МIНIСТЕРСТВО ЕКОЛОГIЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСIВ УКРАЇНИ

Н А К А З

06.06.2003 N 92-М


Про затвердження Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
26 червня 2003 р. за N 518/7839


     На виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.2002 N 1939 "Про перелiки товарiв, експорт та iмпорт яких пiдлягає квотуванню i лiцензуванню у 2003 роцi" наказую:

     1. Затвердити Порядок видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить (додається).

     2. Надати Державнiй екологiчнiй iнспекцiї виняткове право видачi погоджень на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить, та право видачi листiв-роз'яснень, якщо продукцiя не мiстить озоноруйнiвних речовин.

     3. Надати Республiканському комiтету Автономної Республiки Крим з екологiї та природних ресурсiв, державним управлiнням екологiї та природних ресурсiв в областях, мiстах Києвi та Севастополi, державнiй iнспекцiї охорони Чорного моря, державнiй екологiчнiй iнспекцiї Азовського моря право видачi суб'єктам пiдприємницької дiяльностi, що зареєстрованi у вiдповiдних регiонах, листiв-роз'яснень, якщо продукцiя не мiстить озоноруйнiвних речовин, за контрактами (договорами), загальна вартiсть яких не перевищує 10 тис. доларiв США.

     4. Державнiй екологiчнiй iнспекцiї (П. Свирид) подати наказ на державну реєстрацiю в Мiнiстерство юстицiї України та пiсля державної реєстрацiї довести цей наказ до вiдома Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України, Державної митної служби України, територiальних органiв Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв України.

     5. Республiканському комiтету Автономної Республiки Крим з екологiї та природних ресурсiв, державним управлiнням екологiї та природних ресурсiв в областях, мiстах Києвi та Севастополi, державним iнспекцiям охорони Чорного та Азовського морiв щокварталу подавати до Державної екологiчної iнспекцiї iнформацiю про виданi листи-роз'яснення.

     6. Уважати таким, що втратив чиннiсть, Порядок видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить, затверджений наказом Мiнекоресурсiв вiд 27.05.2002 N 197, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 12.06.2002 за N 498/6786.

     7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Державної екологiчної iнспекцiї - Головного державного iнспектора України з охорони навколишнього природного середовища П. Свирида.

Мiнiстр В.Шевчук
ПОГОДЖЕНО:
В.о. Голови Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва В.П.Загороднiй

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв України
06.06.2003 N 92-М
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
26 червня 2003 р. за N 518/7839

ПОРЯДОК
видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

     1. Цей Порядок розроблено на виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 грудня 2002 року N 1939 "Про перелiки товарiв, експорт та iмпорт яких пiдлягає квотуванню i лiцензуванню у 2003 роцi".

     2. Порядок визначає процедуру видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин (далi - ОРР) i продукцiї, що їх мiстить (далi - Погодження), та листiв-роз'яснень, якщо продукцiя не мiстить ОРР (далi - лист-роз'яснення), розповсюджується на всiх суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi незалежно вiд форм власностi, органiзацiйно-правової форми та мiсця їх реєстрацiї i є обов'язковим для виконання.

     3. До сфери дiї Порядку входять ОРР та продукцiя, що може мiстити ОРР, згiдно з перелiками, наведеними в додатках 1 та 2 до Порядку. Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 грудня 2002 року N 1939 "Про перелiки товарiв, експорт та iмпорт яких пiдлягає квотуванню i лiцензуванню у 2003 роцi" лiцензуванню не пiдлягає експорт/iмпорт продукцiї, визначеної додатком 2, яка перевозиться у контейнерах з особистим майном та предметами побуту.

     Згiдно з вимогами Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар, експорт та iмпорт речовин i продукцiї, яка може мiстити такi речовини, визначених у додатках 1 та 2 до Порядку, дозволяється лише до країн, а також з країн, зазначених у додатку 3 до Порядку.

     4. Розгляд документiв, наданих суб'єктами пiдприємницької дiяльностi, та пiдготовку Погодження забезпечує Державна екологiчна iнспекцiя (далi - Держекоiнспекцiя). Погодження пiдписується начальником Держекоiнспекцiї та завiряється гербовою печаткою.

     Погодження, яке видає Держекоiнспекцiя, - це документ, який є однiєю з пiдстав для видачi лiцензiї на експорт/iмпорт ОРР.

     5. Для одержання Погодження суб'єкт пiдприємницької дiяльностi має подати до Держекоiнспекцiї такi документи:

     супровiдний лист;

     заяву про отримання Погодження (додаток 4) у двох примiрниках;

     копiю контракту (договору), завiрену в установленому порядку;

     специфiкацiю до контракту (договору);

     сертифiкат походження ОРР та продукцiї, що їх мiстить;

     пiдтвердження коду товару згiдно з Українським класифiкатором товарної номенклатури зовнiшньоекономiчної дiяльностi (далi - УКТ ЗЕД);

     документ, що пiдтверджує якiсть ОРР та продукцiї, що їх мiстить, сертифiкат вiдповiдностi (можливе надання одного iз зазначених документiв);

     вiдомостi щодо хiмiчного складу речовин та продукцiї (наявнiсть iнформацiйних наклейок (маркування) стосовно типу речовини в ємностях та продукцiї);

     висновки державної екологiчної експертизи (для об'єктiв екологiчної експертизи).

     Якщо текст контракту (договору), специфiкацiї та iнших документiв викладено iноземною мовою, то заявник додає завiрений переклад документiв на українську мову. Документи оформлюються в окрему справу. Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть iнформацiї, наданої у документах, якi поданi для отримання Погодження, несе керiвник суб'єкта пiдприємницької дiяльностi.

     6. Якщо наданий пакет документiв вiдповiдає умовам пункту 5 цього Порядку, то суб'єкту пiдприємницької дiяльностi надається Погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить (додаток 5), у двох примiрниках: один - для передачi до Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України для подальшого оформлення в установленому порядку лiцензiї на експорт чи iмпорт, другий - для пред'явлення у митнi органи пiд час митного оформлення вантажiв у зонi дiяльностi митниць та регiональних митниць, третiй примiрник Погодження зберiгається в Держекоiнспекцiї.

     7. Рiшення про видачу (або вiдмову у видачi) Погодження суб'єкту пiдприємницької дiяльностi, за наявностi всiх необхiдних документiв, приймається не пiзнiше нiж за 20 календарних днiв вiд дати реєстрацiї заяви.

     8. Вiдривний талон екологiчного контролю, що зазначений у Погодженнi, заповнюється державним iнспектором з охорони навколишнього природного середовища пiд час митного оформлення вантажу. Пiсля кожної вiдмiтки про поставку ксерокопiя Погодження (разом з талоном) надсилається заявником до Держекоiнспекцiї. Пiсля завершення поставок за даним контрактом талон вiдривається екологiчним iнспектором i надсилається до Держекоiнспекцiї. Надання iнформацiї заявником до Держекоiнспекцiї про кiлькiсть увезених/вивезених речовин (продукцiї) за виданим погодженням пiсля завершення термiну його дiї є обовязковим.

     9. У разi вiдмови у видачi Погодження робиться позначка в обох примiрниках заяви, де ставиться пiдпис заявника про отримання поданих документiв та ознайомлення з причиною вiдмови у видачi Погодження, при цьому другий примiрник заяви видається заявнику.

     10. При встановленнi фактичного порушення вимог даного Порядку, виникненнi обставин, що можуть призвести до невиконання зобов'язань України за Монреальським протоколом про речовини, що руйнують озоновий шар, а також iнших рiшень, обов'язкових для виконання Сторонами Монреальського протоколу, Держекоiнспекцiя має право призупинити або скасувати Погодження та повiдомити про це Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї України, Державну митну службу України та юридичну особу, що отримала Погодження.

     У разi незгоди суб'єкт пiдприємницької дiяльностi може оскаржити рiшення Мiнекоресурсiв у мiсячний термiн у судовому порядку.

     11. У разi встановлення факту вiдсутностi ОРР у перелiку продукцiї (додаток 2) митне оформлення вантажiв здiйснюється на пiдставi листiв-роз'яснень Держекоiнспекцiї та територiальних органiв Мiнекоресурсiв, що така продукцiя не мiстить озоноруйнiвних речовин i лiцензуванню вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25 грудня 2002 року N 1939 "Про перелiки товарiв, експорт та iмпорт яких пiдлягає квотуванню i лiцензуванню у 2003 роцi" не пiдлягає (додаток 6).

     12. У разi порушення даного Порядку суб'єкти пiдприємницької дiяльностi несуть вiдповiдальнiсть згiдно з чинним законодавством України.

Начальник Державної екологiчної iнспекцiї П.Свирид

 

Додаток 1
до п. 3 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

ПЕРЕЛIК
озоноруйнiвних речовин, експорт та iмпорт яких потребує отримання погодження

Найменування речовин Код згiдно
з УКТ ЗЕД
Чотирихлористий вуглець, або тетрахлорметан (ЧХВ) 2903 14 00 00
Метилхлороформ або 1, 1, 1-трихлоретан (МХФ) 2903 19 10 00
Бромистий метил 2903 30 33 00
Трихлорфторметан (ХФВ-11) 2903 41 00 00
Дихлордифторметан (ХФВ-12) 2903 42 00 00
1, 1, 2-трихлортрифторетан (ХФВ-113) 2903 43 00 00
1, 1, 2, 2-дихлортетрафторетан (ХФВ-114) 2903 44 10 00
Хлорпентафторетан (ХФВ-115) 2903 44 90 00
Хлортрифторметан (ХФВ-13) 2903 45 10 00
Пентахлорфторетан (ХФВ-111) 2903 45 15 00
Гептахлорфторпропан (ХФВ-211) 2903 45 25 00
Гексахлордифторпропани (ХФВ-212) 2903 45 30 00
Пентахлортрифторпропани (ХФВ-213) 2903 45 35 00
Тетрахлортетрафторпропани (ХФВ-214) 2903 45 40 00
Трихлорпентафторпропани (ХФВ-215) 2903 45 45 00
Дихлоргексафторпропани (ХФВ-216) 2903 45 50 00
Хлоргептафторпропани (ХФВ-217) 2903 45 55 00
Тетрахлордифторетан (ХФВ-112) 2903 45 90 00
Дихлорфторметан (ГХФВ-21), хлордифторметан (ГХФВ-22), хлорфторметан (ГХФВ-31), тетрахлорфторетан (ГХФВ-121), трихлордифторетан (ГХВФ-122), дихлортрифторетан (ГХФВ-123), хлортетрафторетан (ГХФВ-124), трихлорфторетан (ГХФВ-131), дихлортрифторетан (ГХФВ-132), хлортрифторетан (ГХФВ-133), дихлорфторетан (ГХФВ-141), 2-дихлорфторетан (ГХФВ-141-b), хлордифторетан (ГХФВ-142), хлордифторетан (ГХФВ-142-b), хлорфторетан (ГХФВ-151), гексахлорфторпропан (ГХФВ-221), пентахлордифторпропан (ГХФВ-222), тетрахлортрифторпропан (ГХФВ-223), трихлортетрафторпропан (ГХФВ-224), дихлорпентафторпропан (ГХФВ-225), 1-трифтор, 2-дифтор, 3-дихлорпропан (ГХФВ-225 ca), 1-хлордифтор, 2-дифтор, 3-хлорфторпропан (ГХФВ-225-cb), хлоргексафторпропан (ГХФВ-226), пентахлорфторпропан (ГХФВ-231), тетрахлордифторпропан (ГХФВ-232), трихлортрифторпропан (ГХФВ-233), дихлортетрафторпропан (ГХФВ-234), хлорпентафторпропан (ГХФВ-235), тетрахлорфторпропан (ГХФВ-241), трихлордифторпропан (ГХФВ-242), дихлортрифторпропан (ГХФВ-243), хлортетрафторпропан (ГХФВ-244), трихлорфторпропан (ГХФВ-251), дихлордифторпропан (ГХФВ-252), хлортрифторпропан (ГХФВ-253), дихлорфторпропан (ГХФВ-261), хлордифторпропан (ГХФВ-262), хлорфторпропан (ГХФВ-271) 2903 49 10 00
Дибромфторметан, бромдифторметан, бромфторметан, тетрабромфторетан, трибромдифторетан, дибромтрифторетан, бромтетрафторетан, трибромфторетан, дибромдифторетан, бромтрифторетан, дибромфторетан, бромдифторетан, бромфторетан, гексабромфторпропан, пентабромдифторпропан, тетрабромтрифторпропан, трибромтетрафторпропан, дибромпентафторпропан, бромгексафторпропан, пентабромфторпропан, тетрабромдифторпропан, трибромтрифторпропан, дибромтетрафторпропан, бромпентафторпропан, тетрабромфторпропан, трибромдифторпропан, дибромтрифторпропан, бромтетрафторпропан, трибромфторпропан, дибромдифторпропан, бромтрифторпропан, дибромфторпропан, бромдифторпропан, бромфторпропан 2903 49 30 00
Бромхлордифторметан (Галон 1211) 2903 46 10 00
Бромтрифторметан (Галон 1301) 2903 46 20 00
1, 1, 2, 2-дибромтетрафторетан (Галон 2402) 2903 46 90 00
Хiмiчнi речовини або продукти хiмiчного виробництва або сумiжних виробництв, не включенi до iнших угруповань: 3824 71 00 00
    - сумiшi з вмiстом пергалогенованих похiдних ациклiчних вуглецiв з двома або бiльше рiзними галогенами:
- з вмiстом ациклiчних вуглеводiв, пергалогенованих лише фтором та хлором
Хiмiчнi речовини або продукти хiмiчного виробництва або сумiжних виробництв, не включенi до iнших угруповань: 3824 90 95 00
    - iншi

     Примiтки:

     1. Лiцензiї видаються за погодженням з Мiнiстерством екологiї та природних ресурсiв України.

     2. Iмпорт товарiв за кодом згiдно з УКТ ЗЕД 2903 19 10 00 безпосередньо Банкнотно-монетним двором та фабрикою банкнотного паперу Нацiонального банку для власних потреб здiйснюється без лiцензiй.

 

Додаток 2
до пунктiв 3, 11 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

ПЕРЕЛIК
продукцiї, яка може мiстити озоноруйнiвнi речовини й експорт та iмпорт якої пiдлягає лiцензуванню

Найменування продукцiї Код згiдно
з УКТ ЗЕД
Продукцiя, яка надходить в аерозольнiй упаковцi:
2106
3208
3209
3210 00
3212
3213
3214
3304
3305
3306
3307
3402
3403
3405
3506 91 00
3808
3809
3811
3812
3813 00 00 00
3814
3820 00 00 00
3824 90 70 00 - 3824 90 95 00
3910 00 00
Продукти, не включенi до iнших угрупувань, з умiстом 70 % або бiльше мастил з нафти або нафтопродуктiв:
- мастила та оливи, iншi (в аерозольнiй упаковцi)
2710 00 98 00
Установки для кондицiювання повiтря, до складу яких входять вентилятори з двигуном та прилади для вимiрювання температури i вологостi повiтря, включаючи кондицiонери, у яких вологiсть не регулюється окремо 8415
Холодильники, морозильники та iнше холодильне i морозильне обладнання, електричне або iнших типiв; тепловi насоси, крiм установок для кондицiювання повiтря, товарної позицiї 8415 8418
Вогнегасники зарядженi 8424 10
Автомати для торгiвлi з обiгрiвальними або охолоджувальними пристроями 8476 21 00 00
8476 81 00 00
Зброя iнша (засоби iндивiдуального самозахисту в аерозольнiй упаковцi) 9304 00 00 00

     Продукцiя, яка вiдповiдає кодам, зазначеним у графi "Код згiдно з УКТ ЗЕД", але надходить не в аерозольнiй упаковцi, лiцензуванню не пiдлягає.

     Примiтки:

     1. Лiцензiї видаються за погодженням з Мiнiстерством екологiї та природних ресурсiв України. У разi вiдсутностi озоноруйнiвних речовин у перелiку продукцiї, яка пiдпадає пiд зазначенi коди УКТ ЗЕД, митне оформлення вантажiв здiйснюється на пiдставi листiв-роз'яснень Мiнiстерства екологiї та природних ресурсiв та його територiальних органiв про те, що така продукцiя не мiстить озоноруйнiвних речовин i лiцензування не потребує.

     2. Iмпорт товарiв за товарною позицiєю 3405 згiдно з УКТ ЗЕД безпосередньо Банкнотно-монетним двором та фабрикою банкнотного паперу Нацiонального банку для власних потреб здiйснюється без лiцензiй.

     3. У разi наявностi в складi продукцiї за кодами 84 15 та 84 18 згiдно з УКТ ЗЕД речовин за кодом 2903 49 10 00 згiдно з УКТ ЗЕД митне оформлення зазначеної продукцiї здiйснюється на пiдставi листа Мiнекоресурсiв або його територiальних органiв про те, що така продукцiя лiцензуванню не пiдлягає.

 

Додаток 3
до п. 3 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

ПЕРЕЛIК
країн - Сторiн Монреальського протоколу, експорт/iмпорт озоноруйнiвних речовин (продукцiї) до/з яких дозволяється

     1. Австралiйський Союз

     2. Австрiйська Республiка

     3. Республiка Азербайджан

     4. Алжирська Народна Демократична Республiка

     5. Республiка Албанiя

     6. Антигуа i Барбуда

     7. Республiка Ангола

     8. Арабська Республiка Єгипет

     9. Спiвдружнiсть Багамських Островiв

     10. Народна Республiка Бангладеш

     11. Барбадос

     12. Держава Бахрейн

     13. Белiз

     14. Республiка Бенiн

     15. Республiка Болiвiя

     16. Республiка Боснiя i Герцеговина

     17. Республiка Ботсвана

     18. Держава Бруней-Даруссалам

     19. Буркiна-Фасо

     20. Республiка Бурундi

     21. Республiка Вануату

     22. Республiка Вiрменiя

     23. Соцiалiстична Народна Лiвiйська Арабська Джамахiрiя

     24. Республiка Венесуела

     25. Габонська Республiка

     26. Кооперативна Республiка Гайана

     27. Республiка Гаїтi

     28. Республiка Гамбiя

     29. Республiка Гана

     30. Республiка Гватемала

     31. Гвiнейська Республiка

     32. Республiка Гондурас

     33. Гренада

     34. Грецька Республiка

     35. Держава Iзраїль

     36. Республiка Джибутi

     37. Спiвдружнiсть Домiнiки

     38. Домiнiканська Республiка

     39. Республiка Еквадор

     40. Естонська Республiка

     41. Ефiопiя

     42. Республiка Заїр

     43. Республiка Замбiя

     44. Республiка Зiмбабве

     45. Iсламська Республiка Iран

     46. Iрландiя

     47. Республiка Iсландiя

     48. Королiвство Iспанiя

     49. Iталiйська Республiка

     50. Йорданське Хашемiтське Королiвство

     51. Єменська Республiка

     52. Республiка Кабо-Верде

     53. Республiка Камерун

     54. Киргизька Республiка

     55. Королiвство Камбоджа

     56. Канада

     57. Держава Катар

     58. Республiка Кенiя

     59. Республiка Кiпр

     60. Республiка Кiрибатi

     61. Китайська Народна Республiка

     62. Республiка Колумбiя

     63. Федеральна Iсламська Республiка Коморськi Острови

     64. Республiка Конго

     65. Корейська Народно-Демократична Республiка

     66. Королiвство Бельгiя

     67. Королiвство Данiя

     68. Королiвство Нiдерланди

     69. Королiвство Норвегiя

     70. Королiвство Швецiя

     71. Республiка Коста-Рiка

     72. Республiка Кот-д'Iвуар

     73. Лаоська Народно-Демократична Республiка

     74. Латвiйська Республiка

     75. Королiвство Лесото

     76. Республiка Лiберiя

     77. Лiванська Республiка

     78. Литовська Республiка

     79. Князiвство Лiхтенштейн

     80. Велике Герцогство Люксембург

     81. Республiка Маврикiй

     82. Iсламська Республiка Мавританiя

     83. Республiка Мадагаскар

     84. Республiка Малавi

     85. Малайзiя

     86. Республiка Малi

     87. Мальдiвська Республiка

     88. Республiка Мальта

     89. Королiвство Марокко

     90. Республiка Маршальськi (Маршалловi ) Острови

     91. Мексиканськi Сполученi Штати

     92. Республiка Мозамбiк

     93. Князiвство Монако

     94. Монголiя

     95. Союз М'янма

     96. Республiка Намiбiя

     97. Королiвство Непал

     98. Республiка Нiгер

     99. Федеративна Республiка Нiгерiя

     100. Республiка Нiкарагуа

     101. Нова Зеландiя

     102. Танзанiя

     103. Сполучене Королiвство Великобританiї та Пiвнiчної Iрландiї

     104. Об'єднанi Арабськi Емiрати

     105. Султанат Оман

     106. Iсламська Республiка Пакистан

     107. Республiка Палау

     108. Республiка Панама

     109. Незалежна Держава Папуа - Нова Гвiнея

     110. Республiка Парагвай

     111. Республiка Перу

     112. Пiвденно-Африканська Республiка

     113. Португальська Республiка

     114. Аргентинська Республiка

     115. Республiка Бiлорусь

     116. Республiка Болгарiя

     117. Республiка Казахстан

     118. Республiка Грузiя

     119. Республiка Iндiя

     120. Республiка Iндонезiя

     121. Республiка Корея

     122. Республiка Куба

     123. Держава Кувейт

     124. Республiка Молдова

     125. Республiка Польща

     126. Республiка Узбекистан

     127. Республiка Хорватiя

     128. Росiйська Федерацiя

     129. Румунiя

     130. Республiка Ель-Сальвадор

     131. Самоа

     132. Сомалiйська Демократична Республiка

     133. Республiка Суринам

     134. Незалежна Держава Захiдне Самоа

     135. Королiвство Саудiвська Аравiя

     136. Сент-Вiнсент i Гренадiни

     137. Королiвство Свазiленд

     138. Республiка Сейшельськi Острови

     139. Республiка Сенегал

     140. Федерацiя Сент-Кiтс i Невiс

     141. Сент-Люсiя

     142. Республiка Сiнгапур

     143. Сiрiйська Арабська Республiка

     144. Словацька Республiка

     145. Республiка Словенiя

     146. Соломоновi Острови

     147. Соцiалiстична Республiка В'єтнам

     148. Союзна Республiка Югославiя

     149. Сполученi Штати Америки

     150. Республiка Судан

     151. Республiка Сьєрра-Леоне

     152. Республiка Таджикистан

     153. Королiвство Таїланд

     154. Тоголезька Республiка

     155. Республiка Тринiдад i Тобаго

     156. Тувалу

     157. Тунiська Республiка

     158. Турецька Республiка

     159. Туркменiстан

     160. Республiка Уганда

     161. Угорська Республiка

     162. Україна

     163. Схiдна Республiка Уругвай

     164. Федеративнi Штати Мiкронезiї

     165. Федеративна Республiка Бразилiя

     166. Федеративна Республiка Нiмеччина

     167. Суверенна Демократична Республiка Фiджi

     168. Республiка Фiлiппiни

     169. Фiнляндська Республiка

     170. Французька Республiка

     171. Центральноафриканська Республiка

     172. Республiка Чад

     173. Чеська Республiка

     174. Республiка Чилi

     175. Швейцарська Конфедерацiя

     176. Демократична Соцiалiстична Республiка Шрi-Ланка

     177. Республiка Македонiя

     178. Ямайка

     179. Японiя

Додаток 4
до п. 5 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить
 

Заява
про отримання погодження на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин та продукцiї, що їх мiстить

Заявник  
(для юридичних осiб - повне найменування суб'єкта господарчої дiяльностi,
 
для фiзичних осiб - прiзвище, iм'я, по батьковi; серiя, N паспорта, коли та ким виданий)
Мiсцезнаходження (мiсце проживання)  
 
Контракт  
(номер, дата, загальна сума контракту,
 
фiрма-виробник, фiрма-постачальник)
Предмет контракту  
(код товару за УКТ ЗЕД, його повна назва,
 
кiлькiсть, одиниця вимiру,
 
цiна одиницi вимiру товару лiтерами)
Керiвник органiзацiї iмпортера (експортера)  
 
(посада; прiзвище, iм'я, по батьковi)
      
(дата) (пiдпис)
М.П.
Вiдмовлено у видачi у зв'язку з  
 
 
 
(посада; прiзвище, iм'я, по батьковi; пiдпис; дата)
Поданi документи отримав, з причинами вiдмови ознайомлений
 
(посада; прiзвище, iм'я, по батьковi; пiдпис; дата)

 

Додаток 5
до п. 6 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить
 

Мiнiстерство екологiї та природних ресурсiв України
Державна екологiчна iнспекцiя

ПОГОДЖЕННЯ
для отримання лiцензiї на експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин та продукцiї, що їх мiстить

вiд   N  
(дата цифрами)
Видане  
(для юридичних осiб - повне найменування суб'єкта господарчої дiяльностi,
 
для фiзичних осiб - прiзвище, iм'я, по батьковi; серiя, N паспорта, коли та ким виданий)
Мiсцезнаходження (мiсце проживання)  
Контракт  
(номер, дата, загальна сума контракту)
 
(фiрма-виробник, фiрма-постачальник)
Предмет контракту  
(код товару за УКТ ЗЕД, його повна назва,
 
кiлькiсть, одиниця вимiру, цiна товару)
Посадова особа Держекоiнспекцiї
      
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi) (пiдпис)
М.П.
 
Вiдривний талон екологiчного контролю
Дата митного оформлення вантажу Назва
продукцiї
Кiлькiсть вивезеного/ввезеного
товару за контрактом,
N Погодження
Пункт екологiчного контролю Пiдпис,
штамп

     Примiтка. Даний талон заповнюється державним екологiчним iнспектором пiд час митного оформлення вантажу. Пiсля кожної вiдмiтки про поставку ксерокопiя погодження (разом з талоном) надсилається заявником до Держекоiнспекцiї. Пiсля остаточного завершення поставок за даним контрактом талон вiдривається державним екологiчним iнспектором i надсилається до Держекоiнспекцiї.

 

Додаток 6
до п. 11 Порядку видачi погодження для отримання лiцензiїна експорт та iмпорт озоноруйнiвних речовин i продукцiї, що їх мiстить

ЛИСТ-РОЗ'ЯСНЕННЯ

     Цим засвiдчую, що продукцiя (речовина):

     (назва продукцiї) пiд кодом (кодами) УКТ ЗЕД, виробництва фiрми (назва фiрми, країна),

     яка планується до ввезення/вивезення суб'єктом пiдприємницької дiяльностi (назва суб'єкта) згiдно з контрактом (договором) N _________ з фiрмою (назва),

     не мiстить озоноруйнiвних речовин (не є озоноруйнiвною речовиною), iмпорт та експорт яких пiдлягає лiцензуванню, i тому не пiдпадає пiд дiю постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд ____ ____.

    Посадова особа пiдпис
М.П.
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.