Документ скасований: Наказ № 513/953 від 10.09.2008

ЛУГАНСЬКА МИТНИЦЯ
ЛУГАНСЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГIН

НАКАЗ

вiд 20 серпня 2008 року N 461/882


Про внесення доповнень до Технологiчної схеми пропуску через державний кордон осiб, транспортних засобiв, перевiзникiв i громадян, товарiв та iнших предметiв, що перемiщуються ними, в пунктi пропуску для автомобiльного сполучення "Iзварине"

Зареєстровано
в Головному управлiннi юстицiї у Луганськiй областi
4 вересня 2008 р. за N 44/886


     На виконання вимог Закону України "Про державний кордон України" вiд 04.11.91 N 1777-XII (iз змiнами та доповненнями), Закону України "Про Державну прикордонну службу України" вiд 03.04.2003 N 661-IV (iз змiнами та доповненнями), Митного кодексу України вiд 11.07.2002 N 92-IV (iз змiнами та доповненнями), Положення про пункти пропуску через державний кордон, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 03.08.2000 N 1203 (iз змiнами та доповненнями), Типової технологiчної схеми пропуску через державний кордон автомобiльних, водних, залiзничних та повiтряних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, та Порядку здiйснення митного контролю автомобiльних транспортних засобiв перевiзникiв i товарiв, що перемiщуються ними, у пунктах пропуску через державний кордон, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 24.12.2003 N 1989 (iз змiнами та доповненнями), Порядку спiльного огляду автомобiльних транспортних засобiв, якi використовуються для перевезення зовнiшньоекономiчних вантажiв, затвердженого спiльним наказом Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України та Державної митної служби України вiд 28.02.2004 N 202/163, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 24.03.2004 за N 360/8959, постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13.04.2005 N 269 "Про здiйснення попереднього документального контролю товарiв у пунктах пропуску через державний кордон України" (зi змiнами та доповненнями), наказу Державної митної служби України, Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України, Мiнiстерства охорони здоров'я України, Мiнiстерства аграрної полiтики України, Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України, Мiнiстерства культури i туризму України вiд 31.08.2005 N 819/641/435/441/310/592 "Про затвердження Iнструкцiї з органiзацiї здiйснення попереднього документального контролю товарiв, що ввозяться на митну територiю України", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 16.09.2005 за N 1062/11342 (зi змiнами та доповненнями), наказу Адмiнiстрацiї Державної прикордонної служби України та Державної митної служби України вiд 24.11.2003 N 297/793, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 09.12.2003 за N 1133/8454 (зi змiнами та доповненнями) та з метою приведення нормативно-правового акта у вiдповiднiсть до вимог чинного законодавства, забезпечення сприятливих умов для перетинання державного кордону громадянами i транспортними засобами наказуємо:

     1. Унести доповнення до Технологiчної схеми пропуску через державний кордон осiб, транспортних засобiв перевiзникiв i громадян, товарiв та iнших предметiв, що перемiщуються ними в пунктi пропуску для автомобiльного сполучення "Красна Талiвка", яка затверджена спiльним наказом Луганської митницi й Луганським прикордонним загоном вiд 07.07.2008 р. N 375/713, зареєстрованого в Головному управлiннi юстицiї у Луганськiй областi 22.07.2008 року за N 27/879 (далi - Технологiчна схема), та викласти пункт 10.13 (Роздiл IV) Технологiчної схеми викласти в такiй редакцiї:

     "10.13. Особливостi пропуску автобусiв.

     Прикордонний та митний контроль осiб та їх речей, якi прямують на рейсових автобусах та автобусах з органiзованими туристичними групами та офiцiйними делегацiями здiйснюються без виходу пасажирiв з автобуса, якщо це не перешкоджає здiйсненню прикордонного та митного контролю. Прикордонно-митне оформлення та пропуск через державний кордон органiзованих груп туристiв i їх транспортних засобiв здiйснювати поза чергою в прiоритетному порядку. Алгоритм дiй посадових осiб i порядок здiйснення контролю органiзованих груп туристiв усiма контрольними службами в пунктi пропуску визначено в окремих додатках:

     - на в'їзд додаток N 12;

     - на виїзд додаток N 13.

     У разi встановлення ознак причетностi особи до протиправної дiяльностi, перевезення в автобусi предметiв з ознаками контрабанди або порушенням митних правил, на пiдставi аналiзу та оцiнки ризикiв, особа або автобус виводяться iз загального потоку руху i пiдлягають огляду ССОГ. За результатами проведення огляду ССОГ складається акт огляду транспортного засобу, оформлений iнiцiатором, зазначеним у пунктi 4. Акт огляду складається в трьох примiрниках за формою, визначеною в додатку 2 до цiєї Технологiчної схеми. Перший примiрник акта огляду надається власнику (особi) транспортного засобу, другий та третiй примiрники залишаються у справах вiддiлу прикордонної служби "Краснодон" та сектору митного оформлення митного поста "Iзварине". Всi примiрники акта огляду пiдписуються всiма членами спiльної групи з визначенням iнiцiатора проведення огляду.".

     2. Начальникам митного поста "Iзварине" та вiддiлу прикордонної служби "Краснодон" типу "Б":

     2.1. Органiзувати вивчення доповнень до Технологiчної схеми з особовим складом пiдпорядкованих пiдроздiлiв iз прийняттям залiкiв;

     2.2. Провести робочi зустрiчi з керiвниками контрольних пiдроздiлiв у пунктi пропуску через державний кордон, на яких довести доповнення до Технологiчної схеми з метою забезпечення неухильного виконання цього наказу.

     3. Начальнику юридичного вiддiлу Луганської митницi органiзувати реєстрацiю наказу в Головному управлiнню юстицiї в Луганськiй областi та iнспектору зв'язкiв з громадськiстю забезпечити його опублiкування в засобах масової iнформацiї.

     4. Встановити, що даний наказ набирає чинностi через 10 днiв пiсля дня його реєстрацiї в Головному управлiнню юстицiї в Луганськiй областi, але не ранiше дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Начальникам загального вiддiлу Луганської митницi та загального дiловодства Луганського прикордонного загону направити даний наказ до задiяних структурних пiдроздiлiв (згiдно вiдомчої приналежностi).

     5. Начальникам загального вiддiлу Луганської митницi та загального дiловодства Луганського прикордонного загону направити даний наказ до задiяних структурних пiдроздiлiв (згiдно вiдомчої приналежностi).

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника митницi, який за розподiлом обов'язкiв координує роботу митних постiв у пунктах пропуску, та начальника вiддiлу прикордонної служби "Краснодон" типу "Б".

Начальник Луганської митницi О. I. Лебедєв
Начальник Луганського прикордонного загону А. С. Король
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.