Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 300 від 31.05.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

03.09.10 N 1011


Про визначення зон дiяльностi митних органiв

     З метою вдосконалення процедури митного контролю та митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi наказую:

     1. Визначити зоною дiяльностi Київської обласної митницi:

     Київську область, за винятком аеропорту "Бориспiль", аеродромiв "Київ (Антонов) i (Гостомель)", зони вiдчуження ЧАЕС, м. Славутич i смт Вiльча, з виключенням iз компетенцiї митницi питань, що належать до компетенцiї Київської центральної спецiалiзованої митницi, Київської та Енергетичної регiональних митниць, територiй митних лiцензiйних складiв, складiв тимчасового зберiгання й вантажних митних комплексiв (у тому числi територiй, якi будуть використовуватись за таким призначенням), що розташованi в Київськiй областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, котрi перебувають на облiку в цих митницях;

     територiю України в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi України.

     2. Визначити зоною дiяльностi Бердянської митницi - Бердянський, Мелiтопольський, Приазовський, Приморський, Чернiгiвський, Якимiвський райони Запорiзької областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     3. Визначити зоною дiяльностi Бориспiльської митницi - територiю Державного мiжнародного аеропорту "Бориспiль", а також територiї Києва та Київської областi для товарiв, що призначенi виключно для потреб авiакомпанiй та аеропорту "Бориспiль", i товарiв, що перемiщуються через мiжнародний пункт пропуску для повiтряного сполучення "Бориспiль" на адресу суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi в Києвi та Київськiй областi (за їх згодою), крiм товарiв, що належать до зони дiяльностi Київської центральної спецiалiзованої митницi та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     4. Визначити зону дiяльностi Вiнницької митницi - Вiнницьку область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     5. Визначити зоною дiяльностi Виноградiвської митницi - Берегiвський (за винятком смт Батьово), Виноградiвський, Iршавський, Мiжгiрський, Рахiвський, Тячiвський, Хустський райони Закарпатської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi, транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цих районiв та товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     6. Визначити зоною дiяльностi Волинської митницi:

     Волинську область, за винятком Володимир-Волинського, Iваничiвського, Любомльського Шацького районiв, мiста Нововолинськ та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Волинської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     7. Визначити зоною дiяльностi Днiпропетровської митницi:

     Днiпропетровську область, за винятком Апостолiвського, Криворiзького, Нiкопольського, П'ятихатського, Софiївського, Томакiвського, Широкiвського районiв i митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Днiпропетровської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     8. Визначити зоною дiяльностi Днiстровської митницi - Ананьївський, Балтський, Бiлгород-Днiстровський, Бiляївський (крiм м. Теплодара, залiзничної станцiї "Одеса - Лiски" та територiї ТОВ "Сiльгосппостач" Бiляївський район, с. Усатове, вул. Новомосковська дорога, 23), Великомихайлiвський, Кодимський, Красноокнянський, Котовський, Любашiвський, Роздiльнянський, Савранський, Ширяївський, Фрунзiвський, райони Одеської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах i м. Теплодарi та товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     9. Визначити зоною дiяльностi Житомирської митницi - Житомирську область i смт Вiльча Київської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     10. Визначити зоною дiяльностi Запорiзької митницi:

     Запорiзьку область, за винятком Бердянського, Мелiтопольського, Приазовського, Приморського, Чернiгiвського, Якимiвського районiв та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Запорiзької областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     11. Визначити зоною дiяльностi Iвано-Франкiвської митницi - Iвано-Франкiвську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     12. Визначити зоною дiяльностi Iзмаїльської митницi - Iзмаїльський, Кiлiйський, Ренiйський, Болградський, Татарбунарський, Арцизький, Тарутинський, Саратський райони Одеської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     13. Визначити зоною дiяльностi Київської регiональної митницi - мiсто Київ (крiм питань, що належить до компетенцiї Київської центральної спецiалiзованої митницi та Енергетичної регiональної митницi), аеродроми "Київ (Антонов) i (Гостомель)" та територiї митних лiцензiйних складiв i складiв тимчасового зберiгання (у тому числi територiї, що будуть використовуватися за таким призначенням), якi розташованi в Київськiй областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в цiй митницi, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     14. Визначити зоною дiяльностi Кiровоградської митницi - Кiровоградську область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i возяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     15. Визначити зоною дiяльностi Криворiзької митницi - Апостолiвський, Криворiзький, Нiкопольський, П'ятихатський, Софiївський, Томакiвський, Широкiвський райони Днiпропетровської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     16. Визначити зону дiяльностi Кримської митницi:

     Автономну Республiку Крим, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Автономної Республiки Крим та мiста Севастополь в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї Автономної Республiки Крим та м. Севастополi.

     17. Визначити зоною дiяльностi Луганської митницi - Луганську область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     18. Визначити зоною дiяльностi Львiвської митницi - Львiвську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     19. Визначити зоною дiяльностi Марiупольської митницi - м. Марiуполь, Володарський, Новоазовський, Першотравневий райони Донецької областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах i м. Марiуполi та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     20. Визначити зоною дiяльностi Миколаївської митницi - Миколаївську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     21. Визначити зоною дiяльностi Пiвденної митницi:

     Березiвський, Iванiвський, Комiнтернiвський, Миколаївський, Овiдiопольський райони Одеської областi, мiста Одеса, Iллiчiвськ, Теплодар, Южний, залiзнична станцiя "Одеса-Лiски" (Бiляївський район), територiя ТОВ "Сiльгосппостач" (Бiляївський район, с. Усатове, вул. Новомосковська дорога, 23), крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Одеської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     22. Визначити зоною дiяльностi Полтавської митницi - Полтавську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     23. Визначити зоною дiяльностi Рiвненської митницi - Рiвненську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     24. Визначити зоною дiяльностi Севастопольської митницi - м. Севастополь, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цьому мiстi та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     25. Визначити зоною дiяльностi Сумської митницi - Сумську область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     26. Визначити зоною дiяльностi Схiдної митницi:

     Амвросiївський, Артемiвський, Великоновосiлкiвський, Волноваський, Добропiльський, Костянтинiвський, Красноармiйський, Краснолиманський, Мар'їнський, Олександрiвський, Слов'янський, Старобешiвський, Тельманiвський, Шахтарський, Ясинуватський райони Донецької областi, мiста Донецьк, Краматорськ, Дружкiвка, Авдiївка, Горлiвка, Дебальцеве, Дзержинськ, Димитров, Добропiлля, Єнакiєве, Красний Лиман, Макiївка, Новогродiвка, Селидове, Харцизьк, територiї зон митного контролю, митних лiцензiйних складiв i складiв тимчасового зберiгання (у тому числi територiї, що будуть використовуватися за таким призначенням), якi розташованi в iнших районах Донецької областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в Схiднiй митницi, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Донецької областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     27. Визначити зоною дiяльностi Тернопiльської митницi - Тернопiльську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     28. Визначити зоною дiяльностi Ужгородської митницi:

     Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Мукачiвський, Перечинський та Свалявський райони Закарпатської областi, за винятком населених пунктiв Чопа, Тийглаша, Сюрте, Соломонового, Есеня, Малої Добронi, Великої Добронi, Червоного, Тисаашванi, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi.

     29. Визначити зоною дiяльностi Харкiвської обласної митницi - Харкiвську область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     30. Визначити зоною дiяльностi Херсонської митницi - Херсонську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     31. Визначити зоною дiяльностi Хмельницької митницi - Хмельницьку область; крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i возяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     32. Визначити зоною дiяльностi Черкаської митницi - Черкаську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i возяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     33. Визначити зоною дiяльностi Чернiвецької обласної митницi - Чернiвецьку область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     34. Визначити зоною дiяльностi Чернiгiвської митницi - Чернiгiвську область, зону вiдчуження ЧАЕС i м. Славутич Київської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     35. Визначити зоною дiяльностi Чопської митницi:

     населенi пункти Чоп, Тийглаш, Сюрте, Соломонове, Есень, Мала Добронь, Велика Добронь, Червоне, Тисаашвань, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, смт Батьово Берегiвського району Закарпатської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, крiм митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi.

     36. Визначити зоною дiяльностi Ягодинської митницi - Володимир-Волинський, Iваничiвський, Любомльський, Шацький райони та м. Нововолинськ Волинської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах i м. Нововолинську та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 ( крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi.

     37. Унести до Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами) (далi - Класифiкатор), такi змiни:

     у пунктi 2 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - мiсто Київ (крiм питань, що належить до компетенцiї Київської центральної спецiалiзованої митницi та Енергетичної регiональної митницi), аеродроми "Київ (Антонов) i (Гостомель)" та територiї митних лiцензiйних складiв i складiв тимчасового зберiгання (у тому числi територiї, що будуть використовуватися за таким призначенням), якi розташованi в Київськiй областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в цiй митницi, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 3 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Житомирська область i смт Вiльча Київської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 4 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Чернiгiвська область, зона вiдчуження ЧАЕС i м. Славутич Київської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 7 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Днiпропетровська область, за винятком Апостолiвського, Криворiзького, Нiкопольського, П'ятихатського, Софiївського, Томакiвського, Широкiвського районiв i митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Днiпропетровськiй областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 8 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Бердянський, Мелiтопольський, Приазовський, Приморський, Чернiгiвський, Якимiвський райони Запорiзької областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 9 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Запорiзька область, за винятком Бердянського, Мелiтопольського, Приазовського, Приморського, Чернiгiвського, Якимiвського районiв i митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Запорiзької областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 10 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Апостолiвський, Криворiзький, Нiкопольський, П'ятихатський, Софiївський, Томакiвський, Широкiвський райони Днiпропетровської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 11 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - територiя Державного мiжнародного аеропорту "Бориспiль", а також територiї Києва та Київської областi для товарiв, що призначенi виключно для потреб авiакомпанiй та аеропорту "Бориспiль", i товарiв, що перемiщуються через мiжнародний пункт пропуску для повiтряного сполучення "Бориспiль" на адресу суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi в Києвi та Київськiй областi (за їх згодою), крiм товарiв, що належать до зони дiяльностi Київської центральної спецiалiзованої митницi та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 12 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - мiсто Севастополь, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цьому мiстi та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 14 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Київська область, за винятком аеропорту "Бориспiль", аеродромiв "Київ (Антонов) i (Гостомель)", зони вiдчуження ЧАЕС та смт Вiльча, з виключенням з компетенцiї митницi питань, що належать до компетенцiї Київської центральної спецiалiзованої митницi, Київської та Енергетичної регiональних митниць, територiй митних лiцензiйних складiв, складiв тимчасового зберiгання й вантажних митних комплексiв (у тому числi територiй, що будуть використовуватись за таким призначенням), якi розташованi в Київськiй областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в цих митницях;

     територiя України в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi України";

     у пунктi 17 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Волинська область, за винятком Володимир-Волинського, Iваничiвського, Любомльського Шацького районiв, м. Нововолинськ та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Волинської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 18 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Рiвненська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 19 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Володимир - Волинський, Iваничiвський, Любомльський, Шацький райони та м. Нововолинськ Волинської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах i м. Нововолинську та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 ( крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 20 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Iвано-Франкiвська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 21 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Львiвська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 22 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Мукачiвський, Перечинський та Свалявський райони Закарпатської областi, за винятком населених пунктiв Чопа, Тийглаша, Сюрте, Соломонового, Есеня, Малої Добронi, Великої Добронi, Червоного, Тисаашванi, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району та митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 23 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Берегiвський (за винятком смт Батьово), Виноградiвський, Iршавський, Мiжгiрський, Рахiвський, Тячiвський, Хустський райони Закарпатської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньо-економiчної дiяльностi i перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi, транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цих районiв та товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 24 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     населенi пункти Чоп, Тийглаш, Сюрте, Соломонове, Есень, Мала Добронь, Велика Добронь, Червоне, Тисаашвань, Ратiвцi, Демечi, Соловка, Страж Ужгородського району, смт Батьово Берегiвського району Закарпатської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Закарпатської областi в частинi митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi, крiм митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 25 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Хмельницька область; крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i возяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 26 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Вiнницька область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 27 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Тернопiльська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 29 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Чернiвецька область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 30 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Березiвський, Iванiвський, Комiнтернiвський, Миколаївський, Овiдiопольський райони Одеської областi, мiста Одеса, Iллiчiвськ, Теплодар, Южний, залiзнична станцiя "Одеса-Лiски" (Бiляївський район), територiя ТОВ "Сiльгосппостач" (Бiляївський район, с. Усатове, вул. Новомосковська дорога, 23), крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Одеської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 31 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Миколаївська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 32 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Iзмаїльський, Кiлiйський, Ренiйський, Болградський, Татарбунарський, Арцизький, Тарутинський, Саратський райони Одеської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 33 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Херсонська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 35 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Ананьївський, Балтський, Бiлгород-Днiстровський, Бiляївський (крiм м. Теплодара, залiзничної станцiї "Одеса - Лiски" та територiї ТОВ "Сiльгосппостач" Бiляївський район, с. Усатове, вул. Новомосковська дорога, 23), Великомихайлiвський, Кодимський, Красноокнянський, Котовський, Любашiвський, Роздiльнянський, Савранський, Ширяївський, Фрунзiвський, райони Одеської областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах i м. Теплодарi та товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 36 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi:

     Автономна Республiка Крим, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiя Автономної Республiки Крим та мiста Севастополь в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї Автономної Республiки Крим та м. Севастополi ";

     у пунктi 37 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi -Амвросiївський, Артемiвський, Великоновосiлкiвський, Волноваський, Добропiльський, Костянтинiвський, Красноармiйський, Краснолиманський, Мар'їнський, Олександрiвський, Слов'янський, Старобешiвський, Тельманiвський, Шахтарський, Ясинуватський райони Донецької областi, мiста Донецьк, Краматорськ, Дружкiвка, Авдiївка, Горлiвка, Дебальцеве, Дзержинськ, Димитров, Добропiлля, Єнакiєве, Красний Лиман, Макiївка, Новогродiвка, Селидове, Харцизьк, територiї зон митного контролю, митних лiцензiйних складiв i складiв тимчасового зберiгання (у тому числi територiї, що будуть використовуватися за таким призначенням), якi розташованi в iнших районах Донецької областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в Схiднiй митницi, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Донецької областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi";

     у пунктi 39 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Луганська область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 40 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - м. Марiуполь, Володарський, Новоазовський, Першотравневий райони Донецької областi, за винятком митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають у цих районах та м. Марiуполi i товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 45 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Сумська область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 46 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Полтавська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 46.1 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Харкiвська область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 47 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Кiровоградська область, крiм митного оформлення товарiв, якi класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi";

     у пунктi 48 Класифiкатора рядок "Зона дiяльностi" викласти в такiй редакцiї:

     "Зона дiяльностi - Черкаська область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (крiм товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi".

     38. Пункт 3 наказу Держмитслужби вiд 13.07.2010 N 750 "Про оптимiзацiю структури митних органiв, розташованих в Закарпатськiй областi" викласти в такiй редакцiї:

     "3. Встановити з 27.10.2010 зону дiяльностi Чопської митницi - Ужгородський, Великоберезнянський, Воловецький, Мукачiвський, Перечинський, Свалявський райони та смт.Батьово Берегiвського району Закарпатської областi, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi;

     територiю Закарпатської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi та митного оформлення товарiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та перемiщуються через митний кордон України суб'єктами господарської дiяльностi".

     39. Пункт 3 наказу Держмитслужби вiд 13.07.2010 N 751 "Про оптимiзацiю структури митних органiв, розташованих на територiї Волинської областi" викласти в такiй редакцiї:

     "3. Встановити з 27.10.2010 зону дiяльностi Ягодинської митницi - Волинську область, крiм митного оформлення товарiв, що класифiкуються у товарнiй групi 06 (за винятком товарної пiдкатегорiї 0602901000) згiдно Української класифiкацiї товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i ввозяться в Україну суб'єктами господарської дiяльностi".

     40. Регiональнiй iнформацiйнiй митницi (Копосов С.А.) забезпечити внесення потрiбних змiн до вiдповiдних програмно-iнформацiйних комплексiв Єдиної автоматизованої iнформацiйної системи Держмитслужби України.

     41. Керiвникам регiональних митниць, митниць проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi i громадян про змiни, передбаченi цим наказом.

     42. Визнати таким, що втратив чиннiсть наказ Держмитслужби вiд 19.08.2010 N 937 "Про визначення зон дiяльностi деяких митних органiв та внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 26.04.2006 N 335".

     43. Установити, що цей наказ набирає чинностi з 01.10.2010.

     44. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Сьомку С.М.

Т.в.о. Голови Служби О.М.Дороховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.