ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ПОДIЛЬСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

ВIННИЦЬКА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 11.03.2004 р. N 115


Про посилення контролю за класифiкацiєю товарiв згiдно з УКТ ЗЕД

     З метою запобiгання випадкам ухилення суб'єктiв ЗЕД вiд сплати податкiв у повному обсязi та вiд застосування установлених заходiв нетарифного регулювати шляхом неправильного кодування iмпортованих товарiв згiдно з вимогами УКТ ЗЕД, посилення контролю за правильнiстю кодування товарiв та iнших предметiв згiдно з УКТ ЗЕД та у вiдповiдностi з пунктом 1.4 Порядку роботи вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв регiональної митницi, вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури при вирiшеннi питань класифiкацiї товарiв, що перемiщуються через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 01.10.2003 р. N 646 (далi - Порядок), щодо формування перелiкiв товарiв групи ризику наказую:

     1. Затвердити перелiки товарiв групи ризику, що можуть бути об'єктами невiрної класифiкацiї згiдно з УКТ ЗЕД при здiйсненнi iмпортних операцiй в зонi дiяльностi Вiнницької митницi (додатки 1, 2).

     2. Затвердити перелiк товарiв, при митному оформленнi яких, у вiдповiдностi з нормативними документами Державної митної служби України, необхiдно обов'язкове залучення вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури (далi - ВКМВ та Н) (додаток 3).

     3. Начальникам пiдроздiлiв митного оформлення митницi та начальникам митних постiв:

     3.1. При здiйсненнi митного оформлення товарiв та iнших предметiв посилити контроль за повнотою надання митницi документального пiдтвердження характеристик товарiв, якi являються визначальними для кодування згiдно з УКТ ЗЕД, та забезпечити їх наявнiсть у справах митницi.

     3.2. Вжити дiєвi заходи для недопущення порушень вимог Iнструкцiї про порядок заповнення вантажної митної декларацiї, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 09.07.97 р. N 307 (iз змiнами i доповненнями, внесеними наказами Держмитслужби вiд 18.04.2002 р. N 207 "Про внесення змiн та доповнень до Iнструкцiї про порядок заповнення вантажної митної декларацiї та класифiкаторiв" та вiд 08.09.2003 р. N 599 "Про затвердження змiн та доповнень до Iнструкцiї про порядок заповнення вантажної митної декларацiї"), в частинi заповнення графи 31 ВМД та посилити контроль за дотриманням вимог зазначеної Iнструкцiї.

     3.3. Запити до сектору номенклатури та класифiкацiї товарiв (СНКТ) Вiнницької митницi щодо визначення коду товару згiдно з УКТ ЗЕД готувати у вiдповiдностi з вимогами Порядку роботи вiддiлу номенклатури та класифiкацiї товарiв регiональної митницi, вiддiлу контролю митної вартостi та номенклатури при вирiшеннi питань класифiкацiї товарiв, що перемiщуються через митний кордон України, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 01.10.2003 р. N 646.

     Класифiкацiйне рiшення, прийняте СНКТ, є обов'язковим для виконання при митному оформленнi товару, iнформацiя у графах 31 та 33 ВМД повинна вiдповiдати iнформацiї, зазначенiй у Рiшеннi про визначення коду товару (далi - Рiшення).

     4. Начальнику ВКМВ та Н:

     4.1. На виконання вимог Порядку, за наявною iнформацiєю, здiйснювати постiйний аналiз фактiв митного оформлення товарiв. По результатах аналiзу доповiдати керiвництву митницi пропозицiї по тимчасовому (або разовому) вiднесенню товарiв, якi не ввiйшли до додаткiв 1, 2 наказу, до групи ризику, та застосування до них спецiальних заходiв митного контролю (зокрема, обов'язкове залучення ВКМВ та Н митницi, митної лабораторiї тощо).

     4.2. При направленнi запитiв до митної лабораторiї керуватися вимогами пункту 3 Порядку.

     5. Начальнику вiддiлу органiзацiї митного контролю, начальникам пiдроздiлiв митного оформлення митницi та начальникам митних постiв ознайомити суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та декларантiв, зареєстрованих у зонi дiяльностi митницi, з вимогами цього наказу.

     6. Начальнику загального вiддiлу даний наказ направити у структурнi пiдроздiли Вiнницької митницi та митним постам, згiдно з розсилкою.

     7. Визнати таким, що втратив чиннiсть, наказ Вiнницької митницi вiд 22.07.2002 р. N 253 "Про посилення контролю за класифiкацiєю товарiв згiдно УКТ ЗЕД та визначенням країни походження".

     8. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступникiв начальника митницi вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв.

Начальник митницi В. В. Сидорук

 

Додаток 1
до наказу Вiнницької митницi
вiд 11 березня 2004 р. N 115

Перелiк товарiв "груп ризику", перевiрка правильностi класифiкацiї яких здiйснюється на рiвнi сектору номенклатури та класифiкацiї товарiв

     З метою спрощення митного контролю перевiрка класифiкацiї товарiв "групи ризику", перелiк яких затверджений цим додатком, здiйснюється посадовою особою ОП шляхом внесення у вiдповiднi графи Аркуша контролю часу початку та закiнчення виконання контрольних функцiй свого прiзвища, iнiцiалiв, запису: "Правильнiсть класифiкацiї перевiрено" та проставляння вiдбитку штампа "Пiд митним контролем" при виконаннi однiєї з наступних умов:

     а) при митному оформленнi товарiв з наданням преференцiї, згiдно класифiкатора звiльнень вiд обкладання ввiзним митом, в тому числi вiдповiдно до угод про вiльну торгiвлю, при остаточному пiдтвердженнi пiдстав для застосування вiдповiдної преференцiї;

     У разi виникнення обгрунтованих зауважень ОП готує запит до сектору номенклатури вiдповiдно до вимог наказу Держмитслужби України вiд 01.10.2003 р. N 646;

     б) при застосуваннi митного режиму "51" (переробка давальницької сировини);

     Запит до СНКТ готується посадовою особою ОП у випадку, якщо необхiдно провести дослiдження товару у Центральнiй митнiй лабораторiї для прийняття рiшення про видачу дозволу на розмiщення товарiв у режимi переробки, вiдповiдно до вимог пункту 2.4 Порядку застосування митних режимiв переробки на митнiй територiї України та переробки за межами митної територiї України, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 13.09.2003 р. N 609;

     в) при митному оформленнi товару митною вартiстю менше 100 дол. США.

     У разi, якщо за однiєю ВМД сумарна митна вартiсть товарiв, якi входять до перелiкiв товарiв "групи ризику", перевищує 100 дол. США, питання класифiкацiї передається на розгляд до СНКТ.

     Митне оформлення товарiв, зазначених у цьому додатку, щодо яких вже застосовувалися процедури класифiкацiї при митному оформленнi та було прийнято рiшення про визначення коду товару, можна здiйснювати на пiдставi рiшення про визначення коду товару, яке було надано ранiше за умов, що залишаються незмiнними:

     - вiдправник (експортер), одержувач (iмпортер), виробник товару, торгова марка, артикул, модель, склад, властивостi, форма упаковки, форма випуску (для лiкарських засобiв) тощо, номер вiдповiдного рiшення зазначаються в графi 44 ВМД.

     При наданнi до митного оформлення товарiв рiшення про визначення коду товару, термiн якого з моменту винесення перевищує 12 мiсяцiв, здiйснювати повторний запит до СНКТ:

     - по товарах "групи ризику" - обов'язково;

     - по iнших товарах - за умови виникнення обгрунтованих сумнiвiв щодо вiдповiдностi товару, що перемiщується через митний кордон України, заявленому у ВМД коду товару згiдно з УКТ ЗЕД.

N
з/п
Код УКТ ЗЕД Назва товару Примiтка
1 2 3 4
1 0302 70 00 00 Печiнка, iкра та молоко свiжi або охолодженi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
2 0303 80 Печiнка, iкра та молоко мороженi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
3 0305 20 00 00 Печiнка, iкра та молоко риб, сушенi, копченi, солонi або у розсолi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
4 0910 Сумiшi прянощiв До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
5 1302, крiм
1302 13 00 00
Соки та екстракти рослинного походження; речовини з вмiстом пектину, пектинати та пектати; агар-агар та iншi клеї та загусники рослинного походження, видозмiненi або невидозмiненi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
6 1511 Олiя пальмова та її фракцiї, рафiнована або нерафiнована, але без змiни їх хiмiчного складу До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
7 1513 Олiя з кокосових горiхiв (копра), з горiхiв капустяної пальми або з бабасу та її фракцiї, рафiнована або нерафiнована, але без змiни їх хiмiчного складу До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
8 1515 30 Олiя рицинова та її фракцiї До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
9 1516 20 98 10 Рослиннi жири та їх фракцiї для виготовлення харчових продуктiв в упаковцi чистою вагою понад 1 кг До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
10 1517 90 99 10 Сумiшi рослинних жирiв для виготовлення харчових продуктiв До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
11 1703 90 00 00 Патока (меляса), патока крохмальна Обов'язковий вiдбiр проб по кожнiй партiї товару за окремим контрактом. До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
12 1806 10 90 00 Какао-порошок, з доданням цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин, з вмiстом 80 мас. % або бiльше цукрози або iзоглюкози, також перерахованої на цукрозу До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
13 2009 Соки фруктовi або соки овочевi незбродженi, без додання спирту, з доданням або без додання цукру чи iнших пiдсолоджувальних речовин, якi обкладаються мiнiмальною ставкою мита серед iснуючих (встановлених) у товарнiй позицiї 2009 До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
14 2106 90 98, крiм
2106 90 98 90
Харчовi продукти, не включенi до iнших угрупувань; ароматизатори, емульгатори, стабiлiзатори До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
15 3004 90 19 00 Лiкарськi засоби, що складаються iз змiшаних або незмiшаних продуктiв для терапевтичного або профiлактичного застосування у дозованому виглядi, розфасованi для роздрiбної торгiвлi: iншi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб зразкiв, iнструкцiї про застосування (анотацiя)
16 3204, крiм
3204 12 00 90
3204 16 00 00
Органiчнi синтетичнi барвники, визначеного чи невизначеного хiмiчного складу; препарати, зазначенi у примiтцi 3 до цiєї групи, виготовленi на основi органiчних синтетичних барвникiв; органiчнi синтетичнi продукти гатункiв, якi використовують як флуоресцентнi вiдбiлювальнi препарати або як люмiнофори, визначеного або невизначеного хiмiчного складу До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
17 3211 Готовi сикативи До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До ВНК надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
18 3212 90 31 00
3212 90 39 00
Тiльки пiгменти (включаючи металевi порошки та металевi пластiвцi), диспергованi у неводному середовищi у виглядi рiдини, пасти або густої маси, гатункiв, якi використовуються для виробництва друкарських фарб (включаючи емалi), крiм перламутрової есенцiї та тих, що на основi алюмiнiєвого порошку До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До ВНК надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
19 3215 11 00 00 Фарби друкарськi чорнi До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
20 3215 19 00 00 Фарби друкарськi, крiм чорної До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". При митному оформленнi фарби бiлої (прозорої) до СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
21 3402 11 00 00
3402 12 00 00
3402 13 00 00
3402 19 00 00
Органiчнi поверхнево-активнi речовини, розфасованi або нi для роздрiбної торгiвлi: анiоноактивнi, катiоноактивнi, неоногеннi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
22 3504 00 00 00 Пептони та їх похiднi; iншi бiлковi речовини та їх похiднi, не включенi до iнших угруповань; порошок iз шкiри, оброблений чи не оброблений хромом До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
23 3505 10 50 00
3505 10 90 00
Модифiкованi крохмалi, якi використовуються в паперовiй та харчовiй промисловостi Можливе проведення експрес-аналiзу у вiдповiдностi до листа ДМСУ вiд 10.09.2003 N 11/3-13-13227 або до СНКТ, надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
24 3506 91 00 00 Клеїльнi засоби (адгезиви), виробленi на основi каучуку або пластмаси (включаючи штучнi смоли), розфасованi масою нетто бiльше 1 кг До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
25 3701 30 00 00 Тiльки пластини (алюмiнiєвi) iз нанесеним на них сенсибiлiзованим (свiтлочутливим) шаром та пластини, фотополiмеризацiйно придатнi для виготовлення друкарських форм у полiграфiї, довжина будь-якого боку яких перевищує 255 мм; пластини (магнiєвi) iз нанесеним на них сенсибiлiзованим (свiтлочутливим) шаром для виготовлення штампiв для тиснення в полiграфiї, довжина будь-якого боку яких перевищує 255 мм; фотоплiвки плоскi (листовi) для виготовлення фотоформ у полiграфiї, довжина будь-якого боку яких перевищує 255 мм До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
26 3702 42 00 00 Фотоплiвки рулоннi для виготовлення фотоформ у полiграфiї завширшки понад 610 мм i завдовжки понад 200 м До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
27 3702 43 00 10 Фотоплiвки рулоннi для виготовлення фотоформ у полiграфiї завширшки понад 610 мм i завдовжки не бiльш як 200 м До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
28 3702 44 00 90 Фотоплiвки рулоннi для виготовлення фотоформ у полiграфiї завширшки понад 105 мм, але не бiльш як 610 мм i завдовжки понад 200 м До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
29 3901 30 00 00 Сополiмери етилену з вiнiлацетатом До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
30 3902 10 00 00 Полiпропiлен До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
31 3907 30 00 00 Смоли епоксиднi До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
32 3907 40 00 00 Полiкарбонати До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
33 3907 50 00 00 Смоли алкiднi До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
34 4008 21 90 00 Офсетнi гумовi пластини iз непористої гуми, крiм покриття для пiдлог i матiв До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
35 4011 91 90 00 Iншi шини пневматичнi гумовi новi, з протектором типу "ялинка" або подiбним протектором  
36 4011 99 90 00 Iншi шини пневматичнi гумовi новi  
37 4703 21 00 00 Целюлоза з деревини, натронна чи сульфатна, крiм розчинних сортiв, напiввибiлена або вибiлена з хвойних порiд До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
38 4703 29 00 00 Целюлоза з деревини, натронна чи сульфатна, крiм розчинних сортiв, напiввибiлена або вибiлена з листяних порiд До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
39 4704 21 00 00 Целюлоза з деревини сульфатна, крiм розчинних сортiв, напiввибiлена або вибiлена з хвойних порiд До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
40 4707 90 10 00 Несортованi вiдходи паперу або картону та макулатура До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
41 4707 90 90 00 Вiдсортованi вiдходи паперу або картону та макулатура До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
42 4811 10 00 00
4811 90 90 00
Папiр та картон, гудрованi, обробленi бiтумом або асфальтом. Папiр, картон, целюлозна вата та полотно з целюлозних волокон, iншi До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв). До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
43 4907 00 91 00 Iншi пiдписанi та пронумерованi цiннi папери, крiм: поштових марок, акцизних марок, гербового паперу, банкнотiв, чекiв, акцiй, облiгацiй  
44 5901 10 00 00 Тiльки тканини для виготовлення палiтурок для книг До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14". До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
45 6302 29 90 00 Бiлизна постiльна з набивної тканини, з iнших текстильних матерiалiв, iнша До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
46 6302 32 90 00 Бiлизна постiльна з синтетичних або штучних волокон, iнша До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
47 6808 00 00 00 Панелi, плити, плитки, блоки та аналогiчнi вироби з рослинних волокон, соломи або стружки, трiски, частинок, тирси тощо, агломерованi з цементом, гiпсом або iншими мiнеральними речовинами До СНКТ надається: два пакети документiв; опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
48 7604 10 10 00 Прутки та бруски з алюмiнiю нелигованого До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
49 7604 10 90 00 Профiлi з алюмiнiю нелигованого До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
50 8302 41 00 10 Арматура, деталi крiплення та аналогiчнi вироби, що використовуються в будiвлях для зачиннення вiкон з поворотною та поворотно-вiдкидною стулкою  
51 8422 Машини посудомийнi; обладнання для мийки та сушки пляшок чи iнших ємностей; обладнання для заповнення чи закупорювання пляшок, банок, закривання ящикiв, мiшкiв та iнших ємностей, а також наклейки етикеток; iнше обладнання для упаковки чи обгортки; обладнання для газування напоїв  
52 8439 10 00 00
8439 20 00 00
8439 30 00 00
Обладнання для виробництва паперової маси з целюлозних волокнистих матерiалiв або для виробництва чи оброблення паперу або картону До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
53 8440 10 Обладнання для оправлення, включаючи машини для брошурування До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
54 8441 10 Iнше обладнання для виробництва товарiв з паперової маси, паперу або картону, включаючи рiзальнi машини будь-якого типу До СНКТ направляються товари, якi заявляються до митного оформлення iз застосуванням преференцiї "14"
55 8442 Машини, апаратура та прилади (крiм верстатiв товарних позицiй 8456 - 8465) для вiдливання шрифту або набору шрифту чи пiдготовки або виготовлення клiше, набiрних планок, цилiндрiв та iнших друкарських елементiв; друкарськi шрифти, клiше, набiрнi планки Надання технiчної документацiї з характеристиками виробу, якi є визначальними для класифiкацiї
56 8443 Обладнання друкарське, включаючи фарбоструминнi друкарськi машини, крiм вiднесених до товарної позицiї 8471; допомiжнi машини для друкування Надання технiчної документацiї з характеристиками виробу, якi є визначальними для класифiкацiї
57 8451 Машини та обладнання для прання, чищення, вiджимання, сушiння, прасування  
58 8471 60 90 00 Iншi пристрої введення або пристрої виведення, що мiстять або не мiстять в одному корпусi запам'ятовувальнi пристрої, крiм сканерiв, монiторiв, що мають дiагональ 14", 15", 17",19"  
59 8471 80 10 00 Периферiйнi пристрої  
60 8473 30 Частини та приладдя для машин товарної позицiї 8471, крiм: материнських плат без процесора; вiдеоплат; плат контролеру HDD, FDD; корпусiв ПК з блоком живлення або без; картриджiв для лазерних або струминних принтерiв; плат розширення пам'ятi  
61 8525 20 99 00 Iншi передавачi, до складу яких входять приймачi  
62 8529 90 88 10 Плата обробки телесигналу  
63 8537 10 91 00 Запрограмованi контролери з пам'яттю  
64 8543 89 95 00 Iншi машини електричнi та апаратура, що виконує визначенi функцiї та не включена до iнших груп  
65 8543 90 80 00 Iншi частини до машин електричних та апаратури, що виконує визначенi функцiї та не включена до iнших груп  
66 8544 70 00 90 Iншi кабелi волоконно-оптичнi До СНКТ надається: опломбованi зразки товару; акт вiдбору проб (зразкiв)
67 9001 10
9001 10 10 00
9001 10 90 00
Волокна оптичнi, джгути та кабелi волоконно-оптичнi, кабелi для передачi зображення, iншi  

 

Додаток 2
до наказу Вiнницької митницi
вiд 11 березня 2004 р. N 115

Перелiк товарiв "групи ризику", перевiрка правильностi класифiкацiї яких може здiйснюватись на рiвнi ОП

N з/п Код УКТ ЗЕД Назва товару Примiтки
1 2 3 4
1 0901 11 00 10 Кава несмажена з кофеїном для промислової переробки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi виробника; атестат виробництва, виданий УкрЦСМ та зареєстрований у реєстрi системи сертифiкацiї УкрСЕПРО; лист-повiдомлення вiд отримувача вантажу щодо технологiчних операцiй по подальшiй обробцi (переробцi) товару; технологiчнi схеми обробки (переробки) товару (при наявностi)
2 0901 12 00 10 Кава несмажена без кофеїну для промислової переробки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi виробника; атестат виробництва, виданий УкрЦСМ та зареєстрований у реєстрi системи сертифiкацiї УкрСЕПРО; лист-повiдомлення вiд отримувача вантажу щодо технологiчних операцiй по подальшiй обробцi (переробцi) товару; технологiчнi схеми обробки (переробки) товару (при наявностi)
3 0901 90 10 10 Шкарлупа та оболонки зерен кави для промислової переробки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi виробника; атестат виробництва, виданий УкрЦСМ та зареєстрований у реєстрi системи сертифiкацiї УкрСЕПРО; лист-повiдомлення вiд отримувача вантажу щодо технологiчних операцiй по подальшiй обробцi (переробцi) товару; технологiчнi схеми обробки (переробки) товару (при наявностi)
4 0902 20 00 10 Чай зелений (неферментований) у первинних упаковках з масою нетто 10 кг i бiльше Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi вiд виробника, сертифiкати аналiзу вiд виробника
5 0902 40 00 10 Чай чорний ферментований i частково ферментований у первинних упаковках з масою нетто 10 кг i бiльше Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi вiд виробника, сертифiкати аналiзу вiд виробника
6 1108 13 00 00 Крохмаль картопляний Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: сертифiкати якостi вiд виробника, сертифiкати аналiзу вiд виробника. При перевiрцi коду товару керуватися листом Держмитслужби вiд 10.09.2003 N 11/3-13-13227-ЕП
7 2401 Тютюнова сировина Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару (придiляти увагу на наявнiсть або вiдсутнiсть середньої жилки) та iнформацiї вiд виробника (експортера) про тип, метод сушiння, а також iнформацiї вiд отримувача про подальшу переробку сировини
8 3302 10 90 00 Сумiшi запашних речовин та сумiшi (включаючи спиртовi розчини), одержанi на основi однiєї або кiлькох таких речовин, якi застосовуються як промислова сировина для використання у харчовiй промисловостi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в сертифiкатах та паспортах якостi, сертифiкатах аналiзiв, листах безпеки країни експорту або iнших документах, якi засвiдчують склад та призначення продукту. При перевiрцi правильностi класифiкацiї необхiдно керуватись листами ДМСУ: вiд 28.09.2001 N 3/21-4613-ЕП; вiд 03.12.2001 N 6/21-5621-ЕП
9 3808 Iнсектициди, родентициди, фунгiциди, гербiциди, засоби, що запобiгають проростанню паросткiв, та регулятори росту рослин, дезiнфiкуючi речовини та аналогiчнi речовини, в упаковках, призначенi для роздрiбної торгiвлi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в сертифiкатах та паспортах якостi, сертифiкатах аналiзiв, листах безпеки країни експорту або iнших документах, якi засвiдчують склад та призначення продукту
10 3917 31 Труби, трубки та шланги гнучкi, що можуть витримувати тиск не бiльш як 27,6 МПа Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, сертифiкатах якостi
11 3923 29 90 00 Iншi мiшки, пакети, сумочки та кульки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi та iншої технiчнiй документацiї виробника, каталогах продукцiї вiд виробника. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до групи 39 УКТ ЗЕД
12 3923 50 10 00 Корки та вироби для закупорки пляшок Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi та iншiй технiчнiй документацiї виробника, каталогах продукцiї вiд виробника. Увага! Кришки, що додаються до ємностей товарної позицiї 7010, класифiкуються разом iз ними
13 3924 90 Iншi речi домашнього вжитку i туалетно-гiгiєнiчнi вироби з пластмаси Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi та iншiй технiчнiй документацiї виробника, каталогах продукцiї вiд виробника. Згiдно з поясненнями виключено чаши без ручок, що мають характер контейнерiв та використовуються для пакування та транспортування товарiв (т. п. 3923)
14 4008 21 Пластини, листи та стрiчка з вулканiзованої незатвердiлої, непористої гуми Перевiрка правильностi заявленого коду здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару, сертифiката якостi, документiв щодо хiмiчного складу продукцiї. Особливу увагу слiд звернути на те, що у дану товарну позицiю включається вулканiзована гума лише визначеної форми, поверхня якої може бути пофарбованою або оброблена iншим чином. Поєднання вулканiзованої гуми з iншими матерiалами класифiкуються у цiй товарнiй пiдпозицiї за умови, що вони зберiгають основнi властивостi гуми
15 4015 11 00 00 Рукавички хiрургiчнi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару, а саме звертається увага на наявнiсть вiдомостей про їх стерильнiсть та сферу їх використання в якостi "хiрургiчних" або "оглядових". У разi неможливостi встановлення зазначеної iнформацiї по маркуванню, необхiдно вимагати додатковi документи щодо обробки та сфери використання товару
16 4016 95 00 00 Iншi вироби з незатвердiлої вулканiзованої гуми: речi надувнi, iншi Перевiрка правильностi заявленого коду здiйснюється на пiдставi проведеного митного огляду товару, за результатами якого встановлюється приналежнiсть товару до надувних речей, а також на пiдставi документiв, що пiдтверджують склад товару (вулканiзована незатвердiла гума), - паспорт на вироб, сертифiкати безпеки вiд виробника тощо. При перевiрцi правильностi класифiкацiї необхiдно звертати увагу на те, що до даної товарної пiдкатегорiї не включаються, наприклад, гумовi лодки та плоти - група 92, матраци, подушки з пористої резини - товарна позицiя 9404, спортивний iнвентар - група 95
17 4410 11 Плити деревностружковi вафельнi, включаючи плити з орiєнтованими шарами Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах її виробника. При перевiрцi правильностi класифiкацiї необхiдно керуватись листами ДМСУ: вiд 21.08.98 N 11/3-8999, вiд 15.08.2002 N 11/7-13.1-7327-ЕП, вiд 21.11.2002 N 11/6-29-11422-ЕП
18 4411 Плити деревноволокнистi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника. При перевiрцi правильностi класифiкацiї необхiдно керуватись листами ДМСУ: вiд 27.08.2002 N 11/2-14-7642-ЕП; вiд 21.08.98 N 11/3-8999
19 4418 90 10 00 Iншi вироби столярнi з клеєно-шаровавої деревини Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника. При перевiрцi коду товару керуватися листами ДМСУ: вiд 18.10.99 N 11/3-10924; вiд 15.08.2002 N 11/7-13.1-7237
20 4418 90 90 00 Iншi вироби столярнi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника. При перевiрцi коду товару керуватися листами ДМСУ: вiд 18.10.99 N 11/3-10924; вiд 15.08.2002 N 11/7-13.1-7237
21 6001 Полотна трикотажнi ворсовi (включаючи довговорсовi полотна) та полотна махровi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару, а також на пiдставi iнформацiї про склад полотна (як правило, така iнформацiя мiститься в якiсних документах вiд виробника, на ярликах (етикетках) або в товаросупровiднiй документацiї (iнфойси, рахунки-фактури)). При проведеннi перевiрки правильностi класифiкацiї товару потрiбно звертати увагу на те, що в дану товарну позицiю не включаються ворсовi тканини - товарна позицiя 5801, штучне хутро - товарна позицiя 4304 та тафтинговi полотна товарної позицiї 5802
22 6101 - 6117 Одяг та додатковi речi до одягу трикотажнi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi, каталогах продукцiї вiд виробника. Слiд звертати увагу на те, що до цiєї групи не включаються: вироби товарної позицiї 6212; вироби, що були у користуваннi, товарної позицiї 6309; ортопедичнi прилади, хiрургiчнi паси, бандажi та аналогiчнi вироби (товарна позицiя 9021); одяг та додатковi речi до одягу товарних позицiй 3926, 4015, 4203, 6812; куски трикотажного полотна, якi були обробленi i призначенi для виробництва предметiв одягу, але повнiстю не завершенi (товарна позицiя 6307); одяг для ляльок (товарна позицiя 9502). Вироби цiєї групи можуть бути виготовленi iз металевої нитки
23 6201 - 6217 Одяг та додатковi речi до одягу текстильнi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi, каталогах продукцiї вiд виробника. Слiд звертати увагу на те, що в дану групу включаються тiльки готовi вироби з будь-якого текстильного матерiалу, крiм ватину. В дану групу не включаються: вироби, що були у користуваннi, товарної позицiї 6309; ортопедичнi прилади, хiрургiчнi паси, бандажi та аналогiчнi вироби (товарна позицiя 9021); одяг та додатковi речi до одягу товарних позицiй 3926, 4015, 4203, 6812; куски трикотажного полотна, якi були обробленi i призначенi для виробництва предметiв одягу, але повнiстю не завершенi (товарна позицiя 6307); одяг для ляльок (товарна позицiя 9502). Вироби цiєї групи можуть бути виготовленi iз металевої нитки
24 6309 Одяг та вироби, що використовувались Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi, iншi документи щодо обробки (наприклад, дезiнфекцiя, сортування) виробiв. Слiд звертати увагу на те, що зазначенi вироби повиннi мати ознаки значного зношення та поставлятися навалом або у тюках. В товарну позицiю включаються тiльки наступнi товари: одяг та додатковi речi до одягу та їх частини; ковдри та пледи дорожнi; бiлизна постiльна, столова, туалетна i кухонна; декоративнi вироби, крiм килимiв, якi входять до товарних позицiй 5701 - 5705, та килимово-гобеленовi вироби товарної позицiї 5805; взуття та головнi убори з будь-якого матерiалу, крiм азбесту. Особливу увагу слiд звертати на те, що новi вироби з дефектами виробництва та забрудненi в магазинi, в дану товарну позицiю не включаються
25 6401 - 6406 Взуття, гетри та аналогiчнi вироби, їх частини Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi, каталогах продукцiї вiд виробника
26 6912 Посуд столовий, кухонний, господарськi товари або iншi туалетнi вироби з керамiки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у сертифiкатах якостi та iншої технiчної документацiї виробника. Згiдно з поясненнями в дану товарну позицiю не входять товари групи 71 УКТ ЗЕД, а також оплетенi пляшки, вази, горщики та iн., якi застосовуються для зберiгання та транспортування продуктiв (товарна позицiя 6909)
27 7004 Скло витягнуте або видувне, листове з поглинальним, вiдбивальним або невiдбивальним шаром чи без нього, але не оброблене iншим способом Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї зазначеної у наступних документах: ТУ, ГОСТ, каталоги продукцiї вiд виробника, документацiя стосовно технологiчного процесу виробництва скла
28 7219 34 10 00 Прокат плоский з нержавiючою сталi завширшки 600 мм або бiльше, без подальшої обробки, окрiм холодної прокатки (обтиснення у холодному станi), завтовшки 0,5 мм або бiльше, але не бiльше 1 мм, з масовою часткою нiкелю менш як 2,5 % Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: ТУ, ГОСТ, сертифiкати аналiзу, що мiстять вiдомостi про хiмiчний склад виробу, каталоги продукцiї вiд виробника
29 7321 81 Котли опалювальнi на газовому паливi або на газовому та iнших видах палива Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: каталоги продукцiї вiд виробника, технiчна документацiя (паспорт виробу). Згiдно листа ДМСУ вiд 07.03.2001 р. N 6/21-1150-ЕП, в залежностi вiд додатково виконуваних функцiй (наприклад, нагрiвання води для побутових потреб), класифiкується в позицiї 8403
30 7606, крiм
7606 11 93 00
Плити, листи та стрiчки з алюмiнiю, товщина яких понад 0,2 мм Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступник документах: ТУ, ГОСТ, сертифiкати аналiзу, що мiстять вiдомостi про хiмiчний склад виробу, каталоги продукцiї вiд виробника. Звертаємо увагу на те, що вироби товарної позицiї 7606 залишаються в нiй за умови, якщо вони не пiддавалися обробцi, завдяки якiй їх можна використовувати у шостi елементiв металоконструкцiї. Прикладом такої обробки може бути наявнiсть отворiв (будь-якої форми та розмiрiв) для елементiв крiплення конструкцiї, згинiв або надрiзiв, надання специфiчних розмiрiв та конфiгурацiї, вiдмiнних вiд стандартних типорозмiрiв, передбачених виробником
31 8414 90 Частини до насосiв, компресорiв та вентиляторiв Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
32 8415 90 Частини до установок для кондицiонування повiтря Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
33 8418 10 Холодильники i морозильники з роздiльними зовнiшнiми дверима Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: каталоги продукцiї вiд виробника, технiчна документацiя (паспорти, електричнi схеми). В данiй товарнiй пiдпозицiї класифiкуються комбiнованi холодильники-морозильники з окремими зовнiшнiми дверима, якi мають два окремих холодильних агрегати, якi дають змогу працювати холодильнику та морозильнику автономно один вiд одного
34 8418 99 Частини до холодильникiв, морозильникiв, iншого холодильного морозильного обладнання Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
35 8428 90 99 90 Iншi машини та обладнання пiдiймання, перемiщення, навантажування або розвантажування Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi
36 8450 11 90 00 Машини пральнi повнiстю автоматичнi мiсткiстю понад 6 кг, але не бiльше як 10 кг сухої бiлизни Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника
37 8450 12 00 00 Iншi машини пральнi з центрифугою для вiджимання мiсткiстю не бiльше як 10 кг сухої бiлизни Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника
38 8450 19 00 00 Iншi машини пральнi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника
39 8450 20 00 00 Машини пральнi мiсткiстю понад 10 кг сухої бiлизни Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника
40 8450 90 00 00 Частини пральних машин Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
41 8471 70 51 00 Iншi машини обчислювальнi, аналоговi або змiшаного типу Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника
42 8473 30 Частини та приладдя для машин товарної позицiї 8471: материнськi плати без процесора; вiдеоплати; плати контролеру HDD FDD; корпуси ПК з блоком живлення або без; картриджi для лазерних або струминних принтерiв; плата розширення пам'ятi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
43 8509 90 Частини до пилососiв Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
44 8512 40 00 10 Склоочищувачi Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї. Можливi випадки декларування щiток склоочищувачiв (код УКТЗЕД 9603 50 00 00) за кодом склоочищувачiв
45 8518 50 90 00 Iншi електричнi звукопiдсилювальнi установки Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника. При перевiрцi коду товару керуватись пунктом "д" пояснень до товарної позицiї 8518 (Пояснення до ТН ВЭД СНГ, Москва, 2000, том IV)
46 8522 Частини та приладдя, призначенi головним чином для обладнання, що класифiкуються у товарних позицiях 8519 - 8521 Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
47 8529 10 90 00 Антеннi вiдбивачi будь-якого типу; частини, що використовуються разом з цими виробами Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi. При перевiрцi коду товару необхiдно керуватись примiткою 2 до роздiлу XVI УКТ ЗЕД. При митному оглядi звертати увагу на комплектацiю товару, а саме: можливiсть складання (збирання) готового виробу з наявних частин та комплектуючих
48 8529 90 70 00 Електроннi компонування для апаратури товарних позицiй 8525 - 8528 Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi
49 8529 90 88 10 Частини для телекамер пiдпозицiї 8525 30 та пристроїв товарних позицiй 8527 i 8528 Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної в технiчнiй документацiї, каталогах продукцiї вiд виробника, кресленнi
50 8538 10 00 00 Табло, панелi, консолi, пiдставки, шафи та iнша арматура товарної позицiї 8537, не обладнана вiдповiдною апаратурою Перевiрка правильностi заявленого коду товару здiйснюється на пiдставi результатiв проведеного митного огляду товару та iнформацiї, зазначеної у наступних документах: каталог продукцiї вiд виробника, технiчна документацiя. Особлива увага звертається на вироби, що були призначенi тiльки або головним чином для апаратури тов. позицiй 8535, 8536, 8537 i необладнанi вiдповiдною апаратурою
51 8543 89 20 00 Антеннi пiдсилювачi Перевiрка правильностi заявленого коду товару
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.