МIНIСТЕРСТВО ФIНАНСIВ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ

18.07.2017 N 643


Про затвердження Порядку повернення авансових платежiв (передоплати) i помилково та/або надмiру сплачених сум митних платежiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
09 серпня 2017 р. за N 976/30844

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
наказами Мiнiстерства фiнансiв України
вiд 22 лютого 2019 року N 80,
вiд 25 жовтня 2019 року N 454

     Вiдповiдно до частини п'ятої статтi 299, частини третьої статтi 301 Митного кодексу України, статтi 43 Податкового кодексу України та пiдпункту 5 пункту 4 Положення про Мiнiстерство фiнансiв України, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 20 серпня 2014 року N 375, наказую:

     1. Затвердити Порядок повернення авансових платежiв (передоплати) i помилково та/або надмiру сплачених сум митних платежiв, що додається.

     2. Визнати такими, що втратили чиннiсть:

     наказ Державної митної служби України вiд 20 липня 2007 року N 618 "Про затвердження Порядку повернення платникам податкiв коштiв, що облiковуються на вiдповiдних рахунках митного органу як передоплата, i митних та iнших платежiв, помилково та/або надмiрно сплачених до бюджету, контроль за справлянням яких здiйснюється митними органами", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 25 вересня 2007 року за N 1097/14364;

     наказ Державної митної служби України вiд 28 жовтня 2008 року N 1200 "Про затвердження Змiн до деяких наказiв Державної митної служби України", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 18 листопада 2008 року за N 1115/15806;

     наказ Державної митної служби України вiд 24 грудня 2010 року N 1536 "Про внесення змiн до наказу Державної митної служби України вiд 20.07.2007 N 618", зареєстрований у Мiнiстерствi юстицiї України 14 сiчня 2011 року за N 50/18788.

     3. Департаменту митної полiтики Мiнiстерства фiнансiв України у встановленому порядку забезпечити:

     подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України;

     оприлюднення цього наказу.

     4. Цей наказ набирає чинностi з дня його офiцiйного опублiкування.

     5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою та покладаю на в. о. Голови Державної фiскальної служби України Продана М. В.

Мiнiстр О. Данилюк
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державної регуляторної служби України К. М. Ляпiна
В. о. Голова Державної казначейської служби України В. П. Дуда
В. о. Голови Державної фiскальної служби України С. В. Бiлан

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства фiнансiв України
18 липня 2017 року N 643
(у редакцiї наказу Мiнiстерства фiнансiв України
вiд 25 жовтня 2019 року N 454)
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
09 серпня 2017 р. за N 976/30844

Порядок
повернення авансових платежiв (передоплати) та помилково та/або надмiру сплачених сум митних платежiв

I. Загальнi положення

     1. Цей Порядок визначає процедури пiд час повернення суб'єктам господарювання та/або фiзичним особам (далi - платники податкiв) коштiв авансових платежiв (передоплати) та помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв, контроль за справлянням яких здiйснюють Держмитслужба та митницi Держмитслужби, та пенi, у тому числi у випадках, зазначених у частинах дев'ятiй, десятiй статтi 55, частинi шостiй статтi 244, частинi п'ятiй статтi 299, частинах третiй, п'ятiй статтi 301 Митного кодексу України, статтi 43 Податкового кодексу України, частинi першiй статтi 9 глави V Додатка A до Конвенцiї про тимчасове ввезення (м. Стамбул, 1990 рiк), частинi третiй статтi 11 глави II Митної конвенцiї про мiжнародне перевезення вантажiв iз застосуванням книжки МДП 1975 року.

     2. Органiзацiя роботи з документами здiйснюється з дотриманням вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17 сiчня 2018 року N 55 "Деякi питання документування управлiнської дiяльностi".

II. Порядок повернення коштiв авансових платежiв (передоплати)

     1. Платник податкiв має право на повернення залишкiв коштiв авансових платежiв (передоплати) з депозитного рахунку, вiдкритого в Казначействi на iм'я Держмитслужби (далi - єдиний рахунок), з депозитних рахункiв, вiдкритих на балансi Казначейства на iм'я митниць Держмитслужби (далi - депозитний рахунок митницi Держмитслужби), та з вiдповiдного банкiвського балансового рахунку "Розподiльчi рахунки суб'єктiв господарської дiяльностi" (далi - банкiвський рахунок), вiдкритого на iм'я митницi Держмитслужби в уповноваженому банку.

     2. Для повернення коштiв авансових платежiв (передоплати) платник податкiв подає до Держмитслужби (в разi сплати коштiв на єдиний рахунок) або вiдповiдної митницi Держмитслужби (в разi сплати на депозитний рахунок митницi Держмитслужби або банкiвський рахунок) заяву довiльної форми в паперовому виглядi або за допомогою засобiв електронного зв'язку в електроннiй формi з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу, або в електроннiй формi за допомогою засобiв iнформацiйно-телекомунiкацiйних систем Держмитслужби (далi - IТС Держмитслужби) з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу, або в електроннiй формi через систему електронної взаємодiї державних iнформацiйних ресурсiв та з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу.

     Таку заяву можна подати протягом 1095 днiв з дня внесення авансових платежiв (передоплати) на вiдповiдний депозитний рахунок.

     У заявi платник податкiв зазначає:

     найменування та iдентифiкацiйний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрi пiдприємств i органiзацiй України платника - юридичної особи (далi - код за ЄДРПОУ), або прiзвище, iм'я, по батьковi, реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв у Державному реєстрi фiзичних осiб - платникiв податкiв платника - фiзичної особи (далi - реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв), або серiю (за наявностi) та номер паспорта (для фiзичних осiб, якi через свої релiгiйнi переконання вiдмовляються вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомили про це вiдповiдний контролюючий орган i мають вiдмiтку в паспортi, та для нерезидентiв);

     суму коштiв до повернення;

     напрям перерахування коштiв:

     поточний рахунок платника податкiв в установi банку iз зазначенням реквiзитiв;

     для виплати готiвкою (у разi якщо кошти авансових платежiв (передоплати) вносилися готiвкою);

     для подальших розрахункiв як авансовi платежi (передоплата) або грошова застава (у разi повернення фiзичним особам з депозитних рахункiв митниць Держмитслужби):

     на депозитний рахунок iншої митницi Держмитслужби;

     на банкiвський рахунок iншої митницi Держмитслужби, якщо кошти авансових платежiв (передоплати) вносилися готiвкою.

     3. Пiсля реєстрацiї заява платника податку про повернення залишкiв коштiв авансових платежiв (передоплати) передається на опрацювання до вiдповiдного структурного пiдроздiлу Держмитслужби або митницi Держмитслужби для пiдготовки висновку (далi - Пiдроздiл).

     4. Пiдроздiл:

     перевiряє наявнiсть коштiв на вiдповiдному депозитному рахунку за даними автоматизованої системи митного оформлення (далi - АСМО);

     резервує заявленi до повернення платником податкiв суми коштiв на перiод розгляду заяви шляхом проставлення вiдповiдної вiдмiтки в АСМО;

     за допомогою засобiв АСМО формує висновок про повернення коштiв авансових платежiв (передоплати) з депозитного рахунку (далi - висновок на повернення коштiв) за формою згiдно з додатком 1 до цього Порядку;

     у разi якщо зазначеної в заявi платника податкiв суми за даними АСМО в повному обсязi немає, готує та направляє платнику податкiв вiдмову (у паперовому виглядi або електроннiй формi) у поверненнi коштiв з депозитного рахунку з пропозицiєю щодо проведення за потреби звiрки залишкiв сум коштiв авансових платежiв (передоплати) на депозитному рахунку;

     у разi якщо заявник не виконав вимог пункту 2 цього роздiлу, готує та направляє платнику податкiв вiдмову (у паперовому виглядi або електроннiй формi) у поверненнi коштiв з депозитного рахунку.

     5. У строк не бiльше восьми робочих днiв вiд дня реєстрацiї заяви за допомогою засобiв АСМО висновок пiдписується вiдповiдними уповноваженими особами Держмитслужби або митницi Держмитслужби та пiсля пiдписання реєструється засобами АСМО.

     6. Пiдроздiл не пiзнiше наступного робочого дня з дня пiдписання висновку на пiдставi висновкiв формує в електроннiй формi реєстр Держмитслужби або митницi Держмитслужби належних до повернення коштiв авансових платежiв (передоплати) та направляє до Казначейства для повернення коштiв.

     На реєстр накладаються квалiфiкованi електроннi пiдписи уповноважених осiб Держмитслужби або митницi Держмитслужби та квалiфiкована електронна печатка Держмитслужби або митницi Держмитслужби iз застосуванням захищених носiїв особистих ключiв.

     Документи разом з висновками залишаються у Пiдроздiлi.

     Держмитслужба забезпечує автоматизований обмiн реєстрiв мiж митницями Держмитслужби та Казначейством.

     Перiодичнiсть прийняття/передавання, структуру та формат реєстрiв належних до повернення коштiв авансових платежiв (передоплати) визначають Держмитслужба та Казначейство у протоколi обмiну iнформацiєю.

     7. Операцiя з повернення авансових платежiв (передоплати) вiдображається в особовому рахунку платника, створеному вiдповiдно до Порядку облiку та перерахування до державного бюджету митних та iнших платежiв, якi вносяться до/або пiд час митного оформлення, затвердженого наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 01 листопада 2017 року N 898, зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї України 23 листопада 2017 року за N 1429/31297 (зi змiнами), за допомогою засобiв АСМО або iнших програмних засобiв автоматизованого облiку.

III. Порядок повернення помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi

     1. Повернення з державного бюджету помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi здiйснюється за заявою платника податкiв протягом 1095 днiв вiд дня їх виникнення.

     Повернення сум вiдповiдних митних платежiв у випадках, передбачених частиною п'ятою статтi 301 Митного кодексу України, здiйснюється за умови, що заява подається не пiзнiше одного року з дня, наступного за днем виникнення обставин, що тягнуть за собою повернення сплачених сум митних платежiв.

     Платник податкiв подає до митницi Держмитслужби заяву довiльної форми в паперовому виглядi або за допомогою засобiв електронного зв'язку в електроннiй формi з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу, або в електроннiй формi за допомогою засобiв IТС Держмитслужби з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу, або в електроннiй формi через систему електронної взаємодiї державних iнформацiйних ресурсiв та з дотриманням вимог законодавства у сферах захисту iнформацiї, електронних довiрчих послуг та електронного документообiгу.

     2. Граничнi строки для подання заяви пiдлягають продовженню керiвником митницi Держмитслужби (його заступником) за письмовим запитом платника податкiв у випадках, встановлених статтею 102 Податкового кодексу України.

     3. У заявi зазначаються:

     1) сума коштiв до повернення за кожним видом митних, iнших платежiв та пенi;

     2) причини виникнення такої суми коштiв;

     3) найменування юридичної особи та код за ЄДРПОУ, або прiзвище, iм'я, по батьковi, реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв, або серiя (за наявностi) та номер паспорта (для фiзичних осiб, якi через свої релiгiйнi переконання вiдмовляються вiд прийняття реєстрацiйного номера облiкової картки платника податкiв та повiдомили про це вiдповiдний контролюючий орган i мають вiдмiтку в паспортi);

     4) напрям перерахування суми коштiв:

     на поточний рахунок платника податку в установi банку iз зазначенням реквiзитiв;

     для виплати готiвкою (у разi якщо кошти авансових платежiв (передоплати) вносилися готiвкою);

     для подальших розрахункiв як авансовi платежi (передоплата) або грошова застава:

     на єдиний рахунок або на вiдповiдний депозитний рахунок митницi Держмитслужби;

     на банкiвський рахунок (у разi якщо кошти авансових платежiв (передоплати) вносилися готiвкою);

     для погашення грошового зобов'язання (податкового боргу) з iнших платежiв незалежно вiд виду бюджету;

     5) реквiзити митної декларацiї (iншого документа, що її замiнює) або унiфiкованої митної квитанцiї, за якими помилково та/або надмiру сплачено суми митних платежiв.

     До заяви додаються:

     документи, що пiдтверджують суму помилково та/або надмiру сплачених митних, iнших платежiв та пенi;

     виконавчий лист суду та/або рiшення суду, що набрало законної сили (за наявностi), щодо скасування рiшення митницi Держмитслужби, яке призвело до виникнення помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi;

     документи, що пiдтверджують право на перенесення граничних строкiв для подання заяви щодо повернення надмiру сплачених митних платежiв (за наявностi).

     4. Пiсля надходження до митницi Держмитслужби заява, подана за допомогою засобiв IТС Держмитслужби в електроннiй формi, автоматично пiсля перевiрки засобами антивiрусного захисту iнформацiї вноситься до Реєстру опрацювання заяв на повернення (далi - Реєстр), який ведеться за допомогою засобiв АСМО.

     Внесення до Реєстру iнформацiї щодо заяви, поданої платником у паперовому виглядi або за допомогою засобiв електронного зв'язку в електроннiй формi, здiйснює працiвник Пiдроздiлу.

     Реєстр мiстить данi, зазначенi в заявi, та данi, внесенi Пiдроздiлом.

     Заяву платника, внесену до Реєстру, розглядають вiдповiднi структурнi пiдроздiли митницi Держмитслужби, за визначенням керiвника митницi.

     5. Пiдроздiл перевiряє факт перерахування суми коштiв з вiдповiдного рахунку до державного бюджету та вiдсутнiсть у нього податкового боргу за допомогою засобiв АСМО.

     Спiвробiтник Пiдроздiлу до Реєстру вносить дату сплати i реквiзити, за якими кошти перераховано до бюджету (код класифiкацiї доходiв бюджету, бюджетний рахунок, на який перераховано кошти, код за ЄДРПОУ територiального органу Казначейства, на iм'я якого вiдкрито рахунок, та МФО Казначейства).

     6. Якщо за результатами розгляду заяви митницею Держмитслужби встановлено наявнiсть пiдстав для повернення коштiв, працiвник Пiдроздiлу формує електронний висновок про повернення з державного бюджету помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi (далi - електронний висновок) за формою згiдно з додатком 2 до цього Порядку, який подається керiвнику (заступнику керiвника) митницi Держмитслужби для прийняття рiшення щодо повернення вiдповiдної суми коштiв.

     На кожний сформований електронний висновок, за яким прийнято рiшення про повернення, накладаються квалiфiкованi електроннi пiдписи керiвника (заступника керiвника) структурного пiдроздiлу, що сформував електронний висновок, керiвника (заступника керiвника) митницi Держмитслужби та квалiфiкована електронна печатка такого органу.

     7. Сформованi електроннi висновки з накладеними квалiфiкованими електронними пiдписами та квалiфiкованими електронними печатками митницi Держмитслужби у строк не пiзнiше 17:00 шостого робочого дня до закiнчення двадцятиденного строку з дня подання платником податкiв заяви до митницi Держмитслужби в автоматичному режимi надсилають до Казначейства для виконання.

     Електроннi висновки про повернення платежiв, належних мiсцевим бюджетам, та платежiв, якi пiдлягають розподiлу мiж державним та мiсцевими бюджетами (крiм акцизного податку з ввезеного на митну територiю України пального), надсилають до Казначейства для виконання за умови їх погодження з вiдповiдними мiсцевими фiнансовими органами.

     8. У разi якщо заявник не виконав вимог пунктiв 1 - 3 цього роздiлу, надав недостовiрнi данi та/або має податковий борг (крiм випадкiв визначення у заявi напряму перерахування коштiв на погашення податкового боргу), готується та надсилається йому письмова (в паперовому виглядi або електроннiй формi) обґрунтована вiдмова, у тому числi за допомогою засобiв IТС Держмитслужби.

     9. Казначейство до 12:00 робочого дня, наступного за днем отримання електронних висновкiв, забезпечує їх автоматичну обробку пiсля перевiрки таких висновкiв за допомогою засобiв антивiрусного захисту iнформацiї.

     Пiд час автоматичної обробки Казначейство здiйснює перевiрку квалiфiкованих електронних пiдписiв посадових (уповноважених) осiб, квалiфiкованої електронної печатки вiдповiдної митницi Держмитслужби, повноти та/або правильностi (в частинi бюджетних рахункiв) платiжних реквiзитiв електронних висновкiв.

     На кожний отриманий електронний висновок у строк, визначений в абзацi першому цього пункту, Казначейство формує та надає Держмитслужбi електронне повiдомлення про отримання та результати обробки такого електронного висновку з накладенням квалiфiкованого електронного пiдпису посадової (уповноваженої) особи.

     10. Електроннi висновки, якi не пройшли перевiрки квалiфiкованих електронних пiдписiв посадових (уповноважених) осiб, квалiфiкованої електронної печатки вiдповiдної митницi Держмитслужби, повноти та/або правильностi (в частинi бюджетних рахункiв) платiжних реквiзитiв, до виконання Казначейством не приймаються. Казначейство iнформує Держмитслужбу про вiдмову у прийняттi електронних висновкiв та про причини такої вiдмови шляхом надсилання вiдповiдного електронного повiдомлення.

     Митниця Держмитслужби за результатами опрацювання електронних висновкiв, якi не пройшли здiйсненої Казначейством перевiрки квалiфiкованих електронних пiдписiв посадових (уповноважених) осiб та квалiфiкованої електронної печатки вiдповiдної митницi Держмитслужби, наступного робочого дня пiсля отримання електронного повiдомлення з вiдмовою накладає справжнi та дiйснi квалiфiкованi електроннi пiдписи, квалiфiкованi електроннi печатки та надсилає такi електроннi висновки повторно.

     Митниця Держмитслужби за результатами опрацювання електронних висновкiв, якi не пройшли здiйсненої Казначейством перевiрки повноти та/або правильностi (в частинi бюджетних рахункiв) платiжних реквiзитiв, наступного робочого дня пiсля отримання електронних повiдомлень з вiдмовою формує електроннi висновки з повними та правильними (в частинi бюджетних рахункiв) платiжними реквiзитами, необхiдними для перерахування помилково та/або надмiру сплачених сум.

     Такi повторно сформованi електроннi висновки пiдлягають надiсланню до Казначейства з урахуванням вимог цього роздiлу.

     У разi якщо за результатами опрацювання електронних висновкiв, якi не пройшли здiйсненої Казначейством перевiрки повноти платiжних реквiзитiв, не можна встановити вiдповiдних платiжних реквiзитiв, митниця Держмитслужби готує та надсилає платнику податкiв письмове повiдомлення з вiдмовою у поверненнi коштiв iз зазначенням причини такої вiдмови.

     11. Електроннi висновки, якi пройшли перевiрку квалiфiкованих електронних пiдписiв посадових (уповноважених) осiб, квалiфiкованої електронної печатки вiдповiдної митницi Держмитслужби, повноти та правильностi (в частинi бюджетних рахункiв) платiжних реквiзитiв, Казначейство приймає до виконання.

     Про прийняття електронного висновку до виконання Казначейство iнформує Держмитслужбу шляхом надсилання вiдповiдного електронного повiдомлення.

     Повернення помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi здiйснюють територiальнi органи Казначейства протягом п'яти робочих днiв, наступних за днем прийняття електронного висновку митницi Держмитслужби.

     Про повернення коштiв платнику на пiдставi прийнятого до виконання електронного висновку Казначейство iнформує Держмитслужбу шляхом надсилання вiдповiдного електронного повiдомлення не пiзнiше нiж 11:00 робочого дня, наступного за днем виконання такого висновку.

     12. У разi повернення банком або територiальним органом Казначейства перерахованої суми згiдно з електронним висновком у зв'язку iз зазначенням некоректних платiжних реквiзитiв Казначейство наступного операцiйного дня надсилає Держмитслужбi електронне повiдомлення про їх некоректнiсть для подальшого уточнення платiжних реквiзитiв.

     За результатами опрацювання електронних повiдомлень Казначейства про некоректнi платiжнi реквiзити, зазначенi в електронних висновках, митниця Держмитслужби готує та надсилає платнику письмове повiдомлення з вiдмовою в поверненнi коштiв iз зазначенням причини такої вiдмови.

     13. У разi змiни бюджетних рахункiв за надходженнями вiдповiдно до законодавства Казначейство в день такої змiни iнформує Держмитслужбу про необхiднiсть уточнення реквiзитiв рахунку в електронному висновку, що знаходиться на виконаннi в Казначействi.

     Держмитслужба не пiзнiше наступного робочого дня пiсля отримання такої iнформацiї надсилає Казначейству уточненi реквiзити рахунку до електронного висновку, що знаходиться на виконаннi в Казначействi.

     14. Держмитслужба забезпечує прийняття/передавання електронних висновкiв та електронних повiдомлень мiж Казначейством та митницями Держмитслужби.

     Структуру та формати даних, що передаються та приймаються у процесi повернення платникам помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi, Держмитслужба та Казначейство визначають у протоколi обмiну iнформацiєю.

Директор Департаменту митної полiтики О. Москаленко

 

Додаток 1
до Порядку повернення авансових платежiв (передоплати) та помилково та/або надмiру сплачених сум митних платежiв
(пункт 4 роздiлу II)

Форма висновку про повернення коштiв авансових платежiв (передоплати) з депозитних рахункiв Держмитслужби та митниць Держмитслужби

N з/п Реквiзит
1 Номер висновку
2 Дата висновку
3 Код за ЄДРПОУ пiдприємства - для юридичних осiб;
реєстрацiйний номер облiкової картки платника податкiв або серiя (за наявностi) та номер паспорта - для фiзичних осiб
4 Найменування пiдприємства - для юридичних осiб; прiзвище, iм'я, по батьковi - для фiзичних осiб
5 Дата подання заяви на повернення авансових платежiв (передоплати)
6 Сума коштiв на повернення авансових платежiв (передоплати)
7 Сума передоплати, яка облiковується у платника податкiв (зазначається за допомогою засобiв АСМО)
8 Дата, станом на яку облiковується залишок авансових платежiв (передоплати) (зазначається за допомогою засобiв АСМО)
9 Рахунок, на який повертаються кошти, - для суб'єктiв господарювання;
рахунок банку та номер картки - для фiзичних осiб;
вiдповiдний банкiвський рахунок митницi Держмитслужби - у разi якщо кошти вносилися готiвкою;
депозитний рахунок iншої митницi Держмитслужби
10 Найменування банку, в якому вiдкрито рахунок для повернення
11 Прiзвища, iмена, по батьковi та посади уповноважених осiб Держмитслужби та митниць Держмитслужби на пiдписання висновкiв
12 Виконавець

 

Додаток 2
до Порядку повернення авансових платежiв (передоплати) та помилково та/або надмiру сплачених сум митних платежiв
(пункт 6 роздiлу III)

Форма електронного висновку про повернення з державного бюджету помилково та/або надмiру сплачених сум митних, iнших платежiв та пенi

N з/п Реквiзит
1 Код регiону
2 Податковий номер платника або серiя (за наявностi) та номер паспорта фiзичної особи - платника податкiв, що подав заяву
3 Найменування або прiзвище, iм'я, по батьковi (для фiзичних осiб) платника податкiв, що подав заяву
4 Дата висновку
5 Номер висновку
6 Код класифiкацiї доходiв бюджету, з якого повертаються кошти
7 Назва коду бюджетної класифiкацiї, з якого повертаються кошти
8 Рахунок, з якого повертаються кошти
9 Найменування територiального органу Казначейства, на iм'я якого вiдкрито рахунок, з якого повертаються кошти
10 Код за ЄДРПОУ територiального органу Казначейства, на iм'я якого вiдкрито рахунок, з якого повертаються кошти
11 Код виду сплати для рахунку, з якого повертаються кошти
12 Сума, що повертається (грн, коп.)
13 Рахунок, зазначений платником у заявi, на який повертаються кошти
14 Номер митної декларацiї
15 Дата митної декларацiї
 
(Порядок iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Мiнiстерства фiнансiв України вiд 22.02.2019р. N 80, у редакцiї наказу Мiнiстерства фiнансiв України вiд 25.10.2019р. N 454)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.