ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Закону України "Про Перелiк документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi"

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Внести до Перелiку документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi, затвердженого Законом України "Про Перелiк документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi" (Вiдомостi Верховної Ради України, 2011 р., N 47, ст. 532; iз змiнами, внесеними законами України вiд 8 липня 2011 року N 3677-VI та вiд 3 листопада 2011 року N 3995-VI), такi змiни:

     1) у графi "Назва документа дозвiльного характеру":

     пункти 20, 21, 36, 37, 52, 70 та 96 викласти в такiй редакцiї:

     "20. Дозвiл або сертифiкат на ввезення в Україну i вивезення за її межi об'єктiв рослинного свiту

     21. Дозвiл або сертифiкат на ввезення в Україну i вивезення за її межi об'єктiв тваринного свiту";

     "36. Дозвiл на спецiальне використання природних ресурсiв у межах територiй та об'єктiв природно-заповiдного фонду

     37. Дозвiл на виробництво, зберiгання, транспортування, використання, захоронення, знищення та утилiзацiю отруйних речовин, у тому числi продуктiв бiотехнологiї та iнших бiологiчних агентiв";

     "52. Дозвiл на переселення тварин у новi мiсця перебування, аклiматизацiю нових для фауни України видiв диких тварин, а також на здiйснення заходiв щодо схрещування диких тварин";

     "70. Дозвiл на спецiальне водокористування";

     "96. Погодження клопотання водокористувачiв з обґрунтуванням потреби у водi для отримання дозволу на спецiальне водокористування";

     у пунктi 75 слово "Дозвiл" замiнити словами "Письмова згода (повiдомлення)";

     2) пункт 71 виключити;

     3) доповнити Перелiк пунктами 144 - 153 такого змiсту:

"144. Дозвiл на провадження дiяльностi, спрямованої на штучнi змiни стану атмосфери та атмосферних явищ у господарських цiлях Закон України "Про охорону атмосферного повiтря"
145. Дозвiл на спецiальне використання (добування, збирання) об'єктiв Червоної книги України Закон України "Про Червону книгу України"
146. Дозвiл на проведення державної апробацiї (випробовувань) генетично модифiкованих органiзмiв у вiдкритiй системi Закон України "Про державну систему бiобезпеки при створеннi, випробуваннi, транспортуваннi та використаннi генетично модифiкованих органiзмiв"
147. Дозвiл на ввезення незареєстрованих генетично модифiкованих органiзмiв для науково-дослiдних цiлей у замкненiй та вiдкритiй системах, а також з метою проведення їх державної апробацiї (випробовувань) Закон України "Про державну систему бiобезпеки при створеннi, випробуваннi, транспортуваннi та використаннi генетично модифiкованих органiзмiв"
148. Дозвiл на ввезення продукцiї, отриманої з використанням генетично модифiкованих органiзмiв для науково-дослiдних цiлей Закон України "Про державну систему бiобезпеки при створеннi, випробуваннi, транспортуваннi та використаннi генетично модифiкованих органiзмiв"
149. Дозвiл на утримання диких тварин у неволi Закон України "Про захист тварин вiд жорстокого поводження"
150. Дозвiл на проведення заходiв, спрямованих на охорону природних комплексiв, лiквiдацiю наслiдкiв аварiй, стихiйного лиха та в iнших цiлях, не передбачених проектом органiзацiї територiї природного заповiдника та охорони його природних комплексiв Закон України "Про природно-заповiдний фонд України"
151. Дозвiл на експлуатацiю об'єкта поводження з небезпечними вiдходами Закон України "Про вiдходи"
152. Дозвiл на зберiгання та видалення вiдходiв Закон України "Про вiдходи"
153. Погодження мiсць розмiщення пiдприємств, що здiйснюють переробку, утилiзацiю або знищення вилученої з обiгу неякiсної, небезпечної продукцiї Закон України "Про вилучення з обiгу, переробку, утилiзацiю, знищення або подальше використання неякiсної та небезпечної продукцiї".

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня, наступного за днем його опублiкування.

Президент України В.ЯНУКОВИЧ

м. Київ
22 березня 2012 року
N 4619-VI

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.