ДЕРЖАВНА ВЕТЕРИНАРНА ТА ФIТОСАНIТАРНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 27 березня 2013 року N 137


Про затвердження iнформацiйних карток адмiнiстративних послуг, що надаються Держветфiтослужбою

     Вiдповiдно до пiдпункту 83.3 пункту 83 Указу Президента України вiд 12.03.2013 N 128 "Про нацiональний план дiй на 2013 щодо впровадження Програми економiчних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспiльство, конкурентноспроможна економiка, ефективна держава" наказую:

     1. Затвердити iнформацiйнi картки адмiнiстративних послуг, що надаються Держветфiтослужбою (додаються) з подальшим їх розмiщенням на її офiцiйному веб-сайтi.

     2. Територiальним органам та регiональним службам державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi Держветфiтослужби забезпечити затвердження та розмiщення на власних офiцiйних веб-сайтах iнформацiйних карток адмiнiстративних послуг, яки безпосередньо надаються вищезазначеними органами.

     3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Голова В. М. Горжеєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
для отримання ветеринарних документiв:

     1) мiжнароднi ветеринарнi сертифiкати (для країн СНД - ветеринарнi свiдоцтва форми N 1, N 2 та N 3) - при перемiщеннi за межi України;

     2) ветеринарнi свiдоцтва (для України - форми N 1 та N 2) - при перемiщеннi за межi територiї Автономної Республiки Крим, областей, мiст Києва та Севастополя, районiв, мiст;

     3) ветеринарнi довiдки - при перемiщеннi в межах району.

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     1) управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi, мiстах обласного значення, районах;

     2) державнi заклади ветеринарної медицини;

     3) регiональнi служби державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закон України "Про ветеринарну медицину", ст. 32, 99.
Закон України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi", пункт 3 ст. 2.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 13.04.2009 N 85 "Про затвердження Порядку видачi ветеринарних документiв", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 16.06.2009 за N 519/16535.
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Пiдтвердження ветеринарно-санiтарного стану товару i благополуччя мiсцевостi його походження.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Ветеринарнi документи.
2. Експертнi висновки державних лабораторiй ветеринарної медицини.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
Документи можуть бути надiсланi рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому пiдпис заявника (фiзичної особи - пiдприємця) та уповноваженої ним особи засвiдчується нотарiально.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу 18,09 гривнi - за видачу ветеринарного свiдоцтва (для України - за формами N 1 та 2) - при перемiщеннi за межi територiї Автономної Республiки Крим, областей, мiст Києва та Севастополя, районiв, мiст;
14,85 гривнi - за видачу мiжнародного ветеринарного сертифiката (для країн СНД - ветеринарнi свiдоцтва за формами N 1, 2 та 3) - при перемiщеннi за межi України;
14,46 гривнi - за видачу ветеринарної довiдки - при перемiщеннi в межах району.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Розрахунковi рахунки суб'єктiв надання адмiнiстративної послуги.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Не пiзнiше нiж через мiсяць з дати надходження документiв на розгляд.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Недотримання ветеринарно-санiтарних заходiв, передбачених законодавством; ускладнення епiзоотичної ситуацiї на вiдповiднiй територiї, потужностi (об'єктi).
2. Неможливiсть безпосереднього огляду об'єкта державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду.
3. Вiдсутнiсть документального пiдтвердження епiзоотичного благополуччя мiсцевостi походження та ветеринарно-санiтарного стану об'єктiв; вiдсутнiсть необхiдної ветеринарної обробки тварин, їх карантинування, вiдповiдних дослiджень та/або експертного висновку.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача вiдповiдного ветеринарного документа.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання документа дозвiльного характеру засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно пункту 3 статтi 32 Закону України "Про ветеринарну медицину", пункту 3 статтi 2 Закону України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi" право видачi ветеринарних документiв надається вiдповiдним державним iнспекторам ветеринарної медицини та уповноваженим лiкарям ветеринарної медицини:
1) управлiнь ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi, мiстах обласного значення, районах;
2) державних закладiв ветеринарної медицини;
3) регiональних служб державного ветеринарно-санiтарного контролю та нагляду на державному кордонi та транспортi.
Видача ветеринарних документiв здiйснюється по мiсцю знаходження товару без подання заяви на отримання документа.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
для отримання дозволу на ввезення на територiю України тварин, продуктiв тваринного походження, репродуктивного матерiалу, бiологiчних продуктiв, патологiчного матерiалу, ветеринарних препаратiв, субстанцiй, кормових добавок, премiксiв та кормiв

 
(назва адмiнiстративної послуги)

Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України
Вулиця Бориса Грiнченка, 1, мiсто Київ, 01001
Реквiзити розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
З 9:00 до 18.00 - понедiлок - четвер;
З 9.00 до 16:45 - п'ятниця;
Обiдня перерва з 13:00 до 13:45.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 279 49 95
279 51 14
http://www.vet.gov.ua/dep/ab
kordon@vet.gov.ua
kordon2@vet.gov.ua
kordon3@vet.gov.ua
kordon4@vet.gov.ua
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закон України "Про ветеринарну медицину", ст. 83;
Закон України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01.07.2009 N 652 "Про затвердження Порядку видачi дозволу на ввезення на територiю України тварин, продуктiв тваринного походження, репродуктивного матерiалу, бiологiчних продуктiв, патологiчного матерiалу, ветеринарних препаратiв, субстанцiй, кормових добавок, премiксiв та кормiв".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 27.07.2009 N 252 "Про затвердження зразка заяви та форми дозволу".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Недопущення ввезення на територiю України товарiв, що мiстять збудникiв хвороб тварин.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Заява
До заяви додається:
1) у разi ввезення продуктивних тварин та репродуктивного матерiалу:
- висновок державних iнспекторiв ветеринарної медицини за результатами епiзоотичного обстеження експортера iз зазначенням епiзоотичного стану в країнi-експортерi;
- акт епiзоотичного обстеження iмпортера iз зазначенням умов карантину;
- копiя зовнiшньоекономiчного контракту;
2) у разi коли iншi товари ввозяться вперше:
- копiя зовнiшньоекономiчного контракту;
- копiя контракту на зберiгання (переробку) товару у разi, коли таке зберiгання (переробка) здiйснюється не на пiдприємствах iмпортера;
3) у разi ввезення на територiю України ветеринарних препаратiв з метою їх державної реєстрацiї в Українi, наукового дослiдження, експонування на виставках, ярмарках i конференцiях, а також кормових добавок, премiксiв та готових кормiв iз зазначеною метою та для iнших цiлей:
- копiя зовнiшньоекономiчного контракту;
- видане компетентним органом письмове пiдтвердження кiлькостi товарiв, необхiдної для досягнення мети, з якою вони ввозяться.
Крiм того, до заяви додається гарантiйний лист iмпортера про здiйснення ветеринарно-санiтарних заходiв, у тому числi щодо утилiзацiї (знищення), повернення в установленому порядку товару у разi його невiдповiдностi ветеринарно-санiтарним вимогам.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем, фiзичною особою) або уповноваженою ним особою.
Документи можуть бути надiсланi рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому пiдпис заявника (фiзичної особи - пiдприємця) та уповноваженої ним особи засвiдчується нотарiально.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Безоплатно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата -
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу -
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати -
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Протягом 30 днiв з дати надходження документiв на розгляд.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Ймовiрнiсть занесення на територiю України збудникiв хвороб тварин.
2. Ввезення на територiю України товарiв, заборонених на пiдставi ветеринарно-санiтарного статусу в країнi походження чи реекспорту.
3. Ризик, пов'язаний iз ввезенням на територiю України або транзитом товарiв, є неприйнятним стосовно належного рiвня захисту здоров'я тварин та пов'язаного з цим здоров'я людей.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача дозволу на ввезення товарiв.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання документа дозвiльного характеру засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця, фiзичної або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу.
Дозвiл на ввезення товарiв надсилається поштою.
16. Примiтка Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 27.07.2009 N 252 "Про затвердження зразка заяви та форми дозволу".
Зразок заяви розмiщено на офiцiйному вебсайтi Держветфiтослужби України http://www.vet.gov.ua/dep/ab в роздiлi "Нормативно-правовi акти".

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
для отримання дозволу на проведення заходiв iз залученням тварин

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi, мiстах обласного значення, районах;

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про центр надання адмiнiстративної послуги
Найменування центру надання адмiнiстративної послуги, в якому здiйснюється обслуговування суб'єкта звернення Дозвiльний центр
_______________ райдержадмiнiстрацiї, виконкому ______________ мiської ради
1. Мiсцезнаходження центру надання адмiнiстративної послуги Адреса.
2. Iнформацiя щодо режиму роботи центру надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт центру надання адмiнiстративної послуги Реквiзити державного адмiнiстратора.
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закон України "Про ветеринарну медицину", ст. 38;
Закон України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 22.12.2010 N 1175 "Про затвердження Порядку видачi дозволу на проведення заходiв iз залученням тварин";
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.05.2009 N 526 "Про заходи щодо упорядкування видачi документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Мiнагрополiтики України вiд 13.10.2010 N 643 "Про затвердження Правил використання тварин у видовищних заходах", зареєстрований в Мiн'юстi України вiд 22.12.2010 за N 1313/18608.
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Проведення виставки, змагання тварин, ярмарки, аукцiону, вистави з тваринами, що мандрують, органiзацiя пересувного зоопарку.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Заява.
2. Довiдка про готовнiсть до проведення заходу.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем, фiзичною особою) або уповноваженою ним особою.
Документи можуть бути надiсланi рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому пiдпис заявника (фiзичної особи - пiдприємця) та уповноваженої ним особи засвiдчується нотарiально.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Безоплатно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата -
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу -
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати -
12. Строк надання адмiнiстративної послуги 30 робочих днiв з дати надходження заяви про видачу дозволу.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документiв, необхiдних для одержання документа дозвiльного характеру, згiдно iз встановленим вичерпним перелiком.
2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовiрних вiдомостей.
3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень або iнших наукових i технiчних оцiнок, необхiдних для видачi документа дозвiльного характеру.
4. Недотримання ветеринарно-санiтарних заходiв, передбачених законодавством.
5. Ускладнення епiзоотичної ситуацiї на вiдповiднiй територiї, потужностi (об'єктi).
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача дозволу на проведення заходу iз залученням тварин.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання документа дозвiльного характеру засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця, фiзичної або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу.
Дозвiл на проведення заходу iз залученням тварин надсилається поштою.
16. Примiтка Форма заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру затверджена постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 грудня 2005 р. N 1176 "Про затвердження форми заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
для отримання експлуатацiйного дозволу для провадження дiяльностi: на потужностях (об'єктах) з переробки неїстiвних продуктiв тваринного походження; на потужностях (об'єктах) з виробництва, змiшування та приготування кормових добавок, премiксiв i кормiв

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi, мiстах обласного значення, районах;

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про центр надання адмiнiстративної послуги
Найменування центру надання адмiнiстративної послуги, в якому здiйснюється обслуговування суб'єкта звернення Дозвiльний центр
_______________ райдержадмiнiстрацiї, виконкому ______________ мiської ради
1. Мiсцезнаходження центру надання адмiнiстративної послуги Адреса
2. Iнформацiя щодо режиму роботи центру надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт центру надання адмiнiстративної послуги Реквiзити державного адмiнiстратора.
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закон України "Про ветеринарну медицину", ст. 50 - 53.
Закон України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 05.11.2008 N 978 "Про затвердження Порядку видачi експлуатацiйного дозволу".
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.05.2009 N 526 "Про заходи щодо упорядкування видачi документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Держкомветмедицини України вiд 22.11.2010 N 517 "Про затвердження Порядку ведення реєстрiв потужностей (об'єктiв)", зареєстрований в Мiн'юстi України вiд 17.12.2010 за N 1291/18586.
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Провадження дiяльностi:
на потужностях (об'єктах) з переробки неїстiвних продуктiв тваринного походження;
на потужностях (об'єктах) з виробництва, змiшування та приготування кормових добавок, премiксiв i кормiв.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Заява.
2. Iнформацiя про наявнiсть квалiфiкованого персоналу, технологiчного обладнання, перелiк товарiв, що виготовляються або реалiзуються, за пiдписом заявника.
3. Можуть включатися проектнi вимоги i вимоги щодо будiвництва, наявностi квалiфiкованого персоналу, тривалостi застосування системи контролю безпечностi та якостi.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем, фiзичною особою) або уповноваженою ним особою.
Документи можуть бути надiсланi рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому пiдпис заявника (фiзичної особи - пiдприємця) та уповноваженої ним особи засвiдчується нотарiально.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Безоплатно.
У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата -
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу -
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати -
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Не бiльше нiж десять робочих днiв.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документiв, необхiдних для одержання документа дозвiльного характеру, згiдно iз встановленим вичерпним перелiком.
2. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовiрних вiдомостей.
3. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень або iнших наукових i технiчних оцiнок, необхiдних для видачi документа дозвiльного характеру.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача дозволу для провадження дiяльностi:
на потужностях (об'єктах) з переробки неїстiвних продуктiв тваринного походження;
на потужностях (об'єктах) з виробництва, змiшування та приготування кормових добавок, премiксiв i кормiв.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання документа дозвiльного характеру засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця, фiзичної або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу.
Дозвiл на проведення заходу iз залученням тварин надсилається поштою.
16. Примiтка Форма заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру затверджена постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 грудня 2005 р. N 1176 "Про затвердження форми заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
для отримання експлуатацiйного дозволу оператором потужностей (об'єктiв), якi займаються виробництвом харчових продуктiв, пiдконтрольних державнiй службi ветеринарної медицини, та для агропродовольчих ринкiв

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi, мiстах обласного значення, районах;

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про центр надання адмiнiстративної послуги
Найменування центру надання адмiнiстративної послуги, в якому здiйснюється обслуговування суб'єкта звернення Дозвiльний центр
_______________ райдержадмiнiстрацiї, виконкому ______________ мiської ради
1. Мiсцезнаходження центру надання адмiнiстративної послуги Адреса
2. Iнформацiя щодо режиму роботи центру надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт центру надання адмiнiстративної послуги Реквiзити державного адмiнiстратора.
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закон України "Про безпечнiсть та якiсть харчових продуктiв", ст. 22, 23;
Закон України "Про дозвiльну систему у сферi господарської дiяльностi".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.05.2007 N 712 "Про затвердження Порядку видачi експлуатацiйного дозволу для потужностей (об'єктiв) з виробництва, переробки або реалiзацiї харчових продуктiв";
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 21.05.2009 N 526 "Про заходи щодо упорядкування видачi документiв дозвiльного характеру у сферi господарської дiяльностi".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади -
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Провадження дiяльностi оператором потужностей (об'єктiв), якi займаються виробництвом харчових продуктiв, пiдконтрольних державнiй службi ветеринарної медицини, та для агропродовольчих ринкiв.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Заява.
2. Копiя сертифiката вiдповiдностi або свiдоцтва про вiдповiднiсть збудованого об'єкта проектнiй документацiї, вимогам державних стандартiв, будiвельних норм i правил, або акта державної приймальної комiсiї про прийняття в експлуатацiю закiнченого будiвництвом (реконструкцiєю) об'єкта, або акта технiчної комiсiї, засвiдчена в установленому порядку.
3. Перелiк харчових продуктiв, що виробляються, переробляються або реалiзуються, за пiдписом заявника.
4. Протоколи дослiджень харчових продуктiв, проведених акредитованими лабораторiями.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем, фiзичною особою) або уповноваженою ним особою.
Документи можуть бути надiсланi рекомендованим листом з описом вкладення, при цьому пiдпис заявника (фiзичної особи - пiдприємця) та уповноваженої ним особи засвiдчується нотарiально.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закон України "Про безпечнiсть та якiсть харчових продуктiв" - ст. 22.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.05.2007 N 712 "Про затвердження Порядку видачi експлуатацiйного дозволу для потужностей (об'єктiв) з виробництва, переробки або реалiзацiї харчових продуктiв".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу 200 гривень.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати -
12. Строк надання адмiнiстративної послуги 30 робочих днiв.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Зареєстрованi протягом останнiх шести мiсяцiв випадки харчових отруєнь, гострих кишкових iнфекцiй або iнших захворювань, де фактором передачi, доведеним у встановленому законодавством порядку, були харчовi продукти, виробленi на потужностi (об'єктi), заявленiй для видачi експлуатацiйного дозволу.
2. Зареєстрованi факти виявлення небезпечної чи непридатної до споживання продукцiї, виробленої на потужностi (об'єктi), заявленiй для видачi експлуатацiйного дозволу.
3. Вiдмова оператора потужностi (об'єкта) у проведеннi iнспекцiї, невиконання ним приписiв, розпоряджень, виданих за результатами проведення органом державного нагляду (контролю) планових та позапланових заходiв.
4. Запровадження карантинних обмежень та/або карантину у зв'язку з виникненням iнфекцiйних захворювань, у тому числi спiльних для тварин i людей;
5. Нестворення адмiнiстрацiєю (власником) агропродовольчого ринку умов для належної роботи державної лабораторiї ветеринарно-санiтарної експертизи - невидiлення у користування службових примiщень, облаштованих опаленням, освiтленням, вентиляцiєю, водопроводом з гарячою i холодною водою, каналiзацiєю.
(стаття 22 Закону, пункти 6 та 7).
6. Подання суб'єктом господарювання неповного пакета документiв, необхiдних для одержання документа дозвiльного характеру, згiдно iз встановленим вичерпним перелiком.
7. Виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання, недостовiрних вiдомостей;
8. Негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень або iнших наукових i технiчних оцiнок, необхiдних для видачi документа дозвiльного характеру.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача дозволу для провадження дiяльностi операторiв потужностей (об'єктiв), якi займаються виробництвом харчових продуктiв, пiдконтрольних державнiй службi ветеринарної медицини, та для агропродовольчих ринкiв.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання документа дозвiльного характеру засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця, фiзичної або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу.
Дозвiл на проведення заходу iз залученням тварин надсилається поштою.
16. Примiтка Форма заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру затверджена постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 7 грудня 2005 р. N 1176 "Про затвердження форми заяви на одержання суб'єктом господарювання або уповноваженою ним особою документiв дозвiльного характеру.

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
АДМIНIСТРАТИВНОЇ ПОСЛУГИ
Карантинний дозвiл на iмпорт або транзит партiї вантажу вiд 50 до 1000 тонн i бiльше

Держветфiтослужба України

Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 03138, м. Київ, вул. Колоскова, 7
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку. пн. - чт. 09.00 - 18.00; пт. 09.00 - 16.45, об. перерва 13.00 - 14.00
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги тел. 524-77-07, факс: 524-89-02
post@golovderzhkarantyn.gov.ua
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України статтi 7, 37 Закону України "Про карантин рослин".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Порядок оформлення карантинного дозволу затверджений постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.05.2007 року N 705 "Про деякi питання реалiзацiї Закону України "Про карантин рослин".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади п. п. 2, 3 наказу Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 23.08.2005 N 414 "Про затвердження Фiтосанiтарних правил ввезення з-за кордону, перевезення в межах країни, транзиту, експорту, порядку переробки та реалiзацiї пiдкарантинних матерiалiв".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Звернення суб'єкта господарювання.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них Заява за формою, встановленою Мiнагрополiтики;
копiя документа, що пiдтверджує внесення плати за видачу карантинного дозволу;
копiя договору, вiдповiдно до якого здiйснюється ввезення в Україну об'єктiв регулювання.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи подаються до Держветфiтослужби не пiзнiше нiж за п'ять днiв до ввезення об'єктiв регулювання на територiю України.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Стаття 49 Закону України "Про карантин рослин" вiд 30.06.93 N 3348-XII, постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу 58,32 - 174,96 грн.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати р/р 31119028700001 МФО 820019
ЄДРПОУ 37993783 одержувач ГУДКСУ у м. Києвi код класифiкацiї 22012500
оплата IКД
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Протягом 5 дiб
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги Надходження об'єктiв регулювання з територiй країн, де поширенi карантиннi органiзми;
надходження об'єктiв регулювання з територiй країн, де поширенi карантиннi органiзми, якi обмежено поширенi на територiї України, в зони, вiльнi вiд таких карантинних органiзмiв на територiї України;
недотримання фiтосанiтарних заходiв при здiйсненнi особою обiгу об'єктiв регулювання;
вiдсутнiсть у особи умов для розмiщення насiннєвого та садивного матерiалу на процедуру перевiрки;
заборона вивезення країною походження об'єктiв регулювання, офiцiйно повiдомлена центральному органу виконавчої влади, що реалiзує державну полiтику у сферi карантину рослин, або передбачена мiжнародним договором;
вiдсутнiсть реєстрацiї особи, передбаченої статтею 27 цього Закону;
невиконання розпоряджень державного фiтосанiтарного iнспектора щодо застосування фiтосанiтарних заходiв;
вiдсутнiсть оплати за видачу карантинного дозволу.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Карантинний дозвiл на iмпорт або транзит партiї вантажу вiд 50 до 1000 тонн i бiльше.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Отримання вiдповiдi особисто заявником.
16. Примiтка -

____________
     * також до iнформацiйної картки додається форма заяви.

Заява на оформлення карантинного дозволу на iмпорт (транзит)

Установа-iмпортер пiдкарантинного матерiалу (отримувач): _________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Юридична адреса отримувача: _________________________________________________
_________________________________________________
Мiсця використання пiдкарантинного матерiалу: _________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Найменування пiдкарантинного матерiалу та його кiлькiсть (по кожному виду окремо): _________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Країна походження, звiдки здiйснено реекспорт: _________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Прикордонний пункт ввезення пiдкарантинного матерiалу: _________________________________________________
_________________________________________________
_________________________________________________
Термiн здiйснення ввезення: _________________________________________________
_________________________________________________
Пiдпис власника пiдкарантинного вантажу _________________________________________________

     дата подання заяви "___" ____________ 20__ р.

     М. П.

     Примiтка. До заяви додаються:

     1. Копiя контракту.

     2. Документ про проведену оплату.

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
АДМIНIСТРАТИВНОЇ ПОСЛУГИ
Фiтосанiтарний сертифiкат або фiтосанiтарний сертифiкат на реекспорт партiї вантажу

Державна фiтосанiтарна iнспекцiя Вiнницької областi

Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 21027, м. Вiнниця, вул. Келецька, буд. 53
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку: пн - чт 8.00 - 17.00, пт. 8.00 - 15.45
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги тел. 46 46 47
insp@fito.vn.ua
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України ст. 46 Закону України "Про карантин рослин".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України пп. 20, 21, 22 Порядку проведення огляду, обстеження, аналiзу, фумiгацiї (знезараження) та iнспектування (оформлення фiтосанiтарного та карантинного сертифiкатiв) об'єктiв регулювання у сферi карантину рослин, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.05.2007 N 705 "Про деякi питання реалiзацiї Закону України "Про карантин рослин".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади п. 4 наказу Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 23.08.2005 N 414 "Про затвердження Фiтосанiтарних правил ввезення з-за кордону, перевезення в межах країни, транзиту, експорту, порядку переробки та реалiзацiї пiдкарантинних матерiалiв".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Звернення суб'єкта господарювання.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них Заява за формою, встановленою Мiнагрополiтики
документ, що пiдтверджує внесення плати за видачу фiтосанiтарного сертифiката або фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Для отримання фiтосанiтарного сертифiката або фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт документи подаються вiдповiдному територiальному органу Держветфiтослужби.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Стаття 49 Закону України вiд 30.06.93 N 3348-XII "Про карантин рослин", додаток 1 до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу 45,3 грн.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Р/р 31114028700002
МФО 802015, ЄДРПОУ 38054707
УДКСУ у м. Вiнницi Вiнницької областi
Код 22012500 оплата карантинного чи фiтосанiтарного сертифiката.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Протягом 5 дiб
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги Невiдповiднiсть об'єктiв регулювання вимогам фiтосанiтарних заходiв;
виявлення зараження об'єктiв регулювання регульованими шкiдливими органiзмами з урахуванням вимог країни iмпортера;
вiдсутнiсть реєстрацiї особи, передбаченої статтею 27 цього Закону;
невiдповiднiсть наявних об'єктiв регулювання заявленим особою для перемiщення;
невиконання розпоряджень державного фiтосанiтарного iнспектора щодо застосування фiтосанiтарних заходiв;
вiдсутнiсть оплати за видачу фiтосанiтарного сертифiката або фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Фiтосанiтарний сертифiкат або фiтосанiтарний сертифiкат на реекспорт.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Отримання вiдповiдi особисто заявником.
16. Примiтка -

____________
     * також до iнформацiйної картки додається форма заяви.

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
АДМIНIСТРАТИВНОЇ ПОСЛУГИ
Карантинний сертифiкат на партiю вантажу

Державна фiтосанiтарна iнспекцiя Вiнницької областi

Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 21027, м. Вiнниця, вул. Келецька, буд. 53.
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку: пн - чт 8.00 - 17.00, пт. 8.00 - 15.45.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги тел. 46 46 47
insp@fito.vn.ua
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України ст. 29 Закону України "Про карантин рослин".
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України пп. 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Порядку проведення огляду, обстеження, аналiзу, фумiгацiї (знезараження) та iнспектування (оформлення фiтосанiтарного та карантинного сертифiкатiв) об'єктiв регулювання у сферi карантину рослин, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12.05.2007 N 705 "Про деякi питання реалiзацiї Закону України "Про карантин рослин".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади п. 5 наказу Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 23.08.2005 N 414 "Про затвердження Фiтосанiтарних правил ввезення з-за кордону, перевезення в межах країни, транзиту, експорту, порядку переробки та реалiзацiї пiдкарантинних матерiалiв".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Звернення суб'єкта господарювання.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них Заява за формою, встановленою Мiнагрополiтики;
документ, що пiдтверджує внесення плати за видачу карантинного сертифiката.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Для отримання карантинного сертифiката документи подаються вiдповiдному територiальному органу Держветфiтослужби.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Стаття 49 Закону України вiд 30.06.93 N 3348-XII "Про карантин рослин", додаток 1 до Постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що належать до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу 38,8 грн.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Р/р 31114028700002
МФО 802015, ЄДРПОУ 38054707
УДКСУ у м. Вiнницi Вiнницької областi
Код 22012500 оплата карантинного чи фiтосанiтарного сертифiката.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Протягом 5 дiб.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги Невiдповiднiсть об'єктiв регулювання вимогам фiтосанiтарних заходiв;
виявлення зараження об'єктiв регулювання регульованими шкiдливими органiзмами;
вiдсутнiсть реєстрацiї особи, передбаченої статтею 27 цього Закону;
невiдповiднiсть наявних об'єктiв регулювання, заявлених особою для переомiщення територiєю України;
невиконання розпоряджень державного фiтосанiтарного iнспектора щодо застосування фiтосанiтарних заходiв;
вiдсутнiсть оплати за видачу карантинного сертифiката.
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Карантинний сертифiкат.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Отримання вiдповiдi особисто заявником.
16. Примiтка -

____________
     * також до iнформацiйної картки додається форма заяви.

Заява
на оформлення фiтосанiтарного сертифiката, фiтосанiтарного сертифiката на реекспорт та карантинного сертифiката

1. Експортер або вiдправник та його адреса:  
 
 
2. Iмпортер або отримувач та його адреса:  
 
 
3. Мiсце (регiон) походження та/або мiсце зберiгання  
 
4. Спосiб транспортування та номер транспортного засобу  
5. Пункт ввезення до країни-iмпортера  
6. Кiлькiсть (об'єм або вага) пiдкарантинного матерiалу  
Мiсць   Тонн  
7. Назва пiдкарантинного матерiалу та маркування  
8. Пункт або станцiя вiдправлення  
9. Пункт або станцiя призначення  
10. Додаткова декларацiя або iнформацiя, що надається заявником  
 
 
11. Вимоги з карантину рослин, що повиннi бути виконанi при оформленнi сертифiкату  
 
 
Дата подання заяви:
"___" ____________ 20__ р.
Вiдправник (експортер)
____________________
(прiзвище i пiдпис)

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Видача копiї лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з виробництва ветеринарних медикаментiв i препаратiв, оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України та головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги вул. Б. Грiнченка, 1, м. Київ, 01001
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 2795747, licenzia@vet.gov.ua
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", ст. 4, 6, 14.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги У разi створення лiцензiатом - юридичною особою нової фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, де буде ним провадитися зазначений у лiцензiї вид господарської дiяльностi, а для фiзичної особи - пiдприємця - нового мiсця провадження господарської дiяльностi, такий лiцензiат повинен подати до органу лiцензування заяву про видачу копiї лiцензiї, а також вiдповiднi документи, що додаються до неї.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Оригiнал заяви про видачу копiї лiцензiї.
2. Оригiнал вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 14, 15.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу"
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу За видачу копiї лiцензiї справляється плата в розмiрi одного неоподатковуваного мiнiмуму доходiв громадян.
Пiсля прийняття рiшення органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за видачу копiї лiцензiї.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати На рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Рiшення про видачу копiї лiцензiї або про вiдмову у її видачi приймається органом лiцензування не пiзнiше нiж десять робочих днiв з дати надходження заяви про видачу копiї лiцензiї та документiв, що додаються до заяви.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Недостовiрнiсть даних у документах, поданих заявником, для отримання копiї лiцензiї;
2. Невiдповiднiсть заявника згiдно з поданими документами лiцензiйним умовам, встановленим для виду господарської дiяльностi, зазначеного в заявi про видачу копiї лiцензiї.
Заява про видачу копiї лiцензiї залишається без розгляду, якщо:
1) заява подана (пiдписана) особою, яка не має на це повноважень;
2) документи оформленi з порушенням вимог статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi";
3) немає в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб i фiзичних осiб - пiдприємцiв вiдомостей про заявника або наявнi вiдомостi про перебування юридичної особи у станi припинення шляхом лiквiдацiї (перебування фiзичної особи - пiдприємця у станi припинення пiдприємницької дiяльностi) чи про державну реєстрацiю її припинення (державну реєстрацiю припинення пiдприємницької дiяльностi фiзичної особи - пiдприємця).
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача копiї лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання копiї лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Видача копiї лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з ветеринарної практики

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", ст. 4, 6, 14.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги У разi створення лiцензiатом - юридичною особою нової фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, де буде ним провадитися зазначений у лiцензiї вид господарської дiяльностi, а для фiзичної особи - пiдприємця - нового мiсця провадження господарської дiяльностi, такий лiцензiат повинен подати до органу лiцензування заяву про видачу копiї лiцензiї, а також вiдповiднi документи, що додаються до неї.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Оригiнал заяви про видачу копiї лiцензiї.
2. Оригiнал вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 14, 15.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу За видачу копiї лiцензiї справляється плата в розмiрi одного неоподатковуваного мiнiмуму доходiв громадян.
Пiсля прийняття рiшення органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за видачу копiї лiцензiї.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати На рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Рiшення про видачу копiї лiцензiї або про вiдмову у її видачi приймається органом лiцензування не пiзнiше нiж десять робочих днiв з дати надходження заяви про видачу копiї лiцензiї та документiв, що додаються до заяви.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Недостовiрнiсть даних у документах, поданих заявником, для отримання копiї лiцензiї;
2. Невiдповiднiсть заявника згiдно з поданими документами лiцензiйним умовам, встановленим для виду господарської дiяльностi, зазначеного в заявi про видачу копiї лiцензiї.
Заява про видачу копiї лiцензiї залишається без розгляду, якщо:
1) заява подана (пiдписана) особою, яка не має на це повноважень;
2) документи оформленi з порушенням вимог статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi";
3) немає в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб i фiзичних осiб - пiдприємцiв вiдомостей про заявника або наявнi вiдомостi про перебування юридичної особи у станi припинення шляхом лiквiдацiї (перебування фiзичної особи - пiдприємця у станi припинення пiдприємницької дiяльностi) чи про державну реєстрацiю її припинення (державну реєстрацiю припинення пiдприємницької дiяльностi фiзичної особи - пiдприємця).
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача копiї лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання копiї лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з ветеринарної практики.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Видача лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з виробництва ветеринарних медикаментiв i препаратiв, оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України та головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги вул. Б. Грiнченка, 1, м. Київ, 01001
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 2795747, licenzia@vet.gov.ua
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 4, 6, 14.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Намiри суб'єкта господарювання провадити певний вид господарської дiяльностi у сферi ветеринарної медицини
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Оригiнал заяви про видачу лiцензiї
2. Оригiнал вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", стаття 15.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу Плата за отримання лiцензiї становить одну мiнiмальну заробiтну плату виходячи з її розмiру, що дiє на дату прийняття органом лiцензування рiшення про видачу лiцензiї.
Пiсля прийняття рiшення органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за видачу лiцензiї.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Вноситься на рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Рiшення про видачу лiцензiї або про вiдмову у її видачi приймається органом лiцензування не пiзнiше нiж десять робочих днiв з дати надходження заяви про видачу лiцензiї та документiв, що додаються до заяви.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Недостовiрнiсть даних у документах, поданих заявником, для отримання лiцензiї;
2. Невiдповiднiсть заявника згiдно з поданими документами лiцензiйним умовам, встановленим для виду господарської дiяльностi, зазначеного в заявi про видачу лiцензiї.
Заява про видачу лiцензiї залишається без розгляду, якщо:
1) заява подана (пiдписана) особою, яка не має на це повноважень;
2) документи оформленi з порушенням вимог статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi";
3) немає в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб i фiзичних осiб - пiдприємцiв вiдомостей про заявника або наявнi вiдомостi про перебування юридичної особи у станi припинення шляхом лiквiдацiї (перебування фiзичної особи - пiдприємця у станi припинення пiдприємницької дiяльностi) чи про державну реєстрацiю її припинення (державну реєстрацiю припинення пiдприємницької дiяльностi фiзичної особи - пiдприємця).
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Видача лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з ветеринарної практики

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 4, 6, 14.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Намiри суб'єкта господарювання провадити певний вид господарської дiяльностi у сферi ветеринарної медицини.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них 1. Оригiнал заяви про видачу лiцензiї
2. Оригiнал вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", стаття 15.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу Плата за отримання лiцензiї становить одну мiнiмальну заробiтну плату виходячи з її розмiру, що дiє на дату прийняття органом лiцензування рiшення про видачу лiцензiї.
Пiсля прийняття рiшення про видачу лiцензiї органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за видачу лiцензiї.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Вноситься на рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Рiшення про видачу лiцензiї або про вiдмову у її видачi приймається органом лiцензування не пiзнiше нiж десять робочих днiв з дати надходження заяви про видачу лiцензiї та документiв, що додаються до заяви.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги 1. Недостовiрнiсть даних у документах, поданих заявником, для отримання лiцензiї.
2. Невiдповiднiсть заявника згiдно з поданими документами лiцензiйним умовам, встановленим для виду господарської дiяльностi, зазначеного в заявi про видачу лiцензiї.
Заява про видачу лiцензiї залишається без розгляду, якщо:
1) заява подана (пiдписана) особою, яка не має на це повноважень;
2) документи оформленi з порушенням вимог статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi";
3) немає в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб i фiзичних осiб - пiдприємцiв вiдомостей про заявника або наявнi вiдомостi про перебування юридичної особи у станi припинення шляхом лiквiдацiї (перебування фiзичної особи - пiдприємця у станi припинення пiдприємницької дiяльностi) чи про державну реєстрацiю її припинення (державну реєстрацiю припинення пiдприємницької дiяльностi фiзичної особи - пiдприємця).
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з ветеринарної практики.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Переоформлення або видача дублiката лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з виробництва ветеринарних медикаментiв i препаратiв, оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Державна ветеринарна та фiтосанiтарна служба України та головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги вул. Б. Грiнченка, 1, м. Київ, 01001
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги 2795747, licenzia@vet.gov.ua
Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 4, 6, 16, 18.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Намiри суб'єкта господарювання провадити певний вид господарської дiяльностi у сферi ветеринарної медицини
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них При переоформленнi лiцензiї:
1. Оригiнал заяви про переоформлення лiцензiї.
2. Оригiнал оновленої вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї.
3. Оригiнал лiцензiї яка потребує переоформлення.
4. Вiдповiднi документи або їх нотарiально завiрена копiя, що пiдтверджують пiдстави для переоформлення.
При видачi дублiката лiцензiї:
1. Оригiнал заяви про видачу дублiката лiцензiї у зв'язку з пошкодженням (втратою).
2. Оригiнал пошкодженої лiцензiї. (при пошкодженнi)
3. Документ, що пiдтверджує внесення плати за видачу дублiката лiцензiї.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 16, 18.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу П'ять неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян.
Пiсля прийняття рiшення органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за переоформлення лiцензiї.
При оформленнi дублiката перед прийняттям рiшення органом лiцензування про видачу дублiката.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Вноситься на рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Орган лiцензування протягом трьох робочих днiв з дати надходження заяви про переоформлення лiцензiї, про видачу дублiката лiцензiї та документiв, що додаються до них, зобов'язаний видати переоформлену на новому бланку лiцензiю, дублiкат лiцензiї.
Якщо переоформлення лiцензiї здiйснюється з метою розширення дiяльностi то розгляд такої заяви триває не менше нiж 10 робочих днiв з дати надходження заяви та документiв що додаються до неї.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги -
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача переоформленої лiцензiї, або дублiката лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання переоформленої, дублiката лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з оптової, роздрiбної торгiвлi ветеринарними медикаментами i препаратами.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної ветеринарної та фiтосанiтарної служби України
27.03.2013 N 137

IНФОРМАЦIЙНА КАРТКА
Переоформлення або видача дублiката лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з ветеринарної практики

 
(назва адмiнiстративної послуги)

     Головнi управлiння ветеринарної медицини в Автономнiй Республiцi Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi.

 
(найменування суб'єкта надання адмiнiстративної послуги)
Iнформацiя про суб'єкта надання адмiнiстративної послуги
1. Мiсцезнаходження суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
2. Iнформацiя щодо режиму роботи суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Вiдповiдно до правил внутрiшнього трудового розпорядку.
3. Телефон/факс (довiдки), адреса електронної пошти та веб-сайт суб'єкта надання адмiнiстративної послуги Реквiзити головних управлiнь ветеринарної медицини розмiщенi на веб-сторiнцi Держветфiтослужби в роздiлi "Довiдник органiзацiй" за адресою - http://www.vet.gov.ua/db/ab
Нормативнi акти, якими регламентується надання адмiнiстративної послуги
4. Закони України Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 4, 6, 16, 18.
5. Акти Кабiнету Мiнiстрiв України Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 09.06.2011 N 641 "Про затвердження перелiку платних адмiнiстративних послуг, якi надаються Державною ветеринарною та фiтосанiтарною службою, органами та установами, що входять до сфери її управлiння, i розмiру плати за їх надання".
6. Акти центральних органiв виконавчої влади Наказ Державного комiтету ветеринарної медицини України вiд 25.06.2008 N 121 "Про затвердження Форм вiдомостей суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та рiвня освiти i квалiфiкацiї".
7. Акти мiсцевих органiв виконавчої влади / органiв мiсцевого самоврядування -
Умови отримання адмiнiстративної послуги
8. Пiдстава для одержання адмiнiстративної послуги Намiри суб'єкта господарювання провадити певний вид господарської дiяльностi у сферi ветеринарної медицини.
9. Вичерпний перелiк документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги, а також вимоги до них При переоформленнi лiцензiї:
1. Оригiнал заяви про переоформлення лiцензiї.
2. Оригiнал оновленої вiдомостi суб'єкта господарювання щодо наявностi матерiально-технiчної бази та необхiдного для провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi рiвня освiти i квалiфiкацiї.
3. Оригiнал лiцензiї яка потребує переоформлення.
4. Вiдповiднi документи або їх нотарiально завiрена копiя, що пiдтверджують пiдстави для переоформлення.
При видачi дублiката лiцензiї:
1. Оригiнал заяви про видачу дублiката лiцензiї у зв'язку з пошкодженням (втратою).
2. Оригiнал пошкодженої лiцензiї. (при пошкодженнi)
3. Документ, що пiдтверджує внесення плати за видачу дублiката лiцензiї.
10. Порядок та спосiб подання документiв, необхiдних для отримання адмiнiстративної послуги Документи, подаються в одному примiрнику особисто суб'єктом господарювання (керiвником юридичної особи, фiзичною особою - пiдприємцем) або уповноваженою ним особою.
11. Платнiсть (безоплатнiсть) надання адмiнiстративної послуги Платно.
  У разi платностi:
11.1 Нормативно-правовi акти, на пiдставi яких стягується плата Закону України вiд "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", статтi 16, 18.
Постанова Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.11.2000 N 1755 "Про строк дiї лiцензiї на провадження певних видiв господарської дiяльностi, розмiри i порядок зарахування плати за її видачу".
11.2. Розмiр та порядок внесення плати (адмiнiстративного збору) за платну адмiнiстративну послугу П'ять неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян.
Пiсля прийняття рiшення органом лiцензування та iнформування про це суб'єкт господарювання вносить плату за переоформлення лiцензiї.
При оформленнi дублiката перед прийняттям рiшення органом лiцензування про видачу дублiката.
11.3. Розрахунковий рахунок для внесення плати Вноситься на рахунки територiального органу Державної казначейської служби за вiдповiдним кодом бюджетної класифiкацiї.
12. Строк надання адмiнiстративної послуги Орган лiцензування протягом трьох робочих днiв з дати надходження заяви про переоформлення лiцензiї, про видачу дублiката лiцензiї та документiв, що додаються до них, зобов'язаний видати переоформлену на новому бланку лiцензiю, дублiкат лiцензiї.
Якщо переоформлення лiцензiї здiйснюється з метою розширення дiяльностi то розгляд такої заяви триває не менше нiж 10 робочих днiв з дати надходження заяви та документiв що додаються до неї.
13. Перелiк пiдстав для вiдмови у наданнi адмiнiстративної послуги -
14. Результат надання адмiнiстративної послуги Видача переоформленої лiцензiї, або дублiката лiцензiї на провадження вiдповiдного виду господарської дiяльностi.
15. Способи отримання вiдповiдi (результату) Факт отримання переоформленої, дублiката лiцензiї засвiдчується особистим пiдписом керiвника юридичної особи, фiзичної особи - пiдприємця або уповноваженої ним особи при пред'явленнi документа, що засвiдчує його особу, та документа про внесення плати за його видачу.
16. Примiтка Вiдповiдно до статтi 6 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" Держветфiтослужбою України делеговано Головним управлiнням ветеринарної медицини в АР Крим, областях, мiстах Києвi та Севастополi повноваження щодо лiцензування господарської дiяльностi з ветеринарної практики.
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.