ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛIТИКИ ТА ПIДПРИЄМНИЦТВА
МIНIСТЕРСТВО ПРОМИСЛОВОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 31 сiчня 2006 року N 8/29


Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
17 лютого 2006 р. за N 144/12018


     Вiдповiдно до статтi 8 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" та на виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 14.11.2000 N 1698 "Про затвердження перелiку органiв лiцензування", постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.11.2004 N 1560 "Про внесення змiн до перелiку органiв лiцензування" наказуємо:

     1. Затвердити Лiцензiйнi умови провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин) (далi - Лiцензiйнi умови), що додаються.

     2. Департаменту реєстрацiї та лiцензування Держпiдприємництва України (Барбелюк О. Б.), Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнпромполiтики України (Мєшков В. В.) у встановленому порядку забезпечити подання Лiцензiйних умов на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Управлiнню справами Мiнпромполiтики України (Лiщук В. З.) забезпечити публiкацiю Лiцензiйних умов у засобах масової iнформацiї.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Держпiдприємництва України Ващенка К. О. та заступника Мiнiстра Мiнпромполiтики України Третьякова В. М.

     5. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва i Державного комiтету промислової полiтики України вiд 22.02.2001 N 40/70 "Про затвердження Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв, оптової, роздрiбної торгiвлi пестицидами та агрохiмiкатами", зареєстрований в Мiнiстерствi юстицiї України 12.03.2001 за N 213/5404.

Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва А. В. Дашкевич
Мiнiстр промислової полiтики України В. М. Шандра
ПОГОДЖЕНО:
Заступник Мiнiстра охорони навколишнього природного середовища України А. Гриценко
Перший заступник Мiнiстра охорони здоров'я України С. П. Бережнов
Голова Антимонопольного комiтету України О. Костусєв

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва,
Мiнiстерства промислової полiтики України
вiд 31 сiчня 2006 р. N 8/29
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
17 лютого 2006 р. за N 144/12018

ЛIЦЕНЗIЙНI УМОВИ
провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин) 

1. Загальнi положення

     1.1. Цi Лiцензiйнi умови розробленi вiдповiдно до Законiв України "Про пестициди i агрохiмiкати", "Про внесення змiн до деяких законiв України щодо пестицидiв i агрохiмiкатiв", "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", "Про охорону працi", "Про охорону навколишнього природного середовища", "Про забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення", "Про загальнообов'язкове державне соцiальне страхування вiд нещасного випадку на виробництвi та професiйного захворювання, якi спричинили втрату працездатностi".

     1.2. Лiцензiйнi умови встановлюють органiзацiйнi, квалiфiкацiйнi та iншi вимоги для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин) (далi - пестициди та регулятори росту рослин). Вiдповiдно до статтi 1 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi" виробництво (виготовлення) визначається як дiяльнiсть, пов'язана з випуском продукцiї, яка включає всi стадiї технологiчного процесу, а також реалiзацiю продукцiї власного виробництва.

     1.3. Лiцензiйнi умови поширюються на всiх суб'єктiв господарювання, що здiйснюють виробництво пестицидiв та регуляторiв росту рослин на територiї України.

     1.4. Лiцензування господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин здiйснює Мiнiстерство промислової полiтики України.

     1.5. Для отримання лiцензiї суб'єкт господарської дiяльностi подає до Мiнiстерства промислової полiтики України заяву про видачу лiцензiї та документи вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про лiцензування певних видiв господарської дiяльностi", постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.07.2001 N 756 "Про затвердження перелiку документiв, якi додаються до заяви про видачу лiцензiї для окремого виду господарської дiяльностi".

     1.6. Оформлення заяв про видачу лiцензiї, про видачу копiї лiцензiї, про переоформлення лiцензiї, про видачу дублiката лiцензiї та опису документiв, що додаються до заяви про видачу лiцензiї, здiйснюється суб'єктами господарювання за встановленими формами (додатки 1 - 5).

2. Органiзацiйнi вимоги для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин

     2.1. Вiдповiдно до статтi 4 Закону України "Про пестициди i агрохiмiкати" забороняються ввезення на митну територiю України (крiм дослiдних партiй, що використовуються для державних випробувань та наукових дослiджень), виробництво (крiм виробництва для експорту та виробництва дослiдних партiй, що використовуються для державних випробувань, науково-технологiчних дослiджень та випробувань), торгiвля, застосування i рекламування пестицидiв та регуляторiв росту рослин до їх державної реєстрацiї. 

     2.2. Вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.03.96 N 295 "Про затвердження Порядку проведення державних випробувань, державної реєстрацiї та перереєстрацiї, видання перелiкiв пестицидiв i агрохiмiкатiв, дозволених до використання в Українi" рiшення про державну реєстрацiю препарату набуває чинностi з моменту видачi реєстрацiйного посвiдчення та втрачає чиннiсть в кiнцi року (31 грудня), визначеного термiном реєстрацiї. Суб'єкт господарювання повинен мати вищезазначене посвiдчення про державну реєстрацiю препарату.

     2.3. Суб'єкт господарювання повинен вести облiк наявностi та використання пестицидiв та регуляторiв росту рослин у прибутково-видаткових книгах (журналах) i подавати статистичну звiтнiсть за затвердженими формами про наявнiсть та реалiзацiю пестицидiв та регуляторiв росту рослин вiдповiдно до Порядку державного облiку наявностi та використання пестицидiв i агрохiмiкатiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 02.11.95 N 881 "Про затвердження Порядку державного облiку наявностi та використання пестицидiв i агрохiмiкатiв".

     2.4. Суб'єкт господарювання при провадженнi господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин повинен дотримуватись вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 18.09.95 N 746 "Про затвердження Порядку одержання допуску (посвiдчення) на право роботи, пов'язаної з транспортуванням, зберiганням, застосуванням та торгiвлею пестицидами i агрохiмiкатами" та вiдповiдних санiтарних правил щодо транспортування, зберiгання та застосування пестицидiв.

3. Вимоги для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин

     3.1. Суб'єкт господарювання повинен забезпечити обов'язкове дотримання вимог стандартiв, норм i правил, у тому числi технологiчних регламентiв, що гарантують якiсть виготовленої продукцiї, рацiональне та економiчне ведення технологiчного процесу, збереження обладнання, унеможливлення виникнення аварiй i забруднення виробничого i навколишнього середовища, безпеку ведення технологiчного процесу.

     3.2. Для виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин суб'єкт господарювання повинен мати:

     нормативнi документи на продукцiю - ДСТУ, ГОСТ, ТУ тощо;

     технологiчний регламент виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин;

     позитивнi висновки санiтарно-епiдемiологiчної служби, органiв державного пожежного нагляду, спецiально вповноважених органiв з питань екологiї та природних ресурсiв на провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин за мiсцем їх виготовлення i реалiзацiї;

     дозвiл на початок (продовження) виконання роботи пiдвищеної небезпеки або експлуатацiї об'єкта, виданий вiдповiдними органами, згiдно з Порядком видачi дозволiв Державним комiтетом з нагляду за охороною працi та його територiальними органами, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 15.10.2003 N 1631 "Про затвердження Порядку видачi дозволiв Державним комiтетом з нагляду за охороною працi та його територiальними органами";

     у разi виробництва дослiдних партiй вiтчизняних пестицидiв та регуляторiв росту рослин - дозвiл на виробництво дослiдних партiй вiтчизняних пестицидiв та регуляторiв росту рослин вiдповiдно до Порядку проведення державних випробовувань, державної реєстрацiї та перереєстрацiї, видання перелiкiв пестицидiв i агрохiмiкатiв, дозволених до використання в Українi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 04.03.96 N 295 "Про затвердження Порядку проведення державних випробувань, державної реєстрацiї та перереєстрацiї, видання перелiкiв пестицидiв i агрохiмiкатiв, дозволених до використання в Українi";

     iнструкцiї, розробленi та затвердженi суб'єктом господарювання на основi затвердженого технологiчного регламенту.

     3.3. Суб'єкт господарювання вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про пестициди i агрохiмiкати" повинен видавати споживачевi на кожну товарну одиницю пестицидiв та регуляторiв росту рослин рекомендацiю щодо її застосування iз зазначенням культур та об'єктiв, для оброблення яких призначено препарат, способiв, норм i кратностi використання, термiнiв вичiкування (для пестицидiв), заборони та обмеження на застосування, способiв i засобiв знешкодження пестицидiв та регуляторiв росту рослин, а також заходiв безпеки пiд час роботи, заходiв подання першої медичної допомоги в разi отруєння. 

     3.4. Вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про пестициди i агрохiмiкати" розфасування пестицидiв та регуляторiв росту рослин може здiйснюватися лише за наявностi дозволу його виробника або власника знака для товарiв i послуг. 

     3.5. Вiдповiдно до статтi 11 Закону України "Про пестициди i агрохiмiкати" продаж населенню пестицидiв та регуляторiв росту рослин здiйснюється у дрiбнофасованому виглядi та з обов'язковою наявнiстю iнструкцiї щодо безпечного їх застосування.

4. Квалiфiкацiйнi вимоги для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин

     4.1. Вiдповiдно до Типового положення про порядок проведення навчання i перевiрки знань з питань охорони працi, затвердженого наказом Державного комiтету України з нагляду за охороною працi вiд 26.01.2005 N 15 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.02.2005 за N 231/10511, працiвники суб'єкта господарювання, що провадить господарську дiяльнiсть з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин, пiд час прийняття на роботу i в процесi роботи проходять на пiдприємствi за рахунок роботодавця iнструктажi, навчання та перевiрку знань з питань охорони працi, надання першої допомоги потерпiлим вiд нещасних випадкiв, а також правил поведiнки в разi виникнення аварiї. Посадовi особи та iншi працiвники, зайнятi на роботах, зазначених у Перелiку робiт з пiдвищеною небезпекою, затвердженому наказом Державного комiтету України з нагляду за охороною працi вiд 26.01.2005 N 15 та зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 15.02.2005 за N 232/10512, проходять щороку спецiальне навчання i перевiрку знань вiдповiдних нормативно-правових актiв з охорони працi.

     4.2. Посадовi особи суб'єкта господарювання, що провадить господарську дiяльнiсть з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин, згiдно з Перелiком посад посадових осiб, якi проходять навчання i перевiрку знань з питань охорони працi, наведеним у додатку 3 до наказу Державного комiтету України з нагляду за охороною працi вiд 26.01.2005 N 15, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.02.2005 за N 231/10511, пiд час прийняття на роботу i перiодично, один раз на три роки, навчаються згiдно з Типовими тематичним планом i програмою навчання з питань охорони працi посадових осiб.

5. Особливi вимоги для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин

     5.1. Суб'єкт господарювання для провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин повинен забезпечити:

     органiзацiю та проведення атестацiї робочих мiсць вiдповiдно до Порядку проведення атестацiї робочих мiсць за умовами працi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 01.08.92 N 442 "Про Порядок проведення атестацiї робочих мiсць за умовами працi", у строки, передбаченi колективним договором, але не рiдше 1 разу на 5 рокiв;

     органiзацiю та проведення попереднього (при прийняттi на роботу) i перiодичних (протягом трудової дiяльностi) медичних оглядiв працiвникiв згiдно з Положенням про медичний огляд працiвникiв певних категорiй, затвердженим наказом Мiнiстерства охорони здоров'я України вiд 31.03.94 N 45 та зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 21.06.94 за N 136/345 (iз змiнами та доповненнями).

     5.2. Суб'єкт господарювання пiд час провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин повинен дотримуватися вимог Закону України "Про загальнообов'язкове державне соцiальне страхування вiд нещасного випадку на виробництвi та професiйного захворювання, якi спричинили втрату працездатностi".

     5.3. Суб'єкт господарювання згiдно iз статтею 8 Закону України "Про охорону працi", Положенням про порядок забезпечення працiвникiв спецiальним одягом, спецiальним взуттям та iншими засобами iндивiдуального захисту, затвердженим наказом Державного комiтету України по нагляду за охороною працi вiд 29.10.96 N 170 та зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України вiд 18.11.96 за N 667/1692, повинен безоплатно забезпечувати працiвникiв спецiальним одягом, взуттям та iншими засобами iндивiдуального захисту.

6. Вимоги щодо забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення, охорони навколишнього природного середовища при провадженнi господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та регуляторiв росту рослин

     6.1. Суб'єкт господарювання вiдповiдно до Законiв України "Про забезпечення санiтарного та епiдемiчного благополуччя населення" та "Про охорону навколишнього природного середовища" у процесi експлуатацiї виробничих, побутових та iнших примiщень, споруд, обладнання, устаткування, транспортних засобiв, використання технологiй повинен забезпечувати:

     безпечнi i здоровi умови працi та вiдпочинку, що вiдповiдають вимогам санiтарних норм;

     здiйснення заходiв, спрямованих на запобiгання захворюванням, отруєнням, травмам, забрудненню навколишнього середовища;

     екологiчну безпеку людей, рацiональне використання природних ресурсiв, додержання нормативiв шкiдливих впливiв на навколишнє природне середовище;

     уловлювання, утилiзацiю, знешкодження шкiдливих речовин i вiдходiв або повну їх лiквiдацiю;

     проведення екологiчної та санiтарно-епiдемiологiчної експертиз процесiв виробництва.

     6.2. Суб'єкт господарювання повинен забезпечувати знешкодження та утилiзацiю токсичних вiдходiв (твердих, рiдких, газоподiбних) за умови наявностi дозволу державної санiтарно-епiдемiологiчної служби, спецiально уповноважених органiв виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища.

     6.3. Пестициди й регулятори росту рослин та тара iноземного виробництва, що ввозяться на територiю України (зокрема для фасування), повиннi супроводжуватися даними про технологiю їх знешкодження та утилiзацiю вiдповiдно до статтi 10 Закону України "Про пестициди та агрохiмiкати".

     6.4. Утилiзацiя, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидiв та регуляторiв росту рослин i тари вiд них здiйснюються пiдприємствами суб'єкта господарювання, на яких вони виготовленi, а також iншими пiдприємствами, що мають дозвiл санiтарно-епiдемiологiчної служби Мiнiстерства охорони здоров'я України та органiв Мiнiстерства охорони навколишнього природного середовища України, на договiрних умовах згiдно з Порядком вилучення, утилiзацiї, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидiв i агрохiмiкатiв та тари вiд них, затвердженим постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.03.96 N 354 "Про затвердження Порядку вилучення, утилiзацiї, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидiв i агрохiмiкатiв та тари вiд них".

     6.5. Суб'єкт господарювання, що проваджує господарську дiяльнiсть з виробництва пестицидiв, повинен приймати металеву та полiетиленову тару вiд пестицидiв власного виробництва без знезараження, зовнi чисту та щiльно закриту, для повторного її використання вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27.03.96 N 354 "Про затвердження Порядку вилучення, утилiзацiї, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидiв i агрохiмiкатiв та тари вiд них".

Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков

 

Додаток 1
до пункту 1.6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)
Мiнiстерство промислової полiтики України

Заява
про видачу лiцензiї

Заявник  
(для юридичної особи: повне найменування, мiсцезнаходження,
 
посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника; для фiзичної особи: прiзвище, iм'я, по батьковi,
 
серiя, номер паспорта, ким i коли виданий, мiсце проживання)
  ,
номер телефону   номер факсу   ,
органiзацiйно-правова форма   ,
iдентифiкацiйний код юридичної особи   ,
iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
  ,
поточний рахунок N   у  
  ,
(найменування кредитної установи)
рахунок в iноземнiй валютi N   у  
  ,
(найменування кредитної установи)
Прошу видати лiцензiю на провадження такого виду господарської дiяльностi
 
Мiсце провадження дiяльностi:
Найменування фiлiй, представництв, вiдокремлених пiдроздiлiв Мiсцезнаходження
   
   
   
   

З порядком отримання лiцензiї та Лiцензiйними умовами провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин) ознайомлений i зобов'язуюсь їх виконувати.
Два примiрники опису документiв додаються.

Пiдпис заявника    
(пiдпис) (розшифрування пiдпису)
____________ 200_ року
М. П.
 
Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков

 

Додаток 2
до пункту 1.6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)
Мiнiстерство промислової полiтики України

Заява
про видачу копiї лiцензiї

 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
Заявник  
(для юридичної особи: повне найменування, мiсцезнаходження,
 
посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника; для фiзичної особи: прiзвище, iм'я, по батьковi,
  ,
серiя, номер паспорта, ким i коли виданий, мiсце проживання)
iдентифiкацiйний код юридичної особи   ,
iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
  ,
вид господарської дiяльностi, на провадження якої було видано лiцензiю
(серiя _______ N ___________):  
 
 
Прошу видати копiю лiцензiї у зв'язку зi створенням нового вiдокремленого пiдроздiлу, а саме:
Найменування фiлiй, представництв, вiдокремлених пiдроздiлiв Мiсцезнаходження
   
   
   
   
Перелiк документiв, що пiдтверджують створення нового вiдокремленого пiдроздiлу, додається.
Пiдпис заявника    
(пiдпис) (розшифрування пiдпису)
____________ 200_ року
М. П.
Реєстрацiя заяви ____________ 200_ року   N
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
 
Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков

 

Додаток 3
до пункту 1.6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)
Мiнiстерство промислової полiтики України

Заява
про переоформлення лiцензiї

 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
Заявник  
(для юридичної особи: повне найменування, мiсцезнаходження,
 
посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника; для фiзичної особи: прiзвище, iм'я, по батьковi,
 
серiя, номер паспорта, ким i коли виданий, мiсце проживання)
  ,
iдентифiкацiйний код юридичної особи   ,
iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
  ,
вид господарської дiяльностi, на провадження якої було видано лiцензiю
(серiя _______ N ___________):  
 
Прошу переоформити лiцензiю у зв'язку з
 
(зазначити причину: змiна найменування, що не пов'язана з реорганiзацiєю юридичної особи,
 
змiна прiзвища, iм'я, по батьковi фiзичної особи; змiна мiсцезнаходження юридичної особи,
 
мiсця проживання фiзичної особи; змiни, що пов'язанi з провадженням господарської дiяльностi)
Перелiк документiв, що пiдтверджують змiни, якi пiдлягають унесенню до лiцензiї:
 
 
 
Пiдпис заявника    
(пiдпис) (розшифрування пiдпису)
____________ 200_ року
М. П.
Реєстрацiя заяви ____________ 200_ року   N
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
 
Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков

 

Додаток 4
до пункту 1.6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)
Мiнiстерство промислової полiтики України

Заява
про видачу дублiката лiцензiї

 
(найменування, iдентифiкацiйний код органу, який видав лiцензiю)
Заявник  
(для юридичної особи: повне найменування, мiсцезнаходження,
 
посада, прiзвище, iм'я, по батьковi керiвника; для фiзичної особи: прiзвище, iм'я, по батьковi,
 
серiя, номер паспорта, ким i коли виданий, мiсце проживання)
  ,
iдентифiкацiйний код юридичної особи   ,
iдентифiкацiйний номер фiзичної особи - платника податкiв та iнших обов'язкових платежiв
  ,
вид господарської дiяльностi, на провадження якої було видано лiцензiю
(серiя _______ N ___________):  
Прошу видати дублiкат лiцензiї у зв'язку з
 
(зазначити причину: втрата лiцензiї або пошкодження лiцензiї)
 
До заяви додаються  
(документ, що пiдтверджує внесення плати за
 
видачу дублiката лiцензiї та не придатна до користування лiцензiя)
 
Пiдпис заявника    
(пiдпис) (розшифрування пiдпису)
____________ 200_ року
М. П.
Реєстрацiя заяви ____________ 200_ року   N
     
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
 
Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков

 

Додаток 5
до пункту 1.6 Лiцензiйних умов провадження господарської дiяльностi з виробництва пестицидiв та агрохiмiкатiв (тiльки регуляторiв росту рослин)
Мiнiстерство промислової полiтики України

ОПИС
документiв, що додаються до заяви про видачу лiцензiї

Вид господарської дiяльностi  
 
вiд  
(суб'єкт господарювання)
N
з/п
Найменування документа Кiлькiсть аркушiв Примiтки
1 2 3 4
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
Пiдпис заявника    
(пiдпис) (розшифрування пiдпису)
____________ 200_ року
М. П.
Реєстрацiя заяви 200 року N     
Вiдмiтка про проплату
  документ
(посада) (пiдпис) (прiзвище)
пiдпис
  дата
 
Директор Департаменту реєстрацiї та лiцензування Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва
О. Б. Барбелюк
Директор Департаменту хiмiчної промисловостi Мiнiстерства промислової полiтики України В. В. Мєшков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.