МIНIСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМIКИ, ТОРГIВЛI ТА СIЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 25 вересня 2019 року N 77


Про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту

     Вiдповiдно до статей 7, 35 i 40 Закону України "Про технiчнi регламенти та оцiнку вiдповiдностi", частини третьої статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункту 12 Порядку видачi або вiдмови у видачi рiшення про призначення, його переоформлення та видачi його дублiката, розширення та обмеження сфери призначення, тимчасового припинення i поновлення дiї рiшення про призначення та анулювання такого рiшення, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.01.2016 N 96, наказую:

     1. Призначити державне пiдприємство "Сертифiкацiйний випробувальний центр опалювального обладнання" (вул. Загородня, 15, м. Київ, 03150, iдентифiкацiйний код 14315701) органом з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам Технiчного регламенту приладiв, що працюють на газоподiбному паливi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.07.2018 N 814, з присвоєним iдентифiкацiйним номером UA.TR.012.

     2. Видати державному пiдприємству "Сертифiкацiйний випробувальний центр опалювального обладнання" рiшення про призначення органу з оцiнки вiдповiдностi на здiйснення оцiнки вiдповiдностi вимогам вiдповiдного технiчного регламенту (далi - рiшення про призначення).

     3. Департаменту технiчного регулювання:

     розмiстити на офiцiйному веб-сайтi Мiнiстерства розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України рiшення про призначення не пiзнiше п'яти робочих днiв з дня видання цього наказу;

     унести вiдповiдну iнформацiю щодо призначення державного пiдприємства "Сертифiкацiйний випробувальний центр опалювального обладнання" органом з оцiнки вiдповiдностi до реєстру призначених органiв з оцiнки вiдповiдностi i визнаних незалежних органiзацiй.

     4. У позицiї 2 графи "Назва технiчного регламенту, на вiдповiднiсть вимогам якого призначений орган з оцiнки вiдповiдностi" додатка до наказу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 24.02.2014 N 204 "Про призначення органiв з оцiнки вiдповiдностi продукцiї вимогам технiчних регламентiв i внесення змiн у додаток до наказу Мiнiстерства економiчного розвитку i торгiвлi України вiд 09.12.2013 N 1448" слова i цифри "Технiчний регламент приладiв, що працюють на газоподiбному паливi, затверджений постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.09.2008 N 856" виключити.

     5. Цей наказ набирає чинностi з дня видання, крiм пункту 4 цього наказу, який набирає чинностi одночасно з набранням чинностi постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.07.2018 N 814 "Про затвердження Технiчного регламенту приладiв, що працюють на газоподiбному паливi".

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Перевезенцева О. Ю.

Мiнiстр розвитку економiки, торгiвлi та сiльського господарства України Т. С. Милованов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.