної накладної
Вид спирту Обсяги вiдвантаженого спирту, тис. дал б. с. Вид тари та кiлькiсть мiсць Повнi реквiзити покупця спирту Найменування та мiсцезнаходження контролюючого органу, де взято на облiк покупця спирту Iнформацiя про надходження спирту до покупця або проходження через митний кордон (дата та номер документа, кiлькiсть спирту, тис. дал б. с.)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
                   

 

Додаток 5
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 3 пункту 3 роздiлу II)

ДОВIДКА
про вiдвантаження спирту

____________ 20__ року N ______
на адресу  
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)
1. Кому вiдвантажено  
(повне найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке одержало спирт)
2. Ким вiдвантажено  
(повне найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке вiдвантажило спирт)
3. Фактично вiдвантажено спирту в перерахунку на безводний (стовiдсотковий) спирт, тис. дал
 
 
(кiлькiсть словами)
4. Мета одержання спирту  
 
5. Мiсця зберiгання спирту, що використовуються покупцем,  
 
(мiсцезнаходження мiсця зберiгання, iндивiдуальний номер за Єдиним державним реєстром мiсць зберiгання, дата внесення)
6. Дата та час вiдвантаження спирту  
7. Номер товарно-транспортної накладної на перевезення спирту
 
8. Спосiб вiдвантаження спирту:
самовивiз  
(вид транспортного засобу, державний номер, пункт доставки,
  ;
прiзвище, iм'я, по батьковi водiя, номер та ким видане посвiдчення водiя)
доставку забезпечує виробник  
(вид транспортного засобу, державний номер,
 
пункт доставки)
9. Спирт отримав  
(прiзвище, iм'я, по батьковi уповноваженої особи)
за довiренiстю N _______________ вiд "___" ____________ 20__ року.
Представник контролюючого органу
     
(посада представника та найменування контролюючого органу) (пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)

 

Додаток 6
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пункт 4 роздiлу II)

Контрольний журнал реєстрацiї довiдок про вiдвантаження спирту

 
(найменування контролюючого органу)
Дата отримання та номер довiдки про вiдвантаження спирту, прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яка склала довiдку Реквiзити покупця спирту Реквiзити продавця спирту Номер, дата товарно-
транспортної накладної
Вид спирту (сорт та мiцнiсть) Обсяги вiдвантаженого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Обсяги отриманого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Примiтки
1 2 3 4 5 6 7 8
               

 

Додаток 7
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 1 пункту 5 роздiлу II)

Контрольний журнал реєстрацiї отримання спирту

 
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)
Дата отримання спирту Номер, дата товарно-
транспортної накладної
Повнi реквiзити вiдвантажувача спирту Обсяги вiдвантаженого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Обсяги фактично отриманого спирту в перерахунку на безводний спирт, тис. дал Номер, дата довiдки про вiдвантаження спирту Дата отримання довiдки про вiдвантаження спирту Номер, дата довiдки про отримання спирту
1 2 3 4 5 6 7 8
               

 

Додаток 8
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 3 пункту 5 роздiлу II)

ДОВIДКА
про отримання спирту

 
(найменування пiдприємства, яке одержало спирт)
____________ 20__ року N ______
1. Ким отримано  
(найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке одержало спирт)
2. Ким вiдвантажено  
(найменування, мiсцезнаходження,
 
код за ЄДРПОУ пiдприємства, яке вiдвантажило спирт)
 
(кiлькiсть словами)
3. Фактично отримано спирту в перерахунку на безводний (стовiдсотковий) спирт, тис. дал
 
(кiлькiсть словами)
4. Мета одержання спирту  
 
5. Мiсця зберiгання спирту, що використовуються покупцем,  
(мiсцезнаходження мiсця зберiгання,
 
iндивiдуальний номер за Єдиним державним реєстром мiсць зберiгання, дата внесення)
6. Дата отримання спирту  
7. Номер товарно-транспортної накладної на перевезення спирту
 
Представник контролюючого органу
     
(посада представника та найменування контролюючого органу) (пiдпис) (прiзвище, iнiцiали)

 

Додаток 9
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пiдпункт 1 пункту 6 роздiлу II)

Журнал
реєстрацiї вiдвантаження горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

з  
(найменування пiдприємства - виробника горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв)
Дата вiдвантаження Товарно-транспортна накладна Повнi реквiзити покупця горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв Номер та дата вiдповiдної лiцензiї покупця (оптова чи роздрiбна торгiвля), термiн дiї лiцензiї
дата номер сума
1 2 3 4 5 6
           

 

Додаток 10
до Порядку роботи представникiв органiв доходiв i зборiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пункт 8 роздiлу II)

ЖУРНАЛ
реєстрацiї отримання горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв

 
(найменування пiдприємства - отримувача горiлки та лiкеро-горiлчаних виробiв)
Дата отримання Товарно-транспортна накладна Повнi реквiзити вiдвантажувача горiлки та лiкеро-горiлчаної продукцiї
дата номер сума
1 2 3 4 5
         

 

Додаток 11
до Порядку роботи представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах, що утворюються на територiї пiдприємств, де виробляється продукцiя з використанням спирту етилового та бiоетанолу, якi отримуються за нульовою ставкою акцизного податку
(пункт 3 роздiлу III)

Журнал
реєстрацiї проведення спецiального навчання або iнструктажу представникiв контролюючих органiв на акцизних складах та податкових постах

 
(найменування пiдприємства (мiсце розташування акцизного складу або податкового поста))
N
з/п
Дата Вид iнструктажу Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яку iнструктують Посада особи, яку iнструктують Прiзвище, iм'я, по батьковi особи, яка iнструктує Пiдписи Примiтки
особи, яку iнструктують особи, яка iнструктує
1 2 3 4 5 6 7 8 9
                 
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.