ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

15 червня 2010 р. N 641


Про визначення зон дiяльностi Виноградiвської, Ужгородської та Чопської митниць та внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 26.04.2006 N 335

     З метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв на територiї Закарпатської областi наказую:

     1. Визначити зоною дiяльностi Виноградiвської митницi - Берегiвський, Виноградiвський, Iршавський, Мiжгiрський, Рахiвський, Тячiвський, Хустський райони Закарпатської областi, за винятком смт Батьово Берегiвського району, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi та транспортних засобiв, що належать громадянам.

     2. Визначити зоною дiяльностi Ужгородської митницi - Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Мукачiвський, Перечинський та Свалявський райони Закарпатської областi, за винятком населених пунктiв Чопа, Тийглаша, Сюрте, Соломонового, Есеня, Малої Добронi, Великої Добронi, Червоного, Тисаашванi, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi.

     3. Визначити зоною дiяльностi Чопської митницi - населенi пункти Чоп, Тийглаш, Сюрте, Соломонове, Есень, Мала Добронь, Велика Добронь, Червоне, Тисаашвань, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, смт Батьово Берегiвського району Закарпатської областi та територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, крiм митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам.

     4. Унести до Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами), такi змiни:

     у пунктi 22 рядок "Зона дiяльностi" викласти в наступнiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Мукачiвський, Перечинський та Свалявський райони Закарпатської областi, за винятком населених пунктiв Чопа, Тийглаша, Сюрте, Соломонового, Есеня, Малої Добронi, Великої Добронi, Червоного, Тисаашванi, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 23 рядок "Зона дiяльностi" викласти в наступнiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Берегiвський, Виноградiвський, Iршавський, Мiжгiрський, Рахiвський, Тячiвський, Хустський райони Закарпатської областi, за винятком смт Батьово Берегiвського району, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi та транспортних засобiв, що належать громадянам";

     у пунктi 24 рядок "Зона дiяльностi" викласти в наступнiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - населенi пункти Чоп, Тийглаш, Сюрте, Соломонове, Есень, Мала Добронь, Велика Добронь, Червоне, Тисаашвань, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, смт Батьово Берегiвського району Закарпатської областi та територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, крiм митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам".

     5. Керiвникам Виноградiвської, Ужгородської та Чопської митниць внести вiдповiднi змiни до Положень про Виноградiвську, Ужгородську та Чопську митницi.

     6. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) забезпечити внесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України.

     7. Керiвникам Ужгородської, Чопської та Виноградiвської митниць проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i громадян про змiни, передбаченi цим наказом.

     8. Установити, що цей наказ набирає чинностi з 22.06.2010.

     9. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П.В.

Голова Служби I.Г.Калєтнiк
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.