ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ ЗВ'ЯЗКУ ТА IНФОРМАТИЗАЦIЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

29.10.2003 N 116/202


Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
17 листопада 2003 р. за N 1055/8376


     На виконання статей 8, 9 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" та постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14.11.2000 N 1698 "Про затвердження перелiку органiв лiцензування" наказуємо:

     1. Затвердити Лiцензiйнi умови провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв (далi - Лiцензiйнi умови), що додаються.

     2. Департаменту реєстрацiї та лiцензування Держпiдприємництва України (Єфремов О.В.), Управлiнню координацiї дiяльностi операторiв зв'язку та лiцензування Держкомзв'язку України (Звєрєв В.П.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Управлiнню координацiї дiяльностi операторiв зв'язку та лiцензування Держкомзв'язку України (Звєрєв В.П.) забезпечити публiкацiю наказу про затвердження Лiцензiйних умов у засобах масової iнформацiї та розмiщення на Web-сторiнцi Держкомзв'язку України.

     4. Наказ Держпiдприємництва та Держкомзв'язку України вiд 13.02.2001 N 32/17 вважати таким, що втратив чиннiсть.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держпiдприємництва України Третьякова С.I. та заступника Голови Держкомзв'язку України Омельченка А.В.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва I.Г.Богословська
Голова Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України О.В.Яценко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України
29.10.2003 N 116/202
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
17 листопада 2003 р. за N 1055/8376

ЛIЦЕНЗIЙНI УМОВИ
провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв

1. Загальнi положення

     1.1. Цi Лiцензiйнi умови розробленi вiдповiдно до Законiв України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", "Про зв'язок", "Про поштовий зв'язок", "Про пiдприємства в Українi", "Про пiдприємництво", "Про захист прав споживачiв", актiв Всесвiтнього поштового союзу, згода на обов'язковiсть яких надана Верховною Радою України, Правил надання послуг поштового зв'язку, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.08.2002 N 1155, та iнших нормативно-правових актiв,що регулюють здiйснення дiяльностi та розвитку галузi зв'язку.

     1.2. Лiцензiйнi умови визначають квалiфiкацiйнi, органiзацiйнi, технологiчнi та iншi вимоги до суб'єктiв господарювання, що обов'язковi при наданнi послуг з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв.

     1.3. Лiцензiйнi умови є обов'язковими для виконання суб'єктами господарювання, якi отримали лiцензiю на провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв.

     1.4. Вiдповiдно до статтi 15 Закону України "Про поштовий зв'язок", виключне право на пересилання простих листiв масою до 350 грамiв та простих поштових карток надається нацiональному оператору поштового зв'язку.

     1.5. Вид дiяльностi, що пiдлягає лiцензуванню, повинен бути зазначений в установчих документах суб'єкта господарювання.

     1.6. Приймання документiв, що подаються для одержання лiцензiї, видача, переоформлення та анулювання лiцензiй, видача дублiкатiв лiцензiй, ведення лiцензiйних справ та лiцензiйних реєстрiв здiйснюється Державним комiтетом зв'язку та iнформатизацiї України (надалi - Держкомзв'язку України) у порядку i термiни, що визначенi Законом України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi".

     1.7. Для одержання лiцензiї на провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв суб'єкт господарювання подає до Держкомзв'язку України заяву за встановленою формою (додаток 1). Зазначена заява подається особисто або через уповноважений ним орган чи особу.

     Вид господарської дiяльностi згiдно зi статтею 9 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" вказується у заявi повнiстю або частково.

     У разi наявностi в заявника фiлiй, iнших вiдокремлених пiдроздiлiв, якi провадитимуть господарську дiяльнiсть на пiдставi отриманої лiцензiї, у заявi зазначається їх мiсцезнаходження.

     1.8. До заяви додаються документи згiдно зi статтею 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" та вiдомостi щодо утворення мережi пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв i надання послуг в її межах за пiдписом заявника суб'єкта господарювання вiдповiдно до пункту 23 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.07.2001 N 756 "Про затвердження перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi".

     Заява про видачу лiцензiї та документи, що додаються до неї, приймаються за описом (додаток 2), копiя якого видається заявнику з вiдмiткою про дату прийняття документiв та пiдписом вiдповiдальної особи Держкомзв'язку України.

     1.9. Для кожної фiлiї, iнших вiдокремлених пiдроздiлiв лiцензiата, якi провадитимуть господарську дiяльнiсть на пiдставi отриманої ним лiцензiї, Держкомзв'язку України видає лiцензiату засвiдчену ним копiю лiцензiї на пiдставi заяви лiцензiата про видачу копiї лiцензiї (додаток 3). Засвiдчена Держкомзв'язку України копiя лiцензiї є документом, що пiдтверджує право фiлiї, iнших вiдокремлених пiдроздiлiв лiцензiата на провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв на пiдставi отриманої лiцензiї.

     1.10. У разi створення лiцензiатом нової фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, який провадитиме господарську дiяльнiсть з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв згiдно з отриманою лiцензiєю лiцензiат повинен подати до Держкомзв'язку України заяву про видачу копiї лiцензiї (додаток 3), а також документи вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi".

     1.11. У разi лiквiдацiї фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, який провадив господарську дiяльнiсть з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв згiдно з отриманою лiцензiєю, або в разi припинення провадження фiлiєю, iншим вiдокремленим пiдроздiлом лiцензiата господарської дiяльностi з надання послуг поштового зв'язку згiдно з отриманою лiцензiєю лiцензiат зобов'язаний протягом семи робочих днiв з дати лiквiдацiї такої фiлiї чи iншого вiдокремленого пiдроздiлу або з дати припинення дiяльностi такою фiлiєю чи iншим вiдокремленим пiдроздiлом подати до Держкомзв'язку України вiдповiдне повiдомлення в письмовiй формi.

     1.12. У разi виникнення пiдстав для переоформлення лiцензiї вiдповiдно до статтi 16 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" лiцензiат зобов'язаний протягом десяти робочих днiв подати до Держкомзв'язку України заяву про переоформлення лiцензiї (додаток 4) разом з лiцензiєю, що пiдлягає переоформленню, та вiдповiдними документами або їх нотарiально засвiдченими копiями, якi пiдтверджують зазначенi змiни.

     1.13. У разi втрати або пошкодження лiцензiї лiцензiат зобов'язаний звернутися до Держкомзв'язку України iз заявою про видачу дублiката лiцензiї (додаток 5).

     Видача дублiката лiцензiї здiйснюється вiдповiдно до статтi 18 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi".

     1.14. Лiцензiат не може передавати лiцензiю або її копiю iншiй юридичний або фiзичнiй особi для провадження господарської дiяльностi.

2. Вимоги до суб'єкта господарювання, який провадить господарську дiяльнiсть з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв

Квалiфiкацiйнi вимоги

     2.1. Штат суб'єкта господарювання -юридичної особи повинен налiчувати не менше 30 вiдсоткiв працiвникiв, якi мають базову вищу або вищу освiту та досвiд роботи у сферi надання послуг поштового зв'язку не менше одного року.

     2.2. Суб'єкт господарювання - фiзична особа - суб'єкт пiдприємницької дiяльностi повинен мати базову вищу або вищу освiту та досвiд роботи у сферi надання послуг поштового зв'язку не менше двох рокiв.

     2.3. Склад персоналу, який безпосередньо виконує функцiї приймання, оброблення, перевезення, доставки та вручення поштових переказiв, поштових вiдправлень повинен вiдповiдати вимогам квалiфiкацiйних характеристик вiдповiдно до галузевого довiдника квалiфiкацiйних характеристик професiй працiвникiв, затвердженого наказом Держкомзв'язку України вiд 4 жовтня 2000 року N 144 i погодженого в Мiнiстерствi працi та соцiальної полiтики України 10 жовтня 2000 року.

Технологiчнi вимоги

     2.4. Технологiчний документ, який визначає порядок утворення мережi поштового зв'язку (сукупностi об'єктiв поштового зв'язку та поштових маршрутiв) та надання послуг з пересилання (виробничо-технологiчних операцiй з приймання, обробки, перевезення та доставки /вручення/) поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв розробляється суб'єктом господарювання вiдповiдно до положень:

     Законiв України "Про зв'язок", "Про поштовий зв'язок", "Про захист прав споживачiв";

     Актiв Всесвiтнього поштового союзу;

     Правил надання послуг поштового зв'язку, затверджених постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.08.2002 N 1155;

     Нормативiв частоти обмiну, перевезення, доставки пошти, виїмки кореспонденцiї з поштових скриньок i основних контрольних строкiв обробки i доставки поштових вiдправлень, перiодичних видань, затверджених наказом Мiнiстерства зв'язку України вiд 05.08.94 N 115, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 29.08.94 за N 205/415;

     Iнструкцiї з облiку поштових вiдправлень, поштових переказiв, перiодичних видань, виплат пенсiй та грошової допомоги, затвердженої наказом Держкомзв'язку України вiд 17.12.98 N 173 , зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 04.01.99 за N 2/3295 (у редакцiї наказу Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України вiд 16.01.2002 N 7, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 05.02.2002 за N 103/6391);

     Наказу Держкомзв'язку України вiд 12.07.2002 N 139 "Про затвердження спецiалiзованих форм бланкiв, книг, ярликiв, що застосовуються у поштовому зв'язку, та технiчних умов щодо їх виготовлення";

     Положення про митний контроль та митне оформлення мiжнародних поштових вiдправлень, затвердженого спiльним наказом Державної митної служби України та Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України вiд 27.10.99 N 680/108, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 17.11.99 за N 791/4084;

     Правил обробки та вiдправляння мiжнародної пошти в мiсцях мiжнародного поштового обмiну України, затверджених спiльним наказом Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України й Державної митної служби України вiд 07.11.2000 N 165/626, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 05.02.2001 за N 112/5303;

     Правил приймання та вiдправляння мiжнародної пошти пунктами мiжнародного поштового обмiну, затверджених спiльним наказом Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України та Державної митної служби України вiд 10.12.2002 N 235/688, зареєстрованих у Мiнiстерствi юстицiї України 08.01.2003 за N 7/7328;

     Порядку органiзацiї мiсць мiжнародного поштового обмiну, затвердженого спiльним наказом Державної митної служби України й Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України вiд 15.01.2002 N 18/5 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 06.02.2002 за N 110/6398;

     Iнших нормативно-правових актiв, що регулюють вiдносини у сферi надання послуг поштового зв'язку.

     2.5. Лiцензiат для оформлення приймання, обробки, перевезення та доставки (вручення) поштових вiдправлень (поштових переказiв) та супровiдних документiв до них, повинен мати: реєстратор розрахункових операцiй, календарний штемпель, штампи для нанесення службових позначок на поштове вiдправлення. На поштових пристроях та штампах повинна бути позначка (логотип) лiцензiата. Порядок їх виготовлення та застосування визначений iнструкцiєю про порядок замовлення iменних речей, штампiв для оформлення поштових вiдправлень пiдприємствами зв'язку, яка затверджена наказом Мiнiстерства зв'язку України вiд 10.12.92 N 92.

     2.6. В об'єктах поштового зв'язку лiцензiата повиннi розмiщуватися iнформацiя iз зазначенням перелiку видiв послуг поштового зв'язку, що надаються лiцензiатом, поштового iндексу, порядку адресування поштових вiдправлень, їх розмiрiв та граничної маси, тарифiв, перелiку предметiв заборонених до пересилання у поштових вiдправленнях, вiдомостей про вiдповiдальнiсть лiцензiата перед користувачами за невиконання чи неналежне виконання послуг поштового зв'язку та користувачiв за порушення правил надання послуг поштового зв'язку, перелiку адрес i номерiв телефонiв органiзацiї вищого рiвня та вiдповiдних органiв, уповноважених здiйснювати захист прав споживачiв, номера, дати видачi та термiну дiї лiцензiї, а також книга пропозицiй, заяв i скарг, яка повинна видаватися на першу вимогу користувача.

Органiзацiйнi вимоги

     2.7. Плата за послуги, що належать до унiверсальних послуг поштового зв'язку, здiйснюється за тарифами, установленими у порядку, визначеному постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 25.12.96 N 1548 "Про встановлення повноважень органiв виконавчої влади та виконавчих органiв мiських рад щодо регулювання цiн (тарифiв)".

     Плата за iншi послуги поштового зв'язку, якi не належать до унiверсальних послуг, здiйснюється за тарифами, що встановлюються лiцензiатом згiдно iз законодавством.

     2.8. Вихiднi та вхiднi мiжнароднi поштовi вiдправлення повиннi пред'являтись для митного контролю та митного оформлення в порядку, установленому для поштових вiдправлень у мiсцях мiжнародного поштового обмiну, що органiзовуються лiцензiатами, згiдно з Порядком органiзацiї мiсць мiжнародного поштового обмiну, затвердженим спiльним наказом Державної митної служби України та Державним комiтетом зв'язку та iнформатизацiї України вiд 15.01.2002 N 18/5, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 06.02.2002 за N 110/6398.

     2.9. Лiцензiат зобов'язаний здiйснювати облiк поштових вiдправлень згiдно з iнструкцiєю з облiку поштових вiдправлень, поштових переказiв, перiодичних видань, виплат пенсiй та грошової допомоги, затвердженою наказом Держкомзв'язку України вiд 17.12.98 N 173, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 04.01.99 за N 2/3295 (у редакцiї наказу Державного комiтету зв'язку та iнформатизацiї України вiд 16.01.2002 N 7, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 05.02.2002 за N 103/6391 ), та щоквартально до 8 числа пiсля звiтного перiоду подавати до управлiння статистики за мiсцезнаходженням державну статистичну звiтнiсть за формою N 11-зв'язок, затверджену наказом Держкомстату України вiд 23.07.2001 N 332.

     2.10. Лiцензiат зобов'язаний забезпечити подання статистичної звiтностi за формами вiдповiдно до чинного законодавства.

3. Особливi вимоги до суб'єкта господарювання, який провадить господарську дiяльнiсть з пересилання поштових переказiв, поштових вiдправлень

     3.1. Лiцензiат зобов'язаний використовувати моделi реєстраторiв розрахункових операцiй та їх модифiкацiй, якi вiдповiдають вимогам нормативних актiв та сертифiкованi в державнiй системi сертифiкацiї на вiдповiднiсть вимогам дiючих державних стандартiв i дозволенi для застосування у сферi, визначенiй Законом України "Про застосування реєстраторiв розрахункових операцiй у сферi торгiвлi, громадського харчування та послуг".

     3.2. Лiцензiат зобов'язаний вiдповiдно до законодавства забезпечити схороннiсть при пересиланнi поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв.

     3.3. Лiцензiат зобов'язаний забезпечити таємницю iнформацiї при наданнi послуг з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв згiдно iз законодавством. Iнформацiя про поштовi перекази, поштовi вiдправлення, а також самi цi поштовi перекази та поштовi вiдправлення можуть видаватися лише вiдправникам i адресатам чи їх законним представникам. Виймання та огляд письмової кореспонденцiї, вкладень в iнших поштових вiдправленнях, одержання будь-яких довiдок щодо них заборонено, крiм випадкiв, визначених законом.

     3.4. Лiцензiат зобов'язаний обмежити або припинити господарську дiяльнiсть з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв та скоротити мережу поштового зв'язку вiдповiдно до рiшення уповноваженого центрального органу виконавчої влади у галузi зв'язку в умовах надзвичайного чи воєнного стану.

Заступник директора Департаменту реєстрацiї та лiцензування - начальник Управлiння лiцензування Держпiдприємництва України О.Б.Iванченко
Начальник Управлiння координацiї дiяльностi операторiв зв'язку та лiцензування Держкомзв'язку України В.П.Звєрєв

 

Додаток 1
до п. 1.7 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв
Державний комiтет зв'язку та iнформатизацiї України
  
ЗАЯВА
про видачу лiцензiї
    1. Заявник  
(повне найменування юридичної особи згiдно зi статутом)
 
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи)
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи)
 
(серiя, номер паспорта, ким i коли виданий)
Мiсцезнаходження юридичної особи або мiсце проживання фiзичної особи
 
Поштова адреса  
(адреса для листування)
Телефон   Факс  
Органiзацiйно-правова форма  
Коди: КОПФГ   , КОАТУУ   , КФВ   ,
Iдентифiкацiйний код юридичної особи  
Iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
 
Поточний рахунок N   у  
  МФО  
(найменування кредитної установи)

    2. Прошу видати лiцензiю на провадження господарської дiяльностi з надання послуг поштового зв'язку

 
 
(зазначається вид послуги)

    3. Територiя, на якiй будуть надаватися послуги поштового зв'язку,

 
    4. Очiкувана дата початку надання послуг  
    5. Фiлiї пiдприємства  
 
(найменування фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, мiсцезнаходження)

З порядком отримання лiцензiї ознайомлений. Лiцензiйнi умови провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв зобов'язуюсь виконувати.

Пiдпис заявника  
М.П.
"__" ________ 200_ р.
Дата i номер реєстрацiї заяви "__"__________ 200_ р. N __
     
(посада особи, яка прийняла заяву) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)

 

Додаток 2
до п.1.8 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв
Державний комiтет зв'язку та iнформатизацiї України
  
ОПИС N ___
документiв, що додаються до заяви про видачу лiцензiї
на провадження  
(вид дiяльностi)
вiд  
(назва суб'єкта господарювання)
Дата i номер реєстрацiї заяви "__" __________ 200_ р. N ____
N з/п Найменування документа Вiдмiтки про наявнiсть документiв (наявнi, вiдсутнi) Кiлькiсть аркушiв у документi Примiтки
1 2 3 4 5
         
         
         
Прийняв   документiв
(цифрами i лiтерами)
"__" ____________ 200_ р.
     
(посада особи, яка прийняла заяву) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
Копiю опису отримав
"__"___________ 200_ р.
     
(посада представника суб'єкта) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
Вiдмiтка про дату прийняття документiв, що пiдтверджують внесення заявником плати за видачу лiцензiї Пiдпис вiдповiдальної особи

Дата "__" _______ 200_ р.

Прiзвище, iм'я, по батьковi вiдповiдальної особи

 

Додаток 3
до пунктiв 1.9, 1.10 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв
Державний комiтет зв'язку та iнформатизацiї України
  
ЗАЯВА
про видачу копiї лiцензiї
 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
    1. Заявник  
(повне найменування юридичної особи згiдно зi статутом)
 
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи)
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи)
Iдентифiкацiйний код юридичної особи  
Iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
 
    2. Реєстрацiйний номер лiцензiї  
    3. Прошу видати копiю лiцензiї у зв'язку з  
 
(зазначити пiдстави: отримання лiцензiї; створення нової фiлiї, вiдокремленого пiдроздiлу)
Назва фiлiї, вiдокремленого пiдроздiлу  
Мiсцезнаходження  
Поштова адреса  
(адреса для листування)
Телефон   Факс  
Органiзацiйно-правова форма  
Коди: КОПФГ   , КОАТУУ   , КФВ  
Поточний рахунок N   у  
  МФО  
(найменування кредитної установи)
Мiсце провадження дiяльностi  

    4. Перелiк документiв, що пiдтверджують наявнiсть фiлiї, вiдокремленого пiдроздiлу (додається)

 
 
Пiдпис заявника  
М.П.
"__" ________ 200_ р.
Дата i номер реєстрацiї заяви "__"__________ 200_ р. N __
     
(посада особи, яка прийняла заяву) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)

 

Додаток 4
до п.1.12 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв
Державний комiтет зв'язку та iнформатизацiї України
  
ЗАЯВА
про переоформлення лiцензiї
 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
    1. Заявник  
(повне найменування юридичної особи згiдно зi статутом)
 
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи)
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи)
 
(серiя, номер паспорта, ким i коли виданий)
Мiсцезнаходження юридичної особи або мiсце проживання фiзичної особи
 
Поштова адреса  
(адреса для листування)
Телефон   Факс  
Органiзацiйно-правова форма  
Коди: КОПФГ   , КОАТУУ   , КФВ  
Iдентифiкацiйний код юридичної особи  
Iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
 
Поточний рахунок N   у  
  МФО  
(найменування кредитної установи)
    2. Фiлiї пiдприємства  
(найменування фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, мiсцезнаходження)

3. Вид господарської дiяльностi, на який було видано лiцензiю
4. Реєстрацiйний номер лiцензiї
5. Дата закiнчення дiї лiцензiї

    6. Просить переоформити лiцензiю в зв'язку з  
 
(зазначити пiдстави вiдповiдно до статтi 16 Закону України Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi")

    7. Перелiк документiв, якi пiдтверджують вiдповiднi змiни (додається)

 
 
 
Пiдпис заявника  
М.П.
"__" ________ 200_ р.
Дата i номер реєстрацiї заяви "__"__________ 200_ р. N __
     
(посада особи, яка прийняла заяву) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)

 

Додаток 5
до п.1.13 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з пересилання поштових переказiв, простих та реєстрованих листiв, поштових карток, бандеролей та посилок масою до 30 кiлограмiв
Державний комiтет зв'язку та iнформатизацiї України
  
ЗАЯВА
про видачу дублiката лiцензiї
 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
    1. Заявник  
(повне найменування юридичної особи згiдно зi статутом)
 
(посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника юридичної особи)
 
(прiзвище, iм'я, по батьковi фiзичної особи)
 
(серiя, номер паспорта, ким i коли виданий)
Мiсцезнаходження юридичної особи або мiсце проживання фiзичної особи
 
Поштова адреса  
(адреса для листування)
Телефон   Факс  
Органiзацiйно-правова форма  
Коди: КОПФГ   , КОАТУУ   , КФВ  
Iдентифiкацiйний код юридичної особи  
Iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
 
Поточний рахунок N   у  
  МФО  
(найменування кредитної установи)
    2. Фiлiї пiдприємства  
(найменування фiлiї, iншого вiдокремленого пiдроздiлу, мiсцезнаходження)

3. Вид господарської дiяльностi, на який було видано лiцензiю
4. Реєстрацiйний номер лiцензiї
5. Дата закiнчення дiї лiцензiї

    6. Просить видати дублiкат лiцензiї в зв'язку з  
 
(зазначити пiдстави: втрата, пошкодження лiцензiї)
    7. До заяви додається  
(вказати: документ, що пiдтверджує
 
внесення плати за видачу дублiката лiцензiї,
 
не придатна для користування лiцензiя)
Пiдпис заявника  
М.П.
"__" ________ 200_ р.
Дата i номер реєстрацiї заяви "__"__________ 200_ р. N __
     
(посада особи, яка прийняла заяву) (пiдпис) (прiзвище, iм'я, по батьковi)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.