МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

26.02.2004 N 73


Про внесення змiн до деяких наказiв Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
2 березня 2004 р. за N 269/8868


     На виконання Указу Президента України вiд 26.05.2003 N 434 "Про деякi заходи щодо оптимiзацiї керiвництва в системi центральних органiв виконавчої влади" наказую:

     1. Унести до наказу Мiнiстерства економiки України вiд 17.04.2000 N 47 "Про затвердження Положення про порядок видачi разових (iндивiдуальних) лiцензiй", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 05.05.2000 за N 259/4480, такi змiни:

     у текстi наказу та Положення про порядок видачi разових (iндивiдуальних) лiцензiй, затвердженого зазначеним наказом, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" i "Мiнiстерство економiки України" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" i "Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї України" у вiдповiдному вiдмiнку;

     пункт 3.2 Положення викласти в такiй редакцiї:

     "3.2. Лiцензiї або листи з вiдмовою у видачi лiцензiї мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, директор департаменту державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю i його заступник, начальник управлiння нетарифного регулювання та його заступник".

     2. Унести до наказу Мiнiстерства економiки України вiд 19.05.2000 N 88 "Про уточнення порядку лiцензування експорту до США деяких виробiв з обрiзного вуглецевого прокату плоского походженням з України", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 01.06.2000 за N 322/4543, такi змiни:

     у текстi наказу та Порядку оформлення та видачi експортних сертифiкатiв на експорт до США деяких виробiв з обрiзного вуглецевого прокату плоского походженням з України, затвердженого зазначеним наказом, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" та "департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" та "департамент державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю" у вiдповiдному вiдмiнку.

     3. Унести до наказу Мiнiстерства економiки України вiд 29.06.2000 N 136 "Про порядок реєстрацiї та облiку зовнiшньоекономiчних договорiв (контрактiв)", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 17.07.2000 за N 420/4641, такi змiни:

     у текстi наказу та Порядку здiйснення облiку (реєстрацiї) зовнiшньоекономiчних договорiв (контрактiв), затвердженого зазначеним наказом, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" у вiдповiдному вiдмiнку;

     абзац перший пункту 13 Порядку викласти в такiй редакцiї:

     "13. Картки реєстрацiї-облiку або листи з вiдмовою в реєстрацiї мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, директор департаменту державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю i його заступник, начальник управлiння нетарифного регулювання та його заступник".

     4. Унести до наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 09.10.2001 N 231 "Про порядок реєстрацiї та облiку зовнiшньоекономiчних договорiв про виконання робiт, надання послуг та поставки обладнання для будiвництва iнвестицiйних об'єктiв у Туркменiстанi", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 24.10.2001 за N 901/6092, такi змiни: у текстi наказу та Порядку здiйснення облiку (реєстрацiї) зовнiшньоекономiчних договорiв про виконання робiт, надання послуг та поставок обладнання вiтчизняними суб'єктами господарювання для будiвництва iнвестицiйних об'єктiв у Туркменiстанi, затвердженого зазначеним наказом, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" та "департамент торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" та "департамент державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю" у вiдповiдному вiдмiнку;

     абзац перший пункту 12 Порядку викласти в такiй редакцiї:

     "12. Картки реєстрацiї-облiку або листи з вiдмовою в реєстрацiї мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, директор департаменту державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю i його заступник, начальник управлiння нетарифного регулювання та його заступник".

     5. У текстi наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 02.07.2002 N 195 "Про затвердження Порядку ведення облiку експортних операцiй, предметом яких є виконання зобов'язань України згiдно з Угодою мiж Україною та Туркменiстаном про постачання природного газу з Туркменiстану в Україну", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.07.2002 за N 584/6872, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" у вiдповiдному вiдмiнку.

     6. Унести до наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 06.03.2003 N 52 "Про порядок видачi дозволiв на iмпорт в Україну", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 18.03.2003 за N 213/7534, такi змiни:

     у текстi наказу та Порядку видачi дозволiв на iмпорт в Україну товарiв, щодо яких застосованi заходи нагляду або регiонального нагляду згiдно з рiшеннями Мiжвiдомчої комiсiї з мiжнародної торгiвлi, затвердженого зазначеним наказом слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" у вiдповiдному вiдмiнку;

     пункт 3.4 Порядку викласти в такiй редакцiї:

     "3.4. Дозволи на iмпорт або листи з вiдмовою в їх видачi мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, директор департаменту державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю i його заступник, начальник управлiння нетарифного регулювання та його заступник".

     7. Унести до наказу Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України вiд 01.08.2002 N 232 "Про порядок лiцензування iмпорту товарiв в Україну, якi є об'єктом застосування спецiальних заходiв", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 21.06.2002 за N 685/6973, такi змiни:

     у текстi наказу та Порядку лiцензування iмпорту в Україну, щодо якого застосовуються спецiальнi заходи згiдно з рiшеннями Мiжвiдомчої комiсiї з мiжнародної торгiвлi, затвердженого зазначеним наказом, слова "управлiння нетарифного регулювання та контрактного облiку" в усiх вiдмiнках замiнити словами "управлiння нетарифного регулювання" у вiдповiдному вiдмiнку;

     пункт 3.5 Порядку викласти в такiй редакцiї:

     "3.5. Спецiальнi лiцензiї або листи з вiдмовою у видачi спецiальної лiцензiї мають право пiдписувати перший заступник Мiнiстра, заступник Мiнiстра, директор департаменту державної полiтики у сферi зовнiшньої торгiвлi, торговельних обмежень та контролю за зовнiшньоекономiчною дiяльнiстю i його заступник, начальник управлiння нетарифного регулювання та його заступник".

     8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Мiнiстра економiки та з питань європейської iнтеграцiї України Пятницького В.Т.

Мiнiстр економiки та з питань європейської iнтеграцiї України М.Деркач
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.