МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIЧНОГО РОЗВИТКУ I ТОРГIВЛI УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 21 липня 2016 року N 1197


Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7 i 35 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 12 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, та з урахуванням пропозицiї Мiнiстерства охорони здоров'я України (лист вiд 05.07.2016 N 18.2-04/2543/16688) наказую:

     1. Призначити державне пiдприємство "Науковий центр превентивної токсикологiї, харчової та хiмiчної безпеки iменi академiка Л. I. Медведя Мiнiстерства охорони здоров'я України" (вул. Героїв оборони, буд. 6, м. Київ, 03680, iдентифiкацiйний код 01897914) органом з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам Технiчного регламенту щодо медичних виробiв для дiагностики in vitro, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.10.2013 N 754, з присвоєним iдентифiкацiйним номером UA.TR.118.

     2. Видати державному пiдприємству "Науковий центр превентивної токсикологiї, харчової та хiмiчної безпеки iменi академiка Л. I. Медведя Мiнiстерства охорони здоров'я України" рiшення про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту.

     3. Департаменту технiчного регулювання внести вiдповiдну iнформацiю щодо призначення державного пiдприємства "Науковий центр превентивної токсикологiї, харчової та хiмiчної безпеки iменi академiка Л. I. Медведя Мiнiстерства охорони здоров'я України" органом з оцiнки вiдповiдностi до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Нефьодова М. Є.

Перший вiце-прем'єр-мiнiстр України - Мiнiстр економiчного розвитку i торгiвлi України С. I. Кубiв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.