ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

01.06.10 N 563


Про внесення змiн до деяких наказiв Держмитслужби

     Вiдповiдно до Митного кодексу України та Положення про Державну митну службу України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.07.2007 N 940 (зi змiнами), з метою вдосконалення та унiфiкацiї механiзму здiйснення митного контролю та митного оформлення транспортних засобiв, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв наказую:

     1. Доповнити пункт 3.1 наказу Держмитслужби вiд 10.09.2008 N 991 "Про створення митного органу i визначення зон дiяльностi Київської регiональної та Київської обласної митниць" (зi змiнами):

     1.1. Пiсля абзацу шостого новими абзацами такого змiсту:

     "алкогольних напоїв i тютюнових виробiв, що ввозяться автомобiльним транспортом у митному режимi "iмпорт";

     транспортних засобiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi;".

     У зв'язку з цим абзаци сьомий - дев'ятий уважати вiдповiдно абзацами дев'ятим - одинадцятим.

     1.2. Новим абзацом такого змiсту:

     "транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на цiй територiї.".

     2. Доповнити пiдпункт 1.8.1 Положення про Київську центральну спецiалiзовану митницю, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 19.09.2008 N 1030 (зi змiнами):

     2.1. Пiсля абзацу п'ятого новими абзацами такого змiсту:

     "алкогольних напоїв i тютюнових виробiв, що ввозяться автомобiльним транспортом у митному режимi "iмпорт";

     транспортних засобiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi;".

     У зв'язку з цим абзаци шостий - дев'ятий уважати вiдповiдно абзацами восьмим - одинадцятим.

     2.2. Новим абзацом такого змiсту:

     "транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на цiй територiї."

     3. Пункт 1.8 Положення про Київську регiональну митницю, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 07.12.2004 N 875 (у редакцiї наказу Держмитслужби вiд 05.10.2007 N 825) (зi змiнами) викласти в такiй редакцiї:

     "1.8. Зона дiяльностi КРМ: Київ (крiм питань, що належить до компетенцiї Київської центральної спецiалiзованої митницi та Енергетичної регiональної митницi), аеродром "Київ (Антонов)" ("Гостомель") та територiї митних лiцензiйних складiв i складiв тимчасового зберiгання (у тому числi територiї, що будуть використовуватися за таким призначенням), якi розташованi в Київськiй областi, власниками яких є суб'єкти зовнiшньоекономiчної дiяльностi, що перебувають на облiку в Київськiй регiональнiй митницi."

     4. Унести до Класифiкатора митних органiв та їх структурних пiдроздiлiв, спецiалiзованих митних установ та органiзацiй, затвердженого наказом Держмитслужби вiд 26.04.2006 N 335 (зi змiнами), такi змiни:

     4.1. У рядку "Зона дiяльностi" пункту 2 слова ", а також територiя Київської областi в частинi митного оформлення транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на територiї цiєї областi" виключити;

     4.2. У рядку "Зона дiяльностi" пункту 6 пiсля рядка "що перемiщуються у мiжнародних поштових та експрес-вiдправленнях" доповнити новими рядками такого змiсту:

     "алкогольних напоїв i тютюнових виробiв, що ввозяться автомобiльним транспортом у митному режимi "iмпорт";

     транспортних засобiв, що класифiкуються в товарних позицiях 8702 - 8704, 8711 згiдно з Українською класифiкацiєю товарiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi;

     транспортних засобiв, що належать громадянам, якi постiйно або тимчасово проживають на цiй територiї;".

     5. Установити граничну чисельнiсть Київської регiональної митницi - 821 одиниця, Київської центральної спецiалiзованої митницi - 262 одиницi.

     У зв'язку з цим уважати такими, що втратили чиннiсть пункт 1 наказу Держмитслужби вiд 12.04.2010 N 351 в частинi, що стосується граничної чисельностi працiвникiв Київської регiональної митницi та пункт 1 наказу Держмитслужби вiд 20.04.2010 N 373.

     6. Начальникам Київської регiональної (Романенко Г.В.), Київської обласної (Алєксєєв В.В.), Київської центральної спецiалiзованої (Ковальський В.К.) та Бориспiльської (Георгiєнко Г.В.) митниць проiнформувати суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та громадян у зонi дiяльностi митниць про змiни, передбаченi цим наказом.

     7. Установити, що цей наказ уводиться в дiю з 14.06.2010.

     8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П.В.

Т.в.о. Голови Служби О.М.Дороховський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.